• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Her fırsatta yerli otomobili eleştiren CHP yandaşı İsmail Saymaz TOGG fabrikasında! Paylaşılan görüntü sonrası sosyal medyada fena tiye alındı!

Türkiye'nin yerli ve milli gururu TOGG, çalışmalarına hız kesmeden devam ederken bir yandan da Gebze'deki fabrikaya ziyaretçi akını yaşanıyor. Geçtiğimiz ay CHP'li vekillerin ziyaret ettiği fabrikada bu kez gazeteciler vardı. Fabrikayı inceleyen isimler arasında CHP yandaşı İsmail Saymaz'ın da olduğu ortaya çıktı. Her fırsatta TOGG'u eleştiren Saymaz'ın fabrikaya gitmesi ve sosyal medyaya düşen görüntülerde Saymaz'ın yüzünün gülmemesi fena tiye alındı. Seçimlerden önce eleştiri yağmuruna tuttuğu TOGG’u şoför koltuğunda deneyimleyen İsmail Saymaz’ın son sözü “Asfalt ağladı be!” oldu.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bir gün burada da yapılır inşaallah.elin italyanı yapıyoooğğ

chpli büyüklerimizden sonra chpli yandaş fondaş yol göstericilerimizden ismail saymaz abimiz de italya ya gitmiş ve togg un yapıldığı fabrikayı gezmiş. ilerde inşaallah burada da bursa da gemlikte de aynısı görmeyi rabbim bizlere nasip etsin.meral hanımın aynı pariste olduğunu söylediği metrolara binmek de bizlere nasip olur inşaallah bir gün .Allah TC bursa rumuzlu ahir zaman kuvvacısına da nasip eylesin.metrolar, yerli tomafiller.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Pek sevinmişe benzemiyor.Herhalde utancından parmağını kaldıramamıştır.İsmail SAYMAZ.Sizin fabrika geziniz SAYILMAZ.Birdaha git ve iyi bak.Fabrikayı günlük italyadan getirmiş olmasınlar.Ülkemizin yetenekli cevherlerini küçümseyenler;her zaman mahçup olmuşlardır.İsmail saymaz.Sizde bir buluş,icat yapın da sizi SAYALIM.İtalyadan öğrensende kabülümüzdür.
  • 1 Yıl Önce

yarın halüsinasyon gördüm.aslında öyle bir şey yok der olur

hasel kardeş, o fabrikayı italyadakinin dublörü yapmışlar. film dekoru canım. ismailciğim üzülmesin . orası numara numara. aslında gemlikte togg diye bir şey yok . üsküdarda 60 m. altından 10 yıldır geçen marmarayı inkar eden hayvanlar var. sen ne diyorsun.aslında marmaray diye bir yer yokmuşmuş. zaten osmangazi de yanlış yere yapılmış. öyle diyor .. kenarı ruh hastaları. erciyes dağının tepesine yapmak lazımdı herhalde.

Şeyh Şamil

Öküzleri ve vatan hainlerini değil vatan evlatlarını davet edin.
  • 1 Yıl Önce

zeki

görürler ayılırlar belki . gerçi nafile...

otun samanı etkisi

sosyal medyayı takip edin daha hala samanda saman yoncada yonca otda ot diyen bazı büyük ve küçük başlar togg ların italyadan gemi ile gelirken montaj yapılıp fabrikadan çıkıyormuş yapıldığına inanıyor ne yaparsın tek düze hep aynı otu samanı yiyince olmayan beyinde bu kadar çalışıyor
  • 1 Yıl Önce

m.n.

Bunlar hazır oraya gelmişken kendilerine hatıra olarak birer aks mili, birer direksiyon mili verilebilirdi. İyi olurdu, ne isterlerse yaparlardı, bakıp bakıp dururlardı.
  • 1 Yıl Önce

Osman AYDIN

NEDEN VATANSEVER GAZETECILER VARKEN SIZ BUNLARI DAVET EDIYORSUNUZ ONLARIN DUZENI KARALAMAK UZERINE KURULMUŞ ONDSN PARA KAZSNIYORLAR ONLAR IÇIN VATAN HAYRINA OLAN GELIŞMELER ÖNEMLI DEĞIL BATI ÖNEMLI ONUN IÇIN VERYANSIN EDIYORLAR

YORUM

VALLAHİ NE DİYELİM YİNEDE DOĞRUYA DOĞRU DEMESİ DOĞRU BİR DURUŞ
  • 1 Yıl Önce

MESELA

MESELA DEMİŞTİR KARDEŞİM.SONRA DA NASIL İNANMIŞ GÖRÜNDÜM KANDIRDIM KERİZLERİ DER. DESİN DE CİBİLLİYETİNİN GEREĞİNİ YAPSIN..BİZİ ŞAŞIRTMASIN.

mehmets soylu

ne oldu? yaranabildiniz mi? daha vurmaz mı diyorsunuz?
  • 1 Yıl Önce

samim

ne gezeer. bunların hakikati kabul etmesi mümkün değil.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23