• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trabzon'da Arap turiste yumruklu saldırı kamerada

Trabzon Meydan Parkı'nda Arap turiste bir şahsın yumruk atarak yere serdiği anlar amatör kameraya yansıdı.

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yasemin

Londra bekliyor Avrupa bekliyor Arap turistleri
  • 1 Yıl Önce

Erhan

İki arap turist kavga ederken, polis ayırmaya çalıştı, yoldan geçen Trabzonlu da arap polisle kavga ediyor zannederek, arap turiste yumruk attı. Olayda yanlış anlışılma var. Biliyorsunuz Trabzonlular çok sinirli bir halk, olayı anlayana kadar yumruk çoktan uçup gitti. Türkiye'de arap karşıtlığı var mı? Var! Bunun nedeni Suriyeli istilacılar, çoğunun gitmesi gerekir, yoksa arap karşıtlığı artar ve başımıza bela olur.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Tanıdığım Trabzon bu değil.Yapan en ağır şekilde cezalandırılsın.
  • 1 Yıl Önce

Lazoğlu

Tamam ne güze işte.Araplar gelmez,üç beş tane çürük Domates ve Patates yetiştirip Avrupalıya yalvararak satarsa bu Zihniyetdekiler Ülke Ekonomisini Ayağa kaldırırlar.Ama bütün Suç Hükümet de.Sen ulu orta Faşistlik ve Hakaret edenlere önlem almazsan olacağı budur.Ümit Özdağ ve Saz Arkadaşları Elini kolunu sallayarak Görevini yerine getiriyor.Siz devam edin seyretmeye.
  • 1 Yıl Önce

Atilla

Türkiye'de arap karşıtlığının artması tam da hükümetin suçu. Türkiye'de 5 milyondan fazla suriyeli istilacı var, insanlar onlardan bıkmış, arap turist, arap sığınmacı ayrımı yapmıyor. Türkleri ırkçılıkla suçlayan araplar, kendi ülkelerine ne kadar suriyeli sığınmacı aldı? Lübnan arap ülke, bir bucuk suriyeliyi sınır dışı ediyor. Körfez ülkeleri zengin, çok az suriyeli var onlarda, istemiyorlar. Arap'ı arap istemiyor, Türkler istemeyince sorun oluyor. Suriyeli sığınmacıların çoğu gönderilmelidir, yoksa Türkiye'de arap karşıtlığı artmaya devam eder, inanın dindar kesimde bile görmeye başladık arap karşıtlığını. Biz arap turistlere değil, arap istilacılara karşıyız!

selim

sersem hemen hükümete havlamayın. sen o ümit e içişleri bakanlığını mit başkanlığını vaat eden kılıçdaroğluna bir laf et önce.ona hiç laf yok. düşün mayıs ayında ne badirelerden kurtulmuşuz.

Eyman

Polis ve devleti kendine kalkan görüp, hayvani egosunu yumrukla tatmin etmeye çalışan  çocuklukları ve atılan yumruğun etkisini adeta öven sorumsuz haber. O yumruğu ona yedirmeyen zelil ve rüsva polisler, sonra da bu itliğe zincir vurmayan adalet... hangisini anlatsam?
  • 1 Yıl Önce

Sabri

Diyecek söz kalmadı çok haklısın kardeş. İtlik aldı yürüdü.

Allah ahmak ve cahil dosttan korusun....bu dönemde faaliyetleri senkronize artan ajan-provokatörlerden hiç bir farkı yok

...............
  • 1 Yıl Önce

Çuvaldız

Irk ayırımı kadar alçaklık düşünemiorum kesinlike müslümanda olamaz zaten insanda deyildir isterimki bu  layık olduğu cezayı alsın indirimli deyil bindirimli olmalı netcede misafirdir milletimiz için kara lekedir
  • 1 Yıl Önce

ihsan

bir hayvanın barbarlığının zararlarını bir düşünün. turist kaybı,sermaye kaybı,itibar kaybı.bir beyaz gavura yapılsa ne felaket derdik di mi ki ona dfa öyle. biz ne zaman insan olacağız. 3, 4 bin seneye olur mu dersiniz.

Oflu İsmail

İlk önce ırkçı pislik edepsiz ahlaksız ümiti alacak yasal olarak sonra bu memlekette ırkçılık yasak diyecek
  • 1 Yıl Önce

Erhan

Bu olayın Ümit Özdağ ile bir alakası yok! Trabzon'da iki turist kavga ediyordu, polis ayırmaya çalışırken, oradan geçen bir Trabzonlu, turist polise saldırıyor zannederek yumruk attı. Olayda ırkçılık yok, yanlış anlaşılma var.

Putsavar

cok fazla yüz verdik bu fasist pi.lere
  • 1 Yıl Önce

Yakut

Örnek bir ceza olsun'ki; Bir daha cesaret etmesinler. Rus turist gelse agzindan salyalar sacar..!Kaşık düşma nının Ülkeye 3 krş.luk bir faydasıda yoktur.Zihniyet meselesi.
  • 1 Yıl Önce

İbrahim

Peki bu olaydan sonra Arap turist gelir mi gelmez. Peki bu olaydan ekonomik Olarak kaç kişi etkilenecek. Maalesef çok kişi. Peki hakim ne yapıyor. Serbest bırakıyor. O zaman isteyen gücünün yettiği herkesi öldürmeye çalışır. Nasılsa yalan bol, kılıf çok, adli kontrol şartlı serbest. Maalesef iyi bir yere gitmiyoruz.
  • 1 Yıl Önce

adalet

15 temmuzdan sonra kripto fetö hakim ve dsavcıları adaleti hukuku ifsad ediyor,katlediyor. bu hukuksuz hukuki kararlar tamamen kasdi....

hamza

Vatandaşlık Atacan şeref...yahu... e..meni çocuğu
  • 1 Yıl Önce

Burak

Arap kardeşlerimize karşı bu saldırı asla cezasız kalmamalı. Hem ekonomimizi düzeltmek için Arap sermayesi bekleyeceğiz, hem de buraya turistlik amaçlarla gelen muhteremlere saldıracağız! Valilik umarım gereğini yapar.
  • 1 Yıl Önce

fasist döver

bazı şerefsizler ırkçı faşisler sadece arab ve Müslümanlara karşı saldır coo diye tasmasız itlerini kış kışlarsa böyle görüntüler çok olacak devlet önce itlerin babasının dubarasını kesmesi lazım
  • 1 Yıl Önce

Hknm

Ben olsam dişlerini de dökerdim. Benim muhite giremezler.Büyük hakan hülagü ne demiş. Allahım ya arapları yaratmayacaktın ya da beni. Araptan nefret ediyorum.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Bu ülkede ırkçı,faşist,kafatasçı şerefsizler olduğu sürece bir adım ileriye gitmez.Kesinlikle bu olay Arap turist olduğu için yapılmıştır.Eger batılı bir turist olsaydı o yumruğu atanın anasını gösterirlerdi kendisine.Adli kontrol uygulayan yüceler yücesi hakim,savcılar olduğu müddetçe bu şehir eskiyalari çakal sürüsüne baş gelemezsiniz.
  • 1 Yıl Önce

Seref

. cocugu Vatanha.ni alcaknamussuz Kasten vurdu turiste.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23