• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İzmir Teknofest'te konuşan Erdoğan'dan Togg ve Tesla bombası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de düzenlenen dünyanın en büyük havacılık ve uzay festivali olan Teknofest alanına geldi. Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan "Togg'un üretimi artarak devam ediyor. Rekabet iyidir. Geçen hafta Tesla'yı ülkemize yatırım için davet ettik." dedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

BRÜTÜS

80 li yıllarda Almanyadan uçakla Çiğli havalimanına gelmiştik ,dış hatlar terminali şimdiki hayvan damlarından daha kötüydü.Çıkış kapısı önünde üç kamyon kara toprak yığılıydı.İki buçuk saatte terminalden zor çıktık.Türkiye yi en fakir Afrika ülkesinden bile kötü gösteren o zamanki tüm sorumluları hala kınıyorum.O yıllarda oraya gelen turistlerin hiç biri bir daha Türkiye ye kesinlikle gelmemiştir.
  • 1 Yıl Önce

psikiyatrinin konusu,,siyasetin değil....

ah sevgili dostum bu dediklerin çok da bir tarafında izmir in haşa chp te tapmış sekülarist,dünyacı,deniz rakı balık kadın nefsaniyetçilerinin chpperestlerinin. bu gün de izmir b.k kokuyor. merak etme 31 martta 2019 un da rekorunu kırarlar. bunun hizmet ile akıl ile mantık ile izahı yok. psikiyatrik hastalıklardan biri chplilik.

Çapı daha büyük

Aynı taktiği genel seçimler öncesi yaptılar şimdide aynı taktiği uygulamaya koydular dün acıkladılarya konutlarda elektriğe zam yapmamışlar ya milleti hafife almayın bari zam kazığını daha küçük çaplarda yapında millete verdiği acı az olsun yerel seçimlerden sonra çapı daha büyük zam kazıklarını görünce vereceği acının dehşetine düşmesin şimdiden küçük çaplarla işi halledin.Millet artık bu taktikleri yemiyor,başına daha nebüyük felaketlerin geleceğini bugünden tahmin ediyor,sizler zevku-sefa içinde saltanatınıza devam edin.Yerel seçime kadar seyretmeye devam ediyoruz.Boykota devam......
  • 1 Yıl Önce

hadi oradan azılı psikomuhalif...

sen taptığın kafaya ver geri kalmış ülkenin sözümona ileri gitmiş ilerici dangalakkosu... genel başkanınız mersin i güneydoğuda zannediyor.izmir i de karadenizde zannetmesin. b.k kokulu uygarlığınıza devam ediniz.7 ay önce 8 saat ara ile meydana gelen 7.6 ve 7.7 lik iki dev deprem ülkenin altıda birini yıktı. haberin yok galiba. bunun zorluğunu yaşıyoruz. bunun altından büyük ekonomiler bile zor kalkar. abd hawai deki 5.5 milyar doların zorluğunu yaşıyor. 104.000.000.000 dolarlık yıkım ne demek.o da kabaca bir tesbit.gerçek zararı kuruşu kjuruşuna tesbit imkansız.gölcük depreminin 6 katı büyük felaket. senin hesap uzmanı de(spot)mokrat deden , hani şu dört tabela partisine kendi ikbali için sizin o kutsal(!) reylerinizin mahsulü 39 sandalyeyi hediye eden büyük deha olsa idi. ağzımızdan ballar,paçamızdan yağlar akardı şahsen,netekim,binaenaleyh...k.maraş depreminin faturasını sen ben değil, uruguay,paraguay halkı mı ödeyecekti. senin derdin bağcı ile ruh hastası,lafı dolandırma.bırak şu mğdur ayaklarını.kimbilir ne tuzu kuru azılı trolsündür,onbinlercesinden biri....

Olmadı REİS

Olmadı Reis , bu millet Togg varken , daha yeni kurulmuş ve destek beklerken amerikan gavurundan araç mı alsın ? Bize silah satmayan milletleri zengin mi edelim !
  • 1 Yıl Önce

ayda bre pelvaann pelvaann..

sen reisten daha iyi bilirsing... kıçımka...bilgisi kıt,fikri engin klasik yurdum insanı..... 85 milyon sağlık bakanı,85 milyon hazine bakanı,85 milyon eğitim bakanı,85 milyon adalet bakanı,85 milyon içişleri bakanı bulunan insanlığın incisi mıntıka..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23