• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte İstanbul için son anket! Sonuçlar tam bomba

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul için yapılan son anket sonuçlarını açıkladı.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

şeyh şamil bu

ibb iflas etti iflas etti diye yaygara koparıp duracağınıza bu kefere sistemde milleti koruyacak bir mekanizmanız yok mu? biz iki kuruşu devletten fazla alsak hemen yakamıza yapışanlar onlarca yıl içeri tıkanlar ekrem ve avanesi için neden seçimi bekler. acilen kayyum atayın bu ihanet sürüsünü de içeri tıkın. ya suç var ya da yok. varsa gereğini yapın. hükümetin görevi ağlayıp sızlanmak değildir. ya devlet başa ya kuzgun leşe.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Sadece İBB iflas etmedi tüm Muhalefet iflas etti ama gene de % 48 oy aldılar, demek hala Müflis Tüccarlara, Tuvalet terliklerine Ülkenin yarısı oy veriyor, hayret.
  • 1 Yıl Önce

serhat

muhalefetin kazanacağını düşünüp genel seçim sonuçlarını bilememiştim.bu ekonomik şartlarda 15 senenin tüm getirisinin 5 senede bittiğini düşünerek yine muhalefet kazanır diyeceğim ama bu muhalefet yine ne eder eder seçimi verir
  • 1 Yıl Önce

krch

İstanbul yerin dibine de gitmiş olsa, insanların derdi geçim sıkıntısıdır. Memurlara 8 binlik zam verilirken emekli ve asgari ücretli görmez gelinmiş, bu kirli oyun dalga geçercesine devam etmektedir. İstanbullu cüzdanı üzerinden oy verecek. Sn Başkan siz veya partiniz İstanbul u kazanmak istiyorsanız, öncelikle bu sorunu çözün. Ama zaman öyle daraldı ki, Yılbaşında ne zam verilirse verilsin, insanların büyük nefretini alıyorsunuz her gün.
  • 1 Yıl Önce

ottoman empire

türkiyenin beşte biri yıkıldı 6 şubatta sekiz saat ara ile iki dev depremle. oraya büyük bir para dökülüyor.acil. kış geliyor. her gün 4 milyon kişiye 3 öğün yemek veriliyor. 350 bine yakın bina sene sonuna yetiştirilecek . onun için , bunu bilmezden gelen vahşi chp militankası. bunu d.... gibi biliyorsunuz ama mayıs kuyruk acısı 13.tuş fena girdi. helak olun inşaallah. martta o chpye vereceğin yok olası reyin şehrine yazık edecek sedece.maaşını gene bunlar arttıracak. mesele emekli maaşı değil.ağızları ile kuş tutsalar bunlara vermezsiniz. Allahsızlar. mayısta vermiştin de hayal kırıklığına mı uğradın. hadi oradan.martı göremezsin inşaallah.

Kartalbey

Eğer fark, bu beyin dediği gibi sadece 2 puan ise yazıklar olsun bu İstanbul halkına. Eğer fark gerçekten de bu kadarsa cumhur ittifakı İstanbul'da seçime girmesin ki bir beş yıl daha anamız ağlasın. Belki gözleri görmeyen insanlar bu 5+5 yıl sonra gözleri açılır.
  • 1 Yıl Önce

emekli emekli

emekliler iktidarın sonu olacak inşallah, siz yalakalar şişirmeye deva edin, martta görüşeceğiz..
  • 1 Yıl Önce

halim.

senin sonun olsun inşaallah fetö/chp trolü.sen emekli filan değilsin. yok eyt yok kamu işçisi yok devlet memuru, yok emekli. emekli mamasından sonra hangi maşa.hangi baskı unsuryu hangi bahane hangi istismar konunuz. mayısta görüşmüştük. senin parmak sallaman batsın. 14.tuşunuz olsun inşaallah.yalakalık sizin paçavralarınızın kanalizasyonlarınızın işi.

Umuda

Emekli Emekli, gençliğinde daha çok okuyup, daha çok çalışsaydın yüksek mevkilere gelip iyi para alsaydın tasarruf yapsaydın emekliliği düşünerek sen bi halt yapmamış yan gelip yatmış şimdi maaşım az diyorsun tabii ki inşaat işçisinin maaşıyla Cerrahın maaşı bir mi olacak ne ka köfte o ka ekmek.

Bir dost

Karşınızda Ekrem olsa yenersiniz ama %300 enflasyon var İşiniz zor
  • 1 Yıl Önce

nero

e o enflasyondan da bizi,çorumu konyayı ülke sanan trakyanın ne olduğunu bilmeyen gafman, büyük hesap uzmanı kurtarır bizi.geriden. mahalli seçimle şehirlere yazık etmekle maaş artmıyor.ç ben de emekliyim. şu deprem bölgesine dökülen trilyonla acil para belimizi büktü. ne yapalım bir kaç ay bekliyeceğiz ya da istanbulu ankarayı beş sene daha yıkımın elinde bırakacağız.nasıl doğu roma imparatoru I.ekodosius zülmüne devam.2019 da yüzde kaç enflasyon vardı. koşa koşa b.... y...... .25 yıllık eser ve hizmet dönemi batmıştı. tebdili şehremininde ferahlık hasıl oldu desene.

Neyzen

Uyurken … açık kalınca öyle rüyalar görebiliyor insanlar!!
  • 1 Yıl Önce

hayri

sen gafmanın kuyruğundan ayrılma shizophrene.

çakıcı

Göksu adamın birisini azaptan kurtarırsın adam sana duada eder şöyle rahat rahat kimse görmesin duymasın demeden ağız tadıyla kalkan yiyecem tatile gidecem diye
  • 1 Yıl Önce

Gel Karşımda Konuş

Görelim bilgini de, ihanetinizi de!
  • 1 Yıl Önce

ilhan

kimin ihenetini. alooo..istanbulun ankaranın içine ettiniz son beş yılda. yirmibeşyılın eserlerini hizmetlerini katlettiniz. ama olsun illa chp ye biat. yüz yıllık bağnazlık.

Mehmet

Tevfik başkan önce sen kendi belediye ndeki işçilerin parasını öde sonra İBB yi eleştir senin iş çilerin greve gidiyor haberin varmı.
  • 1 Yıl Önce

chp go home.. eko go home.

deme yav mehmet yoldaş ,benim heberim yohtir. ben chp li başkanların hemi de diskli yoldaşlarına zulmünü bilirem. hemen o azılı o asırlık tecrübe ve dehaya sahip o müthiş adam yıpratma o muhteşem tezvirat makinanız işbaşına.

Umuda

Hemen tüm CHP li Belediye işçileri Greve gitti çoğunu işten attılar çakma Halkçı kardeşler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23