• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İtalyan Gazeteci A Milli Futbol Takımı'nın yeni hocasını duyurdu

A Milli Takım'da üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası Alman Teknik adam Stefan Kuntz'un görevine son verilirken, İtalyan Gazeteci Nicola Schira tarafından Vincenzo Montella ile anlaştığı iddia edildi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Husnu uzulmez

Turk futbolun en buyuk hatasi corap degistirir gibi hoca degistirmekbikisi bi hocayi istemedimi atiyor yorumcularin onune turk futbolunun dusmani kotu yoneticiler ve yorumcular turkfutboldaki problemi bilerek gormuyorlar tum balkanlarin nufusu turkiyenin yarisi avrupanin ustkuluplerin yuzde otuzu balkan oyuncu turkiyenin futbola hersene harcadiginin yude otuzunu harcamiyorlar futbolcu uretiyorlar bizim sokaklar futbolcu dolu yatrim yok altyapi yok ustyapiya geregikadar onem verilmiyor nasil milli takim kuracaksin hangi hoca gelse eldeki malzeme bu neyi goremiyorlar ben cahil halimle goruyorum hepsi futbol alimi korebe oynuyorlarturk futbola yazik ediyorlar anlasilan tayyip erdogan turkfutbolunada el atmali. Oyuncularimiz bes yada altidane gerisiyetersiz butakimla ne avrupa ne dunya oyniyamazsiniz uefada basari yok sampiyonlikte basari yok bu levilde oyniyacak oyuncunyok hoca ne yapsin o boskonusan yorumcular esas kuluplere oyuncu yetistirin pahali transferlere ulkenin parasini carcur etmeyin demeli yok hocagitmeli yok oyuncu gitmeli hakemler gene olmaz bu kafayla oooollllmazzz.
  • 1 Yıl Önce

Kartalbey

Adı geçen yerli hocalardan artık gına geldi. Demirel ve Ecevit dönemi gibi olduk. Seçimde biri gidiyor diğeri geliyor, müteakip seçimde de gelen gidiyor diğeri geliyordu. Terim, Avcı, Yalçın artık ziyadesiyle sıktınız bizi. Çekin gidin başımızdan. Yabancı yerine iştahlı, başarıya aç bir yerli hoca isteriz.
  • 1 Yıl Önce

Şeyh Şamil

Bizden normal memur maaşlarına çalışacak bir babayiğit yok mu? Her şey para mı? Futbolcular da milli takımdz maaşlı memur olsun. Ukela astronomik paralaralara oynayanlar klupkerde kalsın
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23