• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nerede kaldı hipokrat yemini! Eğer o doktorlar gittiyse vicdansızdır

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Akit TV'de ekrana gelen Manşetlerin Dili programında Cumhuriyet'in 'Doktor yok!' başlıklı algı haberini değerlendirdi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Burak

80 milyonluk nüfus doktor da yetiştirir mühendis de. Doktorlar istifa edip yurt dışına gitmek istiyorlarsa buyursunlar gitsinler. Genç nesil onların boşluğunu kat kat doldurur.
  • 1 Yıl Önce

lütfü

onlar içıçak parası istemeler,ameliyatlara asistanları göndermeler, gurur,kibir,halka yukarıdan bakmnala bey efendilerin çalışma saatlerine uygun olarak sezaryenle doğum yaptırmalar.. gerçi son yıllarda biti kanlanan arpası fazla gelen yiğit apaçilerimize ,doktora,hemşireye saldıran azgın vahşilerimize, 21.yy. mağara adamı yiğitlerimize de lanetler olsun. ha bu arada ingiltereden de doktorlar kanada ya kaçıyor..heberiniz ola...

Ahmet

İstifa ediyorsa diplomasını da iptal edeceksin bak o zaman eşşek gibi çalışmak zorunda kalır mı kalmaz mı?Böyle bir hâk verirsen her haltı yer bizim insanımız.Sonra da vatan millet Sakarya.
  • 1 Yıl Önce

Kocasolak

Ali bey, anladığınız ARAŞTIRMADIPINIZ konuda sırf sahtekar bir medyaya CEVAP verme gayretiyle doktorlara ÇAMUR atma. Orda neler oluyor biliyor musun? Asistan doktorlar ‘ bize ameliyat öğretmek istemeyen hocaları şikayet ettik ama netice DEĞİŞMEDİ’ diyor. Sen duydun mu? Her ameliyattan DEVLET ALMIYOR, kendin MALZEME AL diye ORTAK soygun yaptığı medikalciye göndererek, onbinlerce lira alan hocalar var orda. Asistana öğretirsem o ücretsiz ameliyat yaparsa bana PARA gelmez mantığıyla sistemi KİTLİYIRLAR. Biliyor musun? Adamsan git araştır! Sonra SIKIYSA gerçekleri yaz.
  • 1 Yıl Önce

Ekonomist

Gidiyorlarsa gitsinler...
  • 1 Yıl Önce

Şefik Öztürt

Tüm hastanelerde randevu sistemini kitlenmişler millet randevu alamıyor devlet hiç bir şey yapmıyor millet mağdur sağlık bakanı bu işi çözmüyor bu kadarmı zor bunu çözmek azıcık halkının sesine kulak verin
  • 1 Yıl Önce

soyadını bile yağnuşş yazmuşsuğn.zekai..

o sağlık bakanı gibi sağlık bakanı gördün mü sen bu güne kadar...çarıklı erkanıharb...

osmanmert

Urfalı tıp öğrencisi bir arkadaşımız vardı öğrenci evinde 8 kardeşlerdi. Doktor olunca Urfayı tercihe yazmadı gitti izmirde doktorluk yaptı, urfalı memleketine hizmet etmezse ben mi edeceğim.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Algı değil.gercek bir yazı hastahanelerde doktor yok yok
  • 1 Yıl Önce

temel (karamollayev değil)

bu günkü sağlık personelinin yarıdan çok fazlası son 21 yılın atamaları. tıpkı öğretmenlerde olduğu gibi.eyt eyt diye dünyayı yıktınız.şimdi onlara homurdanıyorsunuz. devlet memuru memuru dediniz.şimdi onlara verilen tonla zamma homurdanıyorsunuz(gerçi yüzbin lira verseniz de onlar memnun olmazlar,gene hepsi chplidir.100 yıllık tiryakilik,bağnazlık, biat...) bu devlet gökten para yağdırsın. çalışanı emeklisi,çalışmayanı,emeksizi .. her ay 30 milyon kişiye ver ver ver. vergiye gelince tıııss. vatan için canımızı veririk,mesela.. emme vergümüzü assslaaağğ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23