• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ehl-i Sünnet Alimler Birliği'nden voleybol takımı açıklaması!

Ehl-i Sünnet Alimler Birliği resmi sosyal medya hesabından Müslümanlara önemli bir uyarıda bulundu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ADİL

evet Allah bin kerre razı olsun sizden ALLAH YOLUNDA SABİT KILSIN SİZLERİ VE BİZLERİ AMİN.
  • 1 Yıl Önce

erkan dalkilic

yapmayin yahu bir sporcu bir numunedir manyaklar burda cesaret ve sadikatlik sarttir sen kimsin ki numune insanliga öyle olur böyle olur yapiyorsun kendilerinize bakin kimsiniz.
  • 1 Yıl Önce

osmanli

Yurt disinda yasiyorum ve hergun islami secen insanlari goruyorum. bati halkini ve kulturunu hic tasvip etmeyen birisiyim ve gordugum kadariyla batida dogma, buyume ve hatta baska dini inac gurplarinda olan insanlarda benle ayni fikirdelerki islama karsi buyuk bir gecis var. buna tek istisna Turkiye. ulkemizde bir kafir zumre var. isimleri arapca, ama kanlarinin son damlasina kadar islama dusman. anlamak mumkun degil. bu bagnaz gurup islamin soyledigi herseye karsi ve hem kulturumuz hem toplumumuza cok buyuk zarar veriyor. halk zaten safin safi. Allah sonumuzu hayr etsin.
  • 1 Yıl Önce

Neco

Bunu siz ilk önce 22 yıldır bu ülkeyi yöneten sözde muhafazakar hükümet ve devlet adamlarına öğretin.
  • 1 Yıl Önce

salim

devleti yönetenlerin usulen bunu yapmasından hareket eden kurnaz tilki, yapmasalardı da başka türlü kusardınız.sözde imiş.senin saadetin fetön,süleymancıların daha muhafazakar herhal,sözde değil özde. bellü bellü.seni kurnaz bozguncu.

osman levend

"..... tebrik edilmesinin caiz olmadığını, ...." şekl'inde ifade etdiğiniz düşünce'lerinizi , işbu takım'ı tebrîk eden Sn Cumhur Başkan'ına da iletdinizmi ?
  • 1 Yıl Önce

Beyin Premium

Senelerdir amerikada yaşayan torba gözlü tahsilsiz birine inanmak devletin bütün kapılarını ona açmak caiz midir?
  • 1 Yıl Önce

ottoman empire

devletin kapıları ta demirel,kasım gülek,yaşar tunagür zamanından açılmıştı akılsız.evren in onu alternatif olarak kullandığını,aynı şeyi 28 şubat darbecilerinin yaptığını da hatırlatak. erdoğan geldiğinde devletin kılcal damarlarına girmişlerdi.onların kuzu postu düşüp de gerçek sıfatları ortaya çıkınca demokrasi memokrasi ayakları ile onlara kanat geren zillete ne diyon..onlar seçimlerde kimleri destekliyor. onlar erdoğan ı öldürmek için ararken tankların arasından kendisine yol verilen, bülent kerimoğlunun evinde mutlulukla gelişmeleri takip edene, nakkaştepedeki evinden misafirleri ile çay içip börek yiyen, birinci köprüdeki savaşı merakla takip eden,daha aylar öncesinde ayın 15.inde başbakan ollcamm diyen yortta sooolllh,cihannda sooolllhhh. diyenlere ne deysun davarotti.___?????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23