• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seçim dinciliği CHP’nin genlerinde var! Sandığı görünce imana geliyorlar

“Yobaz” dedikleri Müslümanların mukaddes değerleriyle kavgalı olan CHP zihniyeti her fırsatta dini değerlerimize nefret kusarken, parti yönetim kademesi ise sandığı görür görmez adeta imana geliyor. CHP’nin fonladığı ihanet medyası her gün sistematik bir şekilde İslam’ı hedef alırken, seçim döneminde parti yöneticileri sandığı görünce helalleşme nutukları atıyor, camide Kur’an okuyup, el açıp dua ederek takıyyeye sarılıyorlar.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KÖKSAL

Fevey lüllil musalliyn... Rabbim önce Münafıklardan,
  • 1 Yıl Önce

şeyh şamil bu

bu iş sadece sandıkta milletle çözülmez. ortada münafık algı operasyonları üzerine algı yürüten bu işte mahir özel yetiştirilmiş hainler topluluğu var. yasalarla dini İslamı ve Müslümanları koruyacak bir mekanizma acilen oluşturulsun. Bireylerin menfi keyfiyetlerine bırakılamayacak kadar hayati bir konu medya ile 4-5 yılda sandıkla falan çözülemez.
  • 1 Yıl Önce

mmt

chp nin ne olduğunu biliyoruz da akp mütedeyyinlik adı altında; *c . başkanı mezhepsizim dedi ses yok (dini bilgisi olan mezhepsizliğin ne demek olduğunu bilir) açılmadık tamir edilmedik kilise kalmadı ses yok. *1400 yıllık din güncellenmeli dedi ses yok. *din kültürü kitaplarında 632 de peygamberin vefatıyla dini hükümler de kalkmıştır (7. sınıf)yazıyor ses yok. içten içe dinin içi boşaltıldı maalesef.
  • 1 Yıl Önce

hadi oradan kripto (kimbilir hangisinden ?)..

mmt adlı kurnaz bozguncu;bir cümle chp ye o da başlangıç olsun diye ak partiyi ve erdoğan ı ısırma satırlarına girizgah olsun diye.. ondan sonra gelelim ısırma moduna.. sadece katsayı,başörtüsü,ayasofya zulümlerini kaldırmaları yeter. sen kimledensin bilmem de abd uşağı fetö nün,chp uşağı saadet in mensubu musun bilemeyiz. senin peşinden gittiklerin bunları yapar mı idi. akıllarından geçirir mi idi. sembolik bir kaç kilise tamiri restorasyonu nasıl da habbeyi kubbe yapma misali şişirdin. peki kaç cami yapıldı,kaç tarihi ecdat yadigarı yok olmaktan kurtarıldı.bunlardan bahis yok. cımbızla bir kaç şey ortaya çıkarmışsın,bunlardan da haberimiz yok. yoksa sen akapalıları dinden çıkmış, bay bay kemal i de basbayiğit, seyyid ilan eden zilletkolardan mısın. büyük ihtimal dinden vuran bozgunculardansın. telefonunu sormadık. adını yaz bari,sesli harfleri yutan kurnazowich...

Süleyman kasap

Oy için bu CHP hilafeti getireceğim derse şaşmam çapsız Abidinler
  • 1 Yıl Önce

herro merro

seçim öncesi bay kemal malatyada cuma kıldı. sahi abdesti var mıdır. fatihayı biliyor mudur. ezan okunmadan gösteriş iftarını alelacele açan aslanlar. bir gecede 60,70 yerde iftar açıyorum ( o ne demekse,nasıl oluyorsa??) bay ekolar. patrikhanede de yılbaşı ayinini eski yunan dışişleri bakanı(şimdi savunma bakanı) nikos dendias ile birlikte takip eden,onun konstantinopolis b. b. başkanı hitabını sükut(susma, itirazsızlık) ikrardan(kabulden )gelir kabulü tebessümle geçiştiren bay eko. eee sevgili istanbollular; 17 bin(ki onun da büyük kısmı çalıntıdır) iki mağpduriyet haftasında 800 küsur bine çıkaran,mağdurun hamisi, doğrucu davut, hakkaniyet ve alicenaplık abidesi yüce istanbol halkı, adamın balıkçıdan , tatile, gurur kibir hakaret seanslarından tatlı tatillere,ingilterede türkiyeyi şikayetten,metro girişlerine moloz dökmeye o parlak vaatlerinden tam tersi herşeyi berbat etmeye,istanbul a möthiş hizmetlerinin(!) karşılığında var mısınız farkı 2 milyona çıkarmaya. yakışır.sizden bunu bekliyyozz. peygamberimizin ;layık olduklarınız tarafından yönetilirsiniz hadisini 14 yy. sonra,başka hiç bir sünnetini ve hadisi bilmez iken ne hikmetse keşfeden kurnaz afa... biz de şimdi size söyleyek mi.?

kargalıoğlu

esas dindar chp dir..
  • 1 Yıl Önce

Okur

Chp kapatılmalı.
  • 1 Yıl Önce

Mardinli hoca

Kesinlikle CHP zihniyeti değişmedi ve değişmeyecek.Secim zamanın da müslümanlara yaklaşmak iki yüzlülük tur kandirmadir bilsinler milleti kandiramazlar. Çünkü kara tarihleribellidir millete İslam'a müslümanlara yaptıkları hiç bir zaman unutmiyacagiz o
  • 1 Yıl Önce

ASA

MEDINE MUNAFIKLARINI MUMLA ARATIRLAR... COGU muslumanda degil bunlari....ORTAK. PAYDALARI ISLAM VE TURKUN DEVLETINE DUSMANLIKTIR.
  • 1 Yıl Önce

Yavuz

Hilafeti kaldıran;boylece müslümanları 100 yıldıŕ başsız bırakan.. Din,dil,tarih,kültür devrimleriyle Anadolu halkının idraklerini iğdiş eden.. Halkının malına,namusuna,geleceğine musallat olan.. Ezanı yıllarca Turkçe okutan.. Camileri ahıra ve pavyonlara dönüştüren.. Istiklal Mahkemeleriyle binlerce müslümanı katleden.. Kuruldugu gunden beri Hakka ve halka duşman olan bir zihniyettir chp.. Kalkmişlar seçim oncesi müslüman avlayacaklar..
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23