• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akaryakıt fiyatları: Akaryakıtta bir zam daha geliyor mu? Motorin, benzin ve LPG İstanbul, Ankara, İzmir fiyatı

Akaryakıt fiyatlarına döviz kurunda ve brent petrol fiyatındaki gelişmeler etki ediyor. Akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarında ÖTV zam sonrası indirim ya da zam gelecek mi? 8 Eylül 2023 güncel motorin, benzin, LPG fiyatları ne kadar, kaç lira oldu?

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

a.d.

d.ç. ye cevap, Benim akıllı fetöcü; petrole hükümet zam yapmıyor dışarıdan aldığı petrolü sübvance edip sana ancak zarar etmeden bu fiyata verebiliyor. Senin bakkal dükkanın olsa 50 ye aldığın malı 25 e satar mısın. 2 günde batarsın. Dünyada petol fiyatları düştüğün de fiyatlar da düşecek. Çünkü daha önce de benzin 40 Tl lere çıkmıştı sonra 18 Tl lere kadar düştü. Gebermez de sağ kalırsan (çünkü sen kötü niyetlisin) göreceksin düştüğünü. Dünya da eskiden kendi vatandaşına yakıtı ucuz veren üretici ülkeler bile neredeyse dünya fiyatlarına geldiler. Bular yunan vatandaşları alışverişe gelip depolarını doldurup öyle dönüyorlar ülkelerine. Bütün dünyanın kanını emcükleyen batılı ülkelerdeki fiyatlarını bir araştır öğren. Biz Allaha şükür hiç bir mazlumu sömürmedik anladın mı beni ruhunu şeytana! satmış D.ç.
  • 1 Yıl Önce

D t

Petrol 90 sent aylardır yobaz devamlı vergi pompalıyor

D ç

Mazota dengesiz zam yaptın tarımı bitirdin bu mazotla üretilemez..2 litre mazotun yüzde 70 i vergi ölümü..Araplar bile bukadar para kazanamıyor...al bir liraya sat 3 liraya..yinede ülje bataktan çıkamıyor emekli açlık sinirinin altında çiftci maliyetin altında bitti..
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23