• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konut fırsatçılarına ceza geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İlan sitelerini 1 Kasım'dan itibaren sahte ilanlardan mesul tutuyoruz. Yanıltıcı ilan verilmesi veya bu konuda zafiyet gösterilmesi halinde 100 bin liraya kadar ceza vereceğiz' dedi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Cinlerden istihbarat alanlar

Hali bu olur. Sanki fravun dönemi gerçekler ortada. Yapay zeka ile milleti siniflandiran sistemle İlahi adalete ters davranan silahi rahimi bitmesine bile goz yumanlar benim nasil bir amelle yaşadıgımı bilmeden vebal alanlar. Size bu vetfayi kim veriyorda cok rahatsıniz ki. Vay ki vay canım ülkemi toplumsal belalara gotüren yönetici hatalarını, iklimsel degişiklik diye kendini şeyran vesvesi ile avutanlar. 1970 lerde ulkem poyraz karayep, rüzgar kışın tipi oldu fırtına bilinirken, Amerikada kasirga olmuş. Kasırga neymiş diye araştırılıp Allaha asi gelmenin bedelini rüzgarların şiddetiyle yaşarlarken, benim ezan okunan AYASOFYAMDA her yerde, Allaha isyanin adini yöneticiler iklim degişikligi koyup kendi menfeatine göre ulke yönetip asıp 7500 emekli alip vekil 60 bin alırsa bu konuşmalar bu mubarek kandil gecesi ahda bedduaya dönerse anlarsınız.
  • 1 Yıl Önce

Mahmut

Çikarıp yuksek fiyata vermek icin,taseron emlakcı kullananlarin ikisinede var mı ? Bu kadar mı sahtekarlik olur,emlakcinin numarayı arayinca,yok satilik değil,kiraci ile problem var ondan demişler,gecen yil insanlik yapip bukadar orta tozlu degilken % 92 artirmiş pesin vermiştim,bu yil hiç ugrasma % 25 devletin dediği,çünku bizi aldatan bizden deĥil sikayet edecek yer makam yok nasilsa
  • 1 Yıl Önce

Okur

Sistemi ( hiç haz etmediğim halde) amerika gibi başı-sonu belli ve sınırlandırıcı yapamaz isek sistem delinir.
  • 1 Yıl Önce

Bu mubarek gecede böyke bir aciklama

Resmen milletle dalga. Sorun belli cozüm belli sadece 5 yıldır demogojiye devam icraat yok. Kökden kurut dalları kesip tekrar kuvvetli dallar geliyor. Cöznek isteseler cözerler fakat milleti temel ihtiyaçlara mejbur bırakıp özgürlügünü kısitlayan Siyonist oyunlarını sezemeyenler 73.5 milletin vebalini cesaretle alanlara uyari, bırakın yetkililer istifa edin reis ehli gecirsinki sorun kokden bitsin.
  • 1 Yıl Önce

İlana ne gerek var.

Mütahitler kaca satıyor bilmiyormusunuz fahiş kazancla, piyasayi tetikleyenler onlar. Toki bile fahiş fiyatla daire satıyor önce tokiye ceza kesin. Bu girisim ve aciklamalar hala reise yalan istihbarat gittiginin gostergesi lutfen halkla milletle dalga gecen aciklamalar yapmayin. Sorunları öteliyor ve cözdürmügorlar reis sana. İnşaat metre kare birim maliyeti her ilde hemen hemen aynı. Toprak fiyatları hariç. Hem o siteye 99 gün kapatma cezasi ver bitsin gitsin. Lutfen ah almayin. Bakin Ah alan Türkiyenin sayıli zenginlerinden olanlar skandallarla aniliyor. Gerçekler ergeç ortaya cikar. Bugün yigit görünenler yarın aşagılanabilir. İnsan günü kurtarmayi deyil Hakkı Allahı razı etmeyi düsünmeliki. Bugün nasil anılıyorsa yarında öluncede aynı Anılmalı. Ölüm Allahın ilahi Adaleti. Bunu unutup menfeaati geregi reise rapor verenler niyazi mısri hz bedduasına, ve bilinmedik aile sirrı ile rezil rüsva olmaya o zengin gibi nasip olurlar. İnşaat metrekare maliyet 1150 tl yi geçmez ruhsat dahil. Toprak payı HARİÇ. Bunu iyi niyetli millet biliyor ve sizi emribil maruf neh i anil münker yapanlara cimer dahil heryerde yapay zekalılar önünu kesip bertaraf ediliyor. Büyük depreme ALLAH MUHAFAZA az kaldı. Kim bu deprem de ben yaşayacam garantisi veriyor. Bu ahlar size dönecek fanatiklik yapan, reise ulaştırilmayan gercekleri saklayanlar menfeatine göre bilgi veren cinleri kullananlar gerçek ler erkeç ortaya cikacak ama nasıl bir anılma nasıl bir dua alacak nasil rabbin huzurunda lgbt liler dahil 73.5 mulletin hesabını verecekler onu yapay zekalilar cevap vermeyecek yoneticiler yetkililer verecek. Hemde bu mubarek gün MEVLİT kandilinde. Allah için yaşatanların mevlüt kandili mubarek OLSUN. siyoniste uşaklık eden BU ÜLKENIN MASONLARININ soyu kurusun. Amin.
  • 1 Yıl Önce

turgut

Deprem bölgesinde kira yardımları durdumu kira yatmadı bu ay akit gazetesi bu konuyada duyarlı olun
  • 1 Yıl Önce

diyarbakırlı

Oto galericiler sahte ilanlarda oyuncak arabalarla kendilerini gizleyerek satış yapmaktalar. İlan sayfalarına buyrun bakabilirsiniz.
  • 1 Yıl Önce

Bozok

Sayın Cumhurbaşkanım 100 bin lira onlar için çerez parası asgari 1 milyon ceza yaz ki caydırıcı olsun
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23