• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD'den müthiş Türkiye açıklaması

'Türkiye Yüzyılı Yatırım Resepsiyonu' Washington'da gerçekleştirildi. Programda konuşan ABD'nin Küresel Piyasalardan Sorumlu Ticaret Bakan Yardımcısı ve ABD ve Dış Ticaret Hizmetleri Genel Müdürü Arun Venkataraman, 'Ticaret Bakanlığı olarak biz, Türkiye ve daha geniş anlamda Avrupa ve Avrasya bölgesi ile olan bu etkileşimimizi iki katına çıkarmaya kararlıyız.' dedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

boran

Ortadoğu ve Türkiyedeki sorunların tek çözümü abd-rusya-suriye-ırak ve Türkiye anlaşacak ortadoğuda sınırlar yeniden çizilecek fiili durum haritalandırılacak Kürtlere ileride içerisindeki pkk severlere karşı Hamiliğini yapacağımız Kürt Devletini kendi elimizle devlet kurarak vereceğiz buradaki Kürtler oraya suriye ve ıraktaki Türkmenler buraya gelecek buradaki araplarda memleketlerine dönecek yoksa ne Türkiyede pkk-feto nede darbeye teşebbüs eden abd nin çocukları biter her an tetikte olmalıyız.Buğün Türkiye suriyeye girerek pkk nın önünü kesti diye abd nin işleri ters gitsede yarın gelecek hükümet suriyeden çıkarsa israil-abd pkk devletini kurar araplar asıl o zaman hapı yutar bunu birinin Esede anlatması lazım.
  • 1 Yıl Önce

Salim

Isırmadan önce sırıtan sırtlan gibi! Bu adamların ülkemizi yok etme planlarında bir değişme olur mu? Hayır! Aynı delikten kaç kez daha sokulacağız?
  • 1 Yıl Önce

ayda bre pelvaann pelvaann....

o zaman yüce liderimiz kemal bey in önderliğinde abd ye haddini bildirelim ve abd yi yerle bir edelim. aydin yiğitler.ayde bre kuvvacılar. a sahi o yüz yıl önce idi. şimdi helenseverler,ermeniseverler olduk.

hasel

ABD,kendi menfaatinin olmadığı konuda açıklama yapmaz ve bulunmaz.Sizin iletişimleriniz batsın.Gün gelecek,devran dönecek;sizin hakimiyetiniz sönecek.
  • 1 Yıl Önce

ah siz batsanız da millet şu 100 yıllık fitneden kurtulsa

senin o yüz yıllık despot müstebid mütegallibe kafan batsın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23