• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Twitter'a (X) giren Tunç Soyer hayatının şokunu yaşadı!

İzmir'e bir çivi bile çakmayan CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, eski ismi Twitter olan sosyal medya platformu X'te gündem oldu. X kullanıcıları Soyer'i istifaya davet etti. "Tunç Soyer Gidecek" ifadesi TT listesinde ilk sıraya yerleşti.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ümit hizli

Tunç soyer hicbirseyle ilgilenmiyor İzmir battı gitti.pislik düzensizlik esnaf istediğini yapıyor.. herşey berbat biz ona oy verdiğimiz için mahalle olarak çok pişmanız bu seçimlerde ona oy yok kimsede vermiyecek. Nisan ayında şikayet yazdım ekimdeyiz cevap yok. İzmir'i perişan etti.
  • 1 Yıl Önce

Karahan

Diyarbakır ve diğer illerde nasıl kayyum atanıyor ise Soyer gibiler koltuğa oturmadan görevden alınmalı idi. Çok geç kalındı çok.
  • 1 Yıl Önce

Cafer

30 yıldır İzmire gidiyorum malesef alt yapıda hiçbir değişiklik yok,ya bir şehir demir ızgara ile kaldırım kenarları kapatılmış güya alt yapı içinden yağmur yağdığında şu akıyor güzelde yazında pis kokular çıkıyor ayrıca o demirleri milyarlarca lira harcanmış yazık günah yinede yağmuru taşımıyor su taşıyor ve tıkanıyor yazık o güzelim cennet şehre Gordon boyu çok harika ama arka sokaklara gir pislikten geçilmiyor,sadece chp li diye bunu yazmiyorum beni parti ilgilendirmiyor,fakat belediye doğru dürüst çalışmıyor bu gerçek arkadaşlar.
  • 1 Yıl Önce

Ege yiğit

Chp li belediyeler pkk nın sığınma evi ne döndü chp Türkiye nin milli güvenlik sorunu dur chp bu ülke için bir zulüm dür chp pkk ya destek vermek tedir bu hainler bu şerefsizler vatansızlar bayraksızlar pkk nın piçleri fetonun köpekleri ermeni yavudi bozma ları chp 
  • 1 Yıl Önce

Gülmek ve düşünmek

Sağ gorusluyum ama Eskişehir izmiri Tunceli Diyarbakır ve bazı yerler unutun derim buralar artık solun ve HDP kalesi artık oralarda oturanlar alışmış saygı duymak lazim
  • 1 Yıl Önce

sinan

biat kültürü diyebilir miyiz efendim. yoksa sadece bizim tarafa mı o suçlama.sizler her türlü kusurdan arisiniz biliyoruz gerçi.

ya bizim tarafa...

tamam caniim. peki biz bidon kafalılara ve seçtiklerimize de saygı duyulmalı mı. yoksa bizlere kırk katır ya da kırk satır mı..

hasel

T.Soyer gidecek,İzmire hizmet gelecek.İzmire ne yapmış ki gitmeyecek.
  • 1 Yıl Önce

sedat Gümüş

Yazıyorum ve iddia ediyorum bu sosyalist , kominist yani kısacası sol guruplar ve partiler bu ülkeye sadece yalan , kaos , problem , isyan , rüşvet , adam kayırma , bankamatik memur anlayışı , kuru altı boş hurriyet , demokrasi , cumhuriyet sloganı ögrettiler..Bu sol cenahın belediyelerinde ve devlet yönetiminde millete hizmet kesinlikle ama kesinlikle olmadı. Sadece şunu ögrettiler " Devletin malı deniz , yemeyen domuz " dediler. Rüşvetsiz bir iş yapmadılar... Emekden , işci hakkından , halktan , demokrasiden ve özgürlükten bahseden sol partilerin milletvekillerine , başkanlarına , belediye başkanlarına ve onların akrabalarına bir bakın..Mallarını mülklerini ve paralarını ve aile yaşantılarını bir araştırın ama lütfen araştırın...nasıl zengin olduklarıni göreceksiniz..
  • 1 Yıl Önce

Şeref Kazan

Size ne Tunç.soyer kadar taş düşsün başınıza İzmirlilerin laik vatandaşları cokmu düşünüyorsunuz bırakın  içinde yaşasınlar 
  • 1 Yıl Önce

bayraklıdan

peki o zhniyetin başına o asırlık bağnazlığın kafasına.... altından taç mı. sizin bizi düşündüğünüz kadar düşünüyoruz biz de sizi . aşkolsun biz de sizi sizin bizi sevdiğiniz kadar seviyoruz helbetkilim. kokunuz bizi çok üzüyoo.. yaşasın kokulu laiklik nefsaniyet sekülerizm dünyevilik.deniz rakı balık kadın ve  kokusu. ne de çağdaş ve modern  kokusu. ohh miss miss.. bir de ça bella..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23