• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'nin ilk seçim şarkısı çıktı! 'Yeniden İstanbul'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 2024 yerel seçim kampanyasının ilk seçim şarkısını paylaştı. "Yeniden İstanbul" adı verilen şarkı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sinan

Utanma duygusu kaybolmuş. Hala ne yüzle milletin karşısına çıkıyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Şayet İP tek başına seçime girerse ve AK partı de emeklı zulmüne biran önce son verirse seçimin mutlak galibi AK partı olur bunu PKK nın CHP yi desteklemesi bile önleyemez ama ak parti bu klasik hatalara devam ederse mutedeyyin seçmen de kendine en yakın olan ya Yeniden refaha oy verir ya da MHP ye.
  • 1 Yıl Önce

Erdal

Bu şartlarda emekli ezildi ve aşağılandi memur emeklisiyim. Bir tarafda İstanbul bir tarafda benim oyunla kazanazak olsa milyonlar teklif edilse döner bakar oy verirsem kendime hakaret etmiş oluru. Oy yok . Millet nefes alamıyor ama reis hala uçuyor banka kredileri y7zdealtm8şlara çıkmış
  • 1 Yıl Önce

hasel

Şarkıyı beğendim.Evet,yeniden İstanbul.İstanbul,iş bilmeyen ve yapamayan zilletin elinde;YENİDEN İstanbul değil,SERİLEN İstanbul oldu.
  • 1 Yıl Önce

Nuh Yusuf Nuhhan

Gerçekleri görerek calışıp tedbir almanız gerekir. AKP ankara istanbul ve izmiri zor geri alır. Diger illerdeki gidişatta bozuk. Belediye başkanları hükümetin illerde yaptıgı hizmetlerin arkasına gizlenip, sadece park bahçe bisiklet yolu, ve yaya kaldirim taşlarını degiştirmekle hizmet ettigini reklamlaştırarak milletin göz boyama teknigini bırakmalı. İmardaki 18 uygulamalarindaki dengesizlikler halkı küstürerek şehir ici yolların park parasi için trafigin sıkıştırılması, kafe lokantalar açması belediyeciluk olarak görüp yeşillendirdikleri yerlerde caddeleri daraltmalarını gizlemek icin reisin illere yaptıgı yatırımlarla fuarlarla olimpiyatlarla hizmet etmiş gibi koca koca üniversite mezunu başkanların artık milleti saf sanması kadar aptalca insanları başkan yapmayın. Bir şehrin alt yapısı, trafigi, ve imarda adaletsizligi varsa ahirete bırakmayacak rabbimin takdirini görecegiz. Tedbir takdiri bozar isede niyey ne ise akibet o olacaktır. Ama reis ben yaptim bitti artik yurt dışı ile ilgileniyorum gafleti belediyelerin akibetinde büyuk rol oynuyor. Enflasyon da cabası saygilar Tenkidden ders almayan kibirli ve gururlu olanlardır. Bunlar fetö zırvası ve ya muhalefet uydurmasi deyil sayin reis ülkesini vatanini insanlarini seven , iki reisede deger veren bir secmenin sizlere bilgisi fakat bunu okuyan mason danışmanlarinda sana farkli anlatacaktır.
  • 1 Yıl Önce

bütün partilere ders verilmeli

bol bol bağımsız cıkmalı bütün partilere ders verilmeli iktidar zam pahalılık muhalefet istikrarsız ne diyelim birde adaylar kesin aynı kişiler koltıuklar aynı kişilerde
  • 1 Yıl Önce

İnşallah

Şarkılarla türkülerle defnedeceğiz Ak partiyi. Uzun Recep ve Akkoyunların son çırpınışları. Akkoyunların Uzun Recebi varsa, Türk milletinin de Ümidi var.
  • 1 Yıl Önce

akif

KİMDEN ÜMİDİ VARSA BİR SÖYLEDE BİZDE ÖĞRENELİM...BİZİM ŞU ANDA HİÇ KİMSEDEN VE HİÇ BİR ŞAHISTAN ÜMİDİMİZ YOK...

Ömer

Bu pahalılık , kira , ev meseleleri olmasaydı Ak parti İstanbul’u siler süpürürdü ama emin değilim . Halkta haklı olarak şu enflasyona büyük tepki var . Millet huzursuz , çarşı pazar abartmıyorum perişan . Hala hiçbir şey yokmuş gibi davranılamaz . Ne yazık ki durum iç açıcı değil . Mahalli seçimler kimsenin umurunda değil .
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23