• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar'dan dikkat çeken çağrı: Türk vatandaşlarına petrol ve doğalgaz kaynakları mesajı

Türkiye'nin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Türk toplumuna mesaj verdi: Türkiye'deki enerji açığını ve enerji alanında yapılan yatırımlarla ilgili çok ama çok önemli açıklamalarda bulundu. Alparslan Bayraktar: "Yeni Gabar'lara ihtiyacımız var" dedi!

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ibrahim

Güneş enerjisi paneli yatırımı yapmak isteyenlere lisans ruhsat verin. 3 .4 yıl önce gunes enerjisi paneli yatırımı yapan Müteşebbislerin ürettiği elektrik devlet tarafından alınıyordu şimdi devlet alım garantisini kaldırdı. Sadece fabrikalara tüketimi karsiligi alım yapılıyor! Halbuki bırakın yatırım yapacak olan her kimse yapsın enerji açığının bir kismini bu şekilde kapatsın.hem yatırımcımiz kazansın hemde devletin parası başka ülkelere dolar olup akmasın ... hükumet bu imkanı neden engelledi anlayabilmiş degilim.....
  • 1 Yıl Önce

adalet

100 milyar
  • 1 Yıl Önce

hacegan

ALLAH cc. sayılarını bereketini arttırsın İNŞAALLAH tebrikler. ilk önce inanılmaz şekilde devletin savurganlığını önleyin işten artmaz dişten artar düsturu ile itibardan? tasarruf edin gabarlara devletin faiz ödemeleri kkm sistemi yetmiyor bir buçuk trilyon faiz ödemesi ve kkm kazığı boynumuzda önce onun çaresini bulun yoksa dibi delik çuval dolmaz dar gelirli perişan borç batağında geçinemediği için tabiiki.bu zihniyet değişmedikçe daha çok cek cak dinleriz ekonomi hiçmi hiç iyi yönetilmiyor Reis tamamen değişikliğe gitmelidir bunun çaresi yok faize düşman Başkanımız fasizler karşısında suskun ekonomik tedbirler son derece yetersiz bu faiz anlayışı piyasaları bitirecek dar gelirli vatandaş kredi kartı ile geçiniyor ağaların derdi bankaları memnun etmek üçkağıt ekonomisi iflas etmiştir hani dolar düşecekti faizler artınca enflasyon coşuyor olan dar gelirli halka oluyor zenginde ellerini oğuşturuyor ekonomiye baksen ilk önce bunları düzeltin tek başına işbaşına dediniz verdiğiniz sözlerin hiç birini tutmadınız .
  • 1 Yıl Önce

emekli emekli

her seçim aynı terane, vatandaş yerse..
  • 1 Yıl Önce

krch

Adettendir seçim yaklaşıyor. Bulursunuz bulursunuz. Sonrasında şu üç ayda 20 den 40 liraya çıkmakla kırılan rekoru egale etmenizi bekliyorum. Hemen olur mu demeyin o yetenek var sizde. Sonarsında da vatandaşı enflasyona ezdirmedik naraları. Hadi öpüldünüz.
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş

Siz biryerlerde petrol bulduk yerlerden fışkırıyor dedikçe akaryakıt fiyatları ikiye katlıyor bu gidişle yakında 100tl olacak lütfen petrol falan bulmayın petrolünün yokken (şimdide yok zaten) daha iyi idik yaptığınız insafsız zamlar sadece araba sahiplerini değil çarşı pazarı da yakıyor ayrıca havayı ısıtıp kahvesini yudumlayan lar vadandaş değil devletce vatandaşın vergisinden herşeyleri karşılanan kamu çalışanlarıdır vatandaş oturduğu odayı ısıtabilirse nemutlu tasarruf istiyorsanız israf devlette milletin sırtından saltanata son verin.
  • 1 Yıl Önce

kara yağız otman

sayın bakanım yeni gabarlar gümüşhane bayburt elazığ oralarda petrolvar süratle oraları elden geçirin ayrıca karadenizdede petrolve doğalgaz var hemen harekete geçin
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23