• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

5 yılda 804 çocuk mahkemelik! Çocuklara da 5816 zulmü

1951’den beri yürürlükte olan 5816 Sayılı Atatürk’ü Koruma Kanunu, 72 yıldır küçük-büyük ayrımı yapmadan can yakmaya devam ediyor. Sözde ifade özgürlüğü adı altında seçilmiş cumhurbaşkanına hakaretin serbest bırakılmasını isteyen malum zihniyetin temsilcileri en küçük eleştiriyi dahi köpürtürken, her yıl genç-yaşlı binlerce vatandaşımız “Atatürk’e hakaret” suçlamasıyla mahkemelik oluyor.

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Musa

Dinize hakaret edilince ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. 5816 asla kalkamaz. Atamıza kimse hakareti serbest kılamaz
  • 1 Yıl Önce

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

SELANİKLİ KAMALIN KORUMA KANUNU KİYAMETE KADAR DEVAM EDECEK,***SORUYORUM SİZE DÜNYADA KAÇ LİDERİN KORUMA KANUNU VAR// 3 LİDERİN KORUMA KANUNU MEVCUT*** BAKIN KİMLER,ÇİN HALK CUMHURİYETİ MAO //İKİNCİ KUZEY KORENİN ŞİMDİKİ LİDERİN BABASININ ÜÇÜNCÜSÜ((((((( ULU SELANİKLİ KAMALIN KORUMA KANUNU VARDIR))) AMA BU TÜRK TOPLUMUNA ÇOK YAKIŞIYOR YÜZ SENEDİR SES ÇIKARDIĞI YOK EĞER BU KORUMA KANUNU KALKSA EMİN OLUN HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEZ SANIYORSUNUZ BAYRAMI YAPARLAR ASLA BİR KAÇ KİŞİ HARİÇ SESİNİ BİLE ÇIKARMAZ BUNDAN EMİN OLUN ((( ÇÜNKÜ TÜRK İNSANININ BEYNİNİ 200 SENE BİR SÜREÇ İÇRİSİNDE 3 NESLİ YOK ETTİLER,, EMPARYALİSLER BUNUN SESABİNİ ÇOKTAN YAPMIŞLARDIR ** BU TÜRK TOPLUMU BİR DAHA UYANAMAZ,, HERKES SANIYOR KENDİSİ NORMAL BİR İNSAN GİBİ YAŞIYOR BU TOPRAKLARDA HAYI ONUN İÇİN TÜRKİYEDE BİR TÜRK TOPLUMU VAR MİLLET YOKTUR, GEÇMİŞİNİ UNUTAN VE UNUTURULAN BİR TOPLUM VAR BU TOPRAKLARDA,SORUYORUM SİZE GİDİN LİSE ÖĞRENCİLERDEN ,,KAÇ KİŞİ ŞEHADET VEREBİLİYOR KAÇ KİŞİ İSLAMİN VE İMANIN ŞARTLARINI BİLİYOR BİR ÇIKARIN BU BİR İKİNCİSİ,, YİNE LİSE ÖĞRENCİLERDEN ECDADIN TARİHİNİ SOR BAKIN KAÇ KİŞİ GEÇMİŞİNİ BİLİYOR *** BİR TOPLUM GEÇMİŞİNİ BİLMİYORSA GELECEĞİNİ NASIL BİLİR Kİ,,, Selam ve Dua İle,,,
  • 1 Yıl Önce

salih

Milletinden yasa ile korunan dünyada başka bir kişi var mı?
  • 1 Yıl Önce

Freeman

müslüman bir ülkede Allaha Peygambere sav hakaret serbest, onlara koruma yasası yok ama iş o şahsa gelince 5816 ile koruma var hapis var ceza var , bu işte bir terslik yokmu?
  • 1 Yıl Önce

YORUM

bence bu kanun menderesin diğer tüm yaptıklarını çöpe atacak
  • 1 Yıl Önce

Zülkarneyn

Haddini aşma Akit. Herkes Atatürk’e ve Türk’e saygı duymayı öğrenecek, haddini bileceksin. Atatürk aynı milliyet ve vatan gibi ortak değerlerimizdir. Bunlara saldırı bozgunculuk ve bölücülüktür..
  • 1 Yıl Önce

yusuf can

mareşallik meclisin vermesi ile olmaz ülkenin tek mareşalı Fevzi Çakmak ulan yiyorsa karısının anılarını n açıklanmasını serbest bırakı yemez karsta maraşta antep te o yoktu çanakkaleye gelince ondan üst rütbede bir çok subay var asker ha birde 1955 yılna kadar TÜRKLERİN ÇANAKKALEYE GİRMESİ NEDEN YASAKTI BİR DE ANZAKLARIN MEZARLIGI YAPILIP BİZİM ŞEHİTLERLN KEMİKLERİNİ DAG GİBİ YIGILDIGINI GÖRMİYEN HÖDÜKLER
  • 1 Yıl Önce

Adanalı ömer ulaş

Zorla sevdirmek, kanunlarla korumak, çocukarı tutuklamak, bunlar ancak putçuluğun getirisidir. Kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır.putçuluk ayaklar altına girecektir. Az kaldı az.
  • 1 Yıl Önce

Zülkarneyn

Sevmek zorunda değilsin Adanalı ama saygı göstermek zorundasın. Herkes Atatürk ve Türkün karşısında haddini bilecek.

Ad mad yok

'Bir şahıs' mı? Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, başkomutan gazi mareşal Mustafa Kemal Atatürk diyeceksiniz!
  • 1 Yıl Önce

Yok tabii

????????????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23