• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Camide şerefsizlik! Bulun bu haramzadeyi

Türkiye'de son günlerde İslam'a ve Müslümanlara saldırılar artmaya başladı. Adalet sisteminin kış uykusunda olduğu ülkemizde son skandal İstanbul'da bir camide yaşandı.İstanbul'da çantasında içkiyle camiye giren kimliği belirsiz bir kişi, alkol şişesi ve enerji içeceğinin yer aldığı bir fotoğrafı 'Allah ile dertleştim biraz' notuyla Reddit hesabından paylaştı. İslami değerlere açıkça hakaret eden kişiye tepki yağdı.

30 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Furkan

Akit sen adalet sistemini ayıya mı benzetiyorsun?..
  • 1 Yıl Önce

Murat bey

Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun. Elbette kıyamet gününde bunların hesabı sorulacak. KÂFİRLER İSTEMESEDE ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR. Dinimize hakaret edenlerden intikamımız alınacaktır şüphesiz.
  • 1 Yıl Önce

Islamı reform gecirmesini isteyen aciz

Dinde islam dininde reforma gerek yok. Rabbim bu günleri biliyor asla benim islâm dinim mükemmeldir.
  • 1 Yıl Önce

Avrupali Nefer

Yasadigim ulkede okulum sehrin en buyuk ve 600 yillik tarihi Kilisesine gezi duzenlemisti. Baspaz tum kiliseyi gezdirdi, her seyi anlatti, ayrilacaktik dedi ikramimiz var. Bir kosede acik bufe hazirlanmis ve sarap esligine papazlar dahil herkes bir guzel yedi icti. Iste o zaman anladim, alkol dusmani ulkeler niye bunlarda 3-400 yil geride, ordan bu taraflara kaciyorlar ve alkol gunah diye ellerine bile kolonya surmezken alkoliklere hizmetcilik, usaklik, copculuk hatta dilencilik yapiyorlar.Islam da HRISTIYANLIK gibi REFORM gecirmezse baskasina gerek yok, zaten kisa surede kendi kendini yok edecek!
  • 1 Yıl Önce

Avrupali Nefer

Kiimi ornek alacagim, petrolu dogal gazi yoksa aclik ve sefalet icinde yasayan, buralara kacmak icin canlarini tehlikeye atan insanlardan olusan Arap ukelerini mi? Elbette somurgeciligin etkisi var,biz sizler gibi gokten indigi iddia edilen ortacag kurallari haric her seye yalan yanlis diyen biri olsak zaten burlarda insana filozof karsiligi olan doktor unvanini vermezler. Tek bir sebep tum sonucun tek nedeni degildir, ama bazen cok kucuk bir sebep buyuk sonuclar yaratabilir Senin dedigin gibi tek basina somurgecilik Batinin bugunku duzeyini aciklasa Osmanli da somurdu, biz niye o duzeyde degiliz? Eskinin en buyuk somurgecilerinden olan Portekiz neden ondan cok daha az somurgeci olan Almanya'nin 100 yil gerisinde?Alkolle gelismislik arasinda da elbette yuzde yuzluk bir sebep sonuc iliskisi yoktur, ama alkol dusmani olan milletler arasinda tek bir tane gelismis ulke olmamasi da tesaduf olmayacagina gore demek ki alkol dusmanligi baska dusmanliklari da beraberinde getirmekte ve bu o toplumun gelismeni englemektedir. Bu 2+2=4 gibi itiraz edilemeyecek bir soncutur, cunku sosyal bilimler de matematikseldir. Kemalist donemde liselerde sizin mufredettan cikardiginiz p q v sembolleri ile sonuca ulasan mantik dersleri bosuna okutulmadi. Niye simdi okutulmuyor veya zannederim secmeli hale getirildi, cunku gelismemis toplumlari yonetenler halki daha kolay gutmek icin halk okusun, aydinlansin ve rasyonel dusunce sistemine sahip olsun istemezler. Ac bak kac ust duzey kisi cikip halkin egitim duzeyi arttikca bizi hafakan basiyor, bu nedenle cok istemiyoruz dedi, senin gibiler cogunluk olsun ki kolay gutsunler diye.

Umuda

Avrupalı Nefer, zaten Avrupa ve Batı hayranı olduğunu yorumunda belirtmişsin Kalkınmayı da içki içmeye bağlamışsın bu kadar cehalet bu kadar yobazlık anca Batı uşağı bir Türk te olur. Avrupa nın Afrikayı sömürerek zengin olduğunu anlayamadın mı Bu kadar cehalet anca Laik tahsille olur. Ateist olabilirsin ama zır cahil olman canımı sıktı sizlerle aynı havayı solumak çok toksik. Hayranı olduğunuz Batıya gidin kilisede için buraya gelmeyin.

Ahmet Faruk

Cami görevlileri ne iş görüyor. Bununda sorgulamak lazım. Gerçi Camide durdukları yokki.
  • 1 Yıl Önce

Bozok

Biz başımızda Başkan var diye güveniyoruz lakin İslam'a böyle azgınlıklar gittikçe artıyor. Eğer gereği yapılamıyorsa müslüman dernek ve vakıflar olarak toplanıp duyuralım ve tepkimizi gösterlim.
  • 1 Yıl Önce

Sülayman Ferit

Bunun dostu ailesi akrabası arkadaşınin hesablarını servetini inceleyin kim finansör o kişi kurum ve kuruluşlarida bulunki.Dinimin ibadet yerini haramla pisleten bu insan sıfatındaki hayvanın cezasıni ve destekleyenlerle birlikte hayvanat bahçelerine zencirle baglı hapis cezasi verin. Yoksa bir insan herhangi bir dinin mabedinde kilise havrada bile icki içmez. Anca hayvanlar bunu yapar.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Biri

Millet saf deyil, bulun bunun ve etrafinın banka hesablarını siyonist oyunları, islamı savunan ülke olarak dünyaya ün yapan TÜRKİYE' mde bakın o ülkede de camilerde neler yapılıyor oyunu, artı kuranı kerim yakmasına izin veren isveçin ve diger ülkelerin birleşerek şehitler diyarı ezanlar okunan bu cennet vatanıma ,dunya kamoyu algilaması yapma senaryoları.  
  • 1 Yıl Önce

Nur

O'Yüce Allah seni gördü görüyor belânı vermeyecek mi sanıyorsun misliyle verecek iki cihanda bundan hiç şüphemiz yok
  • 1 Yıl Önce

muş ovası

bu şerefsiz amerikada olsaydı bunu yapamazdı, üstüne üstllik polisiyle adaletiyle alay edemezdi. polis ellemez savcı serbest bırakır yanıma kar kalır diye alay ediyor. kafirlere karşı cihattan kaçanın kaşığı kırılsın.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Merak etme cehennem odunu seni kaydeden asıl kamera milyarlarca terabayt lik veriyi anında tarar ve seni layık olduğun yere şip diye koyar hiç merak etme.
  • 1 Yıl Önce

muş ovası

buranın danimarka isveç hollanda israil amerikanın türkevinin önü olmadığını göstereceğiz size ey kafirler.
  • 1 Yıl Önce

muş ovası

Kutsallarımıza el uzatan içimizdeki kafirlerle savaşıp İslamın bayrağını içimizde yükseltmeden fransızlara ingilizlere yahudilere bilimum dış kafire galip gelemeyiz.
  • 1 Yıl Önce

HABERCİ

Bunun nesi haber lan?...başka iş kalmadımı memlekette..
  • 1 Yıl Önce

Salih

Bu küfür kanunları sayesinde terörist katıl uyuşturucu tecavüzcü yüce dinimize vatanımıza ihanet edenler kurallar gibi bu ülkede korunuyor ya ceza evinden veya sokaklarda Allah CC emri Kur'an'ı Kerim in yasaları uygulansa ülkede hayat ve nizam ölür bırakın bu kâfir devlet kanunları Allah CC tezzamanda bu kanunlardan ülkemizi kurtarsın
  • 1 Yıl Önce

muş ovası

yarına kalacak yanına kalmayacak. bundan sonra cezanın geleceği günü beklesin. bekle şüphesiz ki biz de beklemekteyiz.
  • 1 Yıl Önce

Enver

Eceline susayan köpek misali...Ahlaksız, bunlar ebu cehili de geçtiler artık
  • 1 Yıl Önce

muş ovası

benim karşıma çıksa bunu iki elinden çivileyip caminin bahçesinde çarmıha gererdim, Camiye saygısızlık yapan kafirlere biz böyle yaparız diye de üzerine not yazardım cümle aleme duyururdum.
  • 1 Yıl Önce

asker

senin .. jop vermek lazim yakalandigin zaman
  • 1 Yıl Önce

Metin

Bunları haber yapmak aşırı tepki vermek cesaretlendirir kafir eskiden de vardı kıyamete kadar yine olacaklar belliki etrafı kolaçan edip girmiş camiye ama birgün cemaat e yakalanır işte zaman iyi bir haber olur
  • 1 Yıl Önce

Hasanali köse

Bekj bu adalet sistemi nedir laiklerin müşriklerin domuzlarinbsistemidir bekk bu sistem nezaman bitecek bu son 5 yilinda bir seyler yapmassaniz eger
  • 1 Yıl Önce

muş ovası

giderim ifade veririm çıkarım demiş. yok öyle hemen çıkmak. camiye hayvandan aşağılık bir şekilde giriyorsan karakolda da aynı muameleyi görmen lazım. söz konusu Allah cami din imansa benim polisim işini bilir. Müslüman Türk milleti size güveniyor Türk polisi.
  • 1 Yıl Önce

Yinalbey

O caminin imamı ne yapiyor? Asıl hesabı ondan sormak lazım bu zındıktan değil.
  • 1 Yıl Önce

Şeref Kazan

Hep CHP nin suçu
  • 1 Yıl Önce

muş ovası

devletle de dalga geçmiş. giderim ifade veririm çıkarım demiş. devlet millet elele bunun ağzını burnunu güzelce bir kırsa ibreti alem için, bir daha cesaret eder mi camiye müslümanlara dine devlete hakaret etmeye.
  • 1 Yıl Önce

kimin eseri ?

kimin yetiştirdiği nesil ? işte layık milletin layık çocukları, sarhoş gezen tayfa..
  • 1 Yıl Önce

Mustafa

Reis diyor bu sapkinlara izin vermeyeceğiz ahlaksızlığın yapıldığı yerdeki buroklar valikaymakan müftü vs müsade ediyor kafanızı ve kicinizi koltuktan kaldırımda milletin derdi ile ugrasin
  • 1 Yıl Önce

Murat

Bulunsa ne olacak göstermelik yalan haber yapılacak müslüman gibi olsunlar alimler konuşamıyor mümin konuşamıyor herkes konuşabiliyor suç işlemekte dine saldırmakta serbest
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23