• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Azerbaycan bulunanları açıkladı! İşgalden kurtarılan Karabağ’da korkunç gelişme 500'e yakın ceset

Azerbaycan: “Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerde 500’e yakın cesedin kalıntıları bulundu” Azerbaycan: “Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerde 500’e yakın cesedin kalıntıları bulundu” Azerbaycan Devlet Güvenlik Servisi Başkan Yardımcısı Korgeneral Şerafet Hasanov, “Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerde 500’e yakın asker ve sivilin kalıntıları bulundu” ifadelerini kullandı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

İNSANLIK SUCU İŞLEYEN ERMENİLERİN 719 SİVİL İLE 4000 YAKIN KAYBOLAN HALA HABER ALINMAYAN İNSANLARI SORUŞTURMAK, ARAŞTIRMAK İÇİN BM NE GİBİ GİRİŞİMİ OLMUŞTUR?, İŞİN İÇİNDE MÜSLÜMANLAR OLUNCA BATI DESTEKLİ BÜTÜN KURUMLAR SAĞIR SULTAN OLUYORLAR.
  • 1 Yıl Önce

HİZİPSAVAR

bunu herkese anlatın bu kararı bm den çıkarın ermeilerin tarihin en büyük yalancısıdır ve soykırımcıdır.
  • 1 Yıl Önce

Yazik yazik cok yazık

Demekki CATLI lazım koca koca kızılelmalar varken, elcibeyi harcayan gücler hala ülkemde görevde demekki. Elcibey Azerbaycanla Turkiye arasında sınırı kaldirıp tek devlet yapacaktı. Hala katlimın üzerine gidip yaygara verip dünyayı ayaga niye kaldırmıyorsunuz. Hani Türkler katliamcı idi. Yazik politiksya
  • 1 Yıl Önce

azerbaycan nerede.. gösterebilir misin.

kafan karışık tosunidis... sn. erdoğan döneminde azerbaycan ile yakınlaşmamızın yardımların işbirliğinin kıymetini bil. birinci savaşta katliamdan kaçan azeri sivil kardeşlerimizi kurtasrmak için o günlerin türkiyesi bir helikopter bile kaldıramadsı. senin haberin var mı çok bilmişka. sen haritada azerbaycanı nahcivanı gösterebilir misin.

Acıklatın katlimaı gücümüz yetmiyormu

Yoksa yurt icinde fahiş kazancıları koruyup kollayacagınıza vekile asıldan fazla emekli maaşı vermesini cok iyi biliyor vekile implat asıla protez diş vermesini iyi biliyorsunuz bedeva.
  • 1 Yıl Önce

müslim

senin vatansever sevgili muhalefetinin de reyleri ile müştereken çıkıyor o tenkit ettiğin özlük haklarına ilişkin kararlar.türkiye yönetiminin azerbaycana desteğini kurtuluştaki büyük payını görmemek için gözlerini çok sıkı mı yumuyorsun.yapma gözlerin için zararl olabilir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23