• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bütün transferlerde bu oyun mu oynanıyor? Kendi ayağımıza kurşun mu sıkıyoruz?

Icardi'nin astronomik transfer ücreti, vergi uzmanı Mahmut Aydoğmuş tarafından masaya yatırıldı.. Özellikle yabancı futbolculara ve yabancı klüplere giden paralar, devletin kasasından mı çıkıyor, korkunç sorusu kafaları allak bullak etti.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bu işe el atılmalı.

evet sponsorluklar, hayırlar,yardımlar vs. vergiden düşülmemeli. bakalım o zaman gerçek hayır sahiplerini , gerçek taraftarları,gerçek kahramanları görelim. bir taraftan da bedava reklamlarını yapıyorlar. evet bu önlenmeli. 5 milyonluk daireye tapuda 300 bin bildirilmesi gibi, o futbolcuya şuna bına verien milyon tl ler , milyon dolarlar resmiyette kaç kuruş bildiriliyor.
  • 1 Yıl Önce

kartalbey

Önemli değil, vergi açığını emeklilere yüklersiniz olur biter. Nasıl yükleneceğini de sanırım hepiniz biliyorsunuz:Emeklinin hakkın gasp edersiniz problem çözülür.Keza duble MTV uygulamasını bir sefere mahsus değil de kalıcı hale getirirsiniz bütün problemler hallolur. Haa bu arada yatları MTV'den istisna tutmaya devam edeceksiniz ama, çünkü yat sahibi zenginlerin MTV ödemeye güçleri yok.
  • 1 Yıl Önce

eksik sormuşsun tosunka..

ek mtv nin 6 şubatta 8 saat ara ile meydana gelen 7.6 ve 7.7 lik 2 dev depremin yaralarını sarmak için.bunu neden gizliyorsun şeytani zeka,pskiyatrik muhalif kafa.yatlar dedin de onlar sizin chp li para babalarınızın yatları,biz bidon kafalı dediklerinizin değil.konu açılmışken o kodaman büyüklerinize bir soruver neden yatları abd ingiliz vs bayraklı,neden hepsinin başka vatandaşlıkları var ve neden milyon milyar dolarcıklarını yurt dışına kaçırıyor.sizin çağdaş modern sanatçılarınızın neden abd de yunanda maltada portekizde ingilterede fransada ispanyada kaşaneleri var.haaa....???

Orhan Güven

Vergi sistemi derhal değiştirilmeli Bu resmen Devlete kazık atmak Buna kim göz yumuyorsa Vatan hainidir.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23