• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dolar kuru yükselişte! Ekonomide piyasalar için OVP etkileri: Türkiye'ye nakit girişi artıracak!

Dolar kuru bugüne yükselişle 26,87 TL'den başladı. Euro ise sınırlı düşüşle 28,8674 TL'den güne başladı. Bugün piyasalarda açıklanacak veri bulunmuyor. Ekonominin ve para piyasalar OVP'nin ve ekonomi politikalarının etkilerini izlemeye devam edecek.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Emekli

30 llira 40 lira elime geciyor dolar yapiyorum inadina ciksin alin gavurun parasi 10 lira mi olacak diyenler tum gazete ve tv leri satin alinmis hepsi ekonomiden bir haber konusan yok vatandasi anlatan yok ama olsun hak oyle kolay helal edilmiyor hepinizden hak alacaz ahirette
  • 1 Yıl Önce

Herkes hesap vermeli

Bugune kadar olacak denen herseyin tersi oldu. Hiç bir hedef tutmadi. Millet hep kandirildi. Dolar dusecek, yastik altindan cikatin dendi milletin 3 kurusuna goz dikildi milletin parasi pul oldu. Butun karar vericiler verdikleri yanlis karardan ve Ekonomik zarardan dolayi hesap verebilmeli. Yoksa hergun bir seyler soyler tabiki hic biri tutmaz ve hesapda vermez. zarari millet oder.
  • 1 Yıl Önce

hakan

Ekonomiyi bu işin uzmanı liyakat sahibi kişler yönetmeli, siyasi anlamda karışılmamalıdır. Naci AĞBAL mart 2021 de eflasyon dünyaya yayılmaya başladığı dönemde tüm dünya ülkeleri faiz artırımı yaparken faiz artırdı diye görevden alınması başımıza bu denli büyük ve yıllarca yapışkan kalan enflasyon belasını açmıştır. Maalesef hükümete yakın gazeteler Naci AĞBAL vatan haini faiz lobicisi ilan ettiler, buyrun şimdi enflasyon belasını cari açık belasını 10 yılda çözünüz. ( cari açık ı yarıya indirmek için tüm kamu ve brokratları müdürler vekiller valiler aileri dahil Türkiyede üretilen arabalara binmesi lazım. Zaten Türkiyede üretilen arabalar %80-%97 arası yerli yansınayi parçalarından yapılmaktadır. İthal araç binen beyfendiler hanfendiler kamu görevi yapmasınlar zaten MİLLİ değillerdir.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23