• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul'un orta yerinde büyük rezillik! Ahlaksızlıkta son nokta

İstanbul Kadıköy'de sokak ortasında ip bikiniyle gezen kadın ile vatandaşlar arasından tartışma çıktı. Polis geldi, ortaya ilginç görüntüler çıktı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

gavur izmir ve gavur kadıköy

kadıköy kilise ve papaz semtidir; onlar orada olduğu müddetçe hristiyanlık da oraya hakim olmaya devam edecektir. (türkiye ..puluğu hristiyan aleminden devşirmiştir. kadıköy, izmir gibi yerler bunun prototip örnekleridir)
  • 1 Yıl Önce

vedat

vatandaş rumuzlu kurnazoviç, birer sıfır fazla osurmuşsun.iki sene önce 28000 tl ye vermişsin,niğdede 15000 tl ye oturmuşsun, evsahibin şimdi 80000(yazı ile seksenbin) istiyormuş.... falan filan.. niğdenin st. moritz, st. tropez sahillerinde galiba o ev....140000 tl. filan... londrada mı o da... gerisini okumadım.her gün burada zehir püsküren birisin. anlaşılan senin bağcı ile sıkıntın var.
  • 1 Yıl Önce

saffet

bizim her yerimizde avrupa amerika hürriyeti var diye düşünüyorum
  • 1 Yıl Önce

orhan

beyazlarımız her türlü özgürlüğün hatta pervasızlığın azgınlığın dibine vuruyorlar .gene de özgürlük hürriyet diye bağırıyorlar. dertleri bizim tamamen yok olamamamız ve kendilerinin %100 mutlak hakimiyetlerini tam sağlayamamış olmaları.

Vatandaş

Geçinemedigim için istanbuldan niğde ye taşındım 58 yaşındayım birtek eşimin emekli maaşıyla geçiniyorum 3 çocuk la birlikte bundan 2 sene önce 28000 tl ye evimi kiraya verdim nigdede 15000tl ye kiraya geçtim ilk başlarda iyi gibi gelmişti herşey şimdi ev sahibim benden 80000 tl istiyor istanbuldaki yerim 6000tl ödüyor duyuyorum istanbuldaki yerim şu an 20000tl bende burda 140000 bintele olan yerde 80000tl vermemek için ev sahibiyle kötü oluyorum aslında ev sahibim haklı ama ne olacak bilmiyorum inşallah bir çıngar çıkmaz şimdi ben ne yapayım elin adamına kırediyle ev almışım evde bedava oturuyor %25 muhabbeti olması benide güya koruyor ama gelde anlat kiracim ise artık telefonumu bile açmıyor git mahkemeye diyor. Biliyor çıkaramayacağını % 25 zammını yapıp evime yerleşti ama ben burda diken üstünde bekliyorum her an mal sahibi kapımı çalacak sonuçta burda da ev kiraları 14 bin oldu istanbul beylikdüzünde 20bin varın bu işin için den çıkın ya ben istanbula döneceğim evimi veya kiracımı yakacağım yada burdaki mal sahibim ya evini yakacak yada beni devlete sesleniyorum bizi birbirimize kırıtmayın benim 30 , 40 evim yokki tek evim ve tek emekli maaşıyla kıredi kartlarıyla uçan kuşa borçlanarak 1,5 senede 200bin tele borçlandım elin adamı evimi gaps ediyor ben kiramı günün fiyatlarına uyarlaamıyorum bundan iki sene önce asgari ücret 2800tl di şimdi 13bin civarı bildiğim kadarı kırmadım karı koca 26bin tele alıp evimde oturuyor yok böyle birşey ya gücüme gidiyor hak değil bu tamam devlet kiracıları koruyup güya ya kardeşim 30 , 40 evi olana % 25 artış yaptır ama 1 evi olup yine kendi de kiracı olanı korusun devlet hesap.ettim adama güncelleyemedigim kiramın sonucu 250 bingöle borçlandım tahminim kiracım yastık altına 250 bin tl koymuştur hakkımı helal etmiyorum hem kiracıma hem devlete bu yaştan sonra bankalara düşüp.faiz batağına bulaştım. Düşünün kredi kartının eksrasını bile ödüyemiyorum yok yok gidip evimi veya kiracımı yakacağım...
  • 1 Yıl Önce

Provokasyon yapmamalı

Türkiyeye bir faydası olmaz. Böl-Yönet-Sömüre yarar.
  • 1 Yıl Önce

Fatihan

BU REZİLLİKLER GEREKLİ CEZALARIN VERİLMEMESİNDEN İP BİKİNİLİLERİ HÜKÜMET KONAKALRINA GİRDİKLERİNİ DÜŞÜNÜN ZİRA MEMUR OLUP DANTELLER KOLSUZ MİNİ ELBİSELER HAVADA UÇUŞUYOR HANGİ KAYMAKAM VALİ BİŞEY DİYOR YOK EEE İP BİKİNİLİ SOKAKTA BİRAZ DAHA İLERİ GİTMİŞ NE OLACAK..
  • 1 Yıl Önce

m.n.

Bu şekilde ABD ve Avrupa'da dahi dolaşılamaz. Bunları provokatörlükten içeri alıp sorgulamak gerekiyor. Ya provokatördür, ya da müşteri arıyordur. Bunun iyi niyeti olamaz. Herkesin çoluk çocuğu var.
  • 1 Yıl Önce

asker

bunlar milleti galyana getirmek icin boyle yapiyor millet galyana gelip olay ciksin bunuda hukumete yuklemek icin zemin hazirliyor bu masalar oyun buyuk uyanik olalim
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23