• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski istihbaratçıdan, CHP'li Sezgin Tanrıkulu ile ilgili olay ifşaatlar! İşte şimdi hapı yuttu

Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı ve Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilgili skandal sözleri sonrası hakkında soruşturma açılan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nu CIA ajanı olmakla suçladı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nur

Kılıçdaroğlu da irdenlenmeli chp nin içindeki milletvekilleri pek hayır değil hiç biri güven vermiyor
  • 1 Yıl Önce

Okur

Devlet bunun ajan olduğunu bilmiyormu?Tabiki biliyor.Trajikomik olan birde bu iblise maaş,koruma vs,herşey veriliyor.Acınacak halde bir devletiz vesselam.Dünyada bir benzerimiz yok.Şöyle büyük devletiz böyle büyük devletiz martavallarıyla kendimizi avutuyoruz işte.
  • 1 Yıl Önce

Vatandaşlıklar alınsın yeter artık

artık kimse kendini gizlemiyor bu ülkede söylemler eylemler ortada Türkiyede yaşayıp bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içen belli bir kitle aşikar Türkiye karşıtlığı yapabiliyor hatta bazılarını herkesten iyi yaşatıyoruz dokunulmazlık veriyoruz devletin her türlü imkanlarından yararlandırıyoruz. Hiç bir ülkede bu kadar aşikar söylem ve eylemlere izin verilmez hiç bir ülkede bizde ki kadar vatan karşıtı çıkmaz. Seçim öncesi duyduklarımız gördüklerimiz Türkiyenin nasıl içerden kemirilmeye çalışıldığını gösterdi sayıları mevkiileri ne olursa olsun bütün bu kişilerin tespit edilip vatandaşlıkları alınmalı. Türkiye'ye aidiyet hissetmeyen birileri var herkes biliyor o halde aidiyet hissettikleri yere gönderilmelerinde fayda var. Birde kendimize göre bize uygun yasa ve kanunlarımızı çıkartmamız şart. Avrupa uyum yasaları bize, bizim insanımıza uygun değil bir an önce terkedilmeli bu yasalar bir çok şeye izin veriyor. Avrupaya aldıkları, alacaklarıda yok.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Sayın Orakoğlu haklı,Sezgin efendinin cıa ajanı olduğunu önceleri okuduk;duymuştuk.Bu türden iç düşmanlara karşı devletimiz acımasız olmalı.Bütün terörist cenazelerine katılan bu zevat adeta devlete meydan okurcasına söylemlerde bulunuyor ve hareketlere giriyor.Artık,kim olursa olsun bu türden insanlara tahammül edilemez.Devletin her tür imkanlarından bolca istifade et,sonra bozgunculuk yap.Olacak iş değil.OLACAK İŞ DEĞİL...
  • 1 Yıl Önce

recep

Sezgin'in durumu böyle olabilir ama nasıl salladık diyen şafak hanımın, hdp meclise girdi diye pilav dağıtan Ç.kale belediye başkanının, herevden hdp'ye bir oy+dağda vurulan pkklıya piknikçi+ypg'ye özgürlük savaşçısı+ en son bebek katiline güzellemeler düzen merdan için hangi gerekçelerle içerde diyen kemal'in sezgin tanrıkulundan pkk'cıları daha mı aşağı savundular. Bilakis bütün bunlar gücünü kemal beyden alıyorlar. Peki kemal bey kimin ajanı? (Maalesef chp'nin geçmişten günümüze özgürlük adına terör örgütleriyle dirsek temasları hep oldu.)
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23