• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cihat Yaycı Paşa'dan 'darbe' uyarısı

Mavi Vatan Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (TÜRK DEGS) Başkanı Müstafi Tümamiral ve Topkapı Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cihat Yaycı, Türkiye’nin 15 Temmuz 2016’da yaşanılan FETÖ kalkışmasının daha geniş perspektifli ve daha etkin tekrarına hazırlıklı olması gerektiğini söyledi. Yaycı, “Türkiye, 15 Temmuz 2016 saat 20.30’a yeniden çok yaklaşmaktadır” dedi.

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Demi

Vah zavallı ülkem.........
  • 1 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Sayın Cihat Yaycı paşa çok isabetli tekliflerle vatansever bir insan olduğunu her fırsatta ispatlıyor. Su uyur bu  uyumaz.
  • 1 Yıl Önce

Ciddiye almaz iseniz, fetöcü işadamları ve masonları

Esirgeyen bağışlayan Allah'ın adıyla "O gün hesaba çekilirsiniz, size ait hiçbir sır gizli kalmaz." (Hâkka Suresi - 18) (Meâl Kaynak: Diyanet İşleri Başkanlığı)
  • 1 Yıl Önce

Ahmet tecer

Evet sayın Cihat PAŞAnın açıklamaları son derece kıymetli ve kaydadeğer onun için yetkililer demiyorum bizde biliyoruzki sayın cumhurbaşkanı tek tabanca umarım bu uyarıları ulaştırırlarda gerekli tedbirler alınır.
  • 1 Yıl Önce

güzel ittifak

EVET CİHAT YAYCI BEY İN KONUŞMALARI ÇOK ÖNEMLİ. KURUMLAR TİTİZLİLE İNCELENMELİ. FETÖCÜLERİN YANINDA BİRDE REİSİMİZİ İSTEMEYEN KESİM VAR. BUNLAR BİRLİK OLABİLİRLER. ÇOK DİKKAT EDİLMELİ
  • 1 Yıl Önce

Kadir

Allah yar ve yardimcimiz olsun inşallah fetõ nun zararliligi biter Allah bizi butun serlerden muhafaza 3yl3sin planlarini bozsun ve butun dunyada bizi Islamic bayraktari olarak galip etsin buyuk muzafferiyetlerin sahibi yapsin
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

CİHAT YAYCI PAŞAM GİBİ VATAN SEVERLER, ZAMANINDA DİNLENMİŞ OLSAYDI 15 TEMMUZ YAŞANMAZDI.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Niye mecliste araştırılmadı hain kalkışma? Siyasi ayak niye çıkartılmadı ortaya?
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Adamlar patır patır görevlerine iade ediliyor paşaaaam paşaaaaam.Siz mücadeleden bahsediyorsunuz?
  • 1 Yıl Önce

Hehe

Şimdide menzilcilere,suleymancilara,nakşibendi cilere dikkat.mit tayakkuzda olmalı.
  • 1 Yıl Önce

Türkiyem

Cihat yayci Hocamizin söylediklerine kulak verelim ülkemizi hasdalikli zihniyetlerden kurdarip vatan İslam bayrak millet lider seven zihniyete deslim edelim cok gec olmadan
  • 1 Yıl Önce

blue danube

kim o zihniyet.... ümit özdağ kafası mı, lütfü türkkan kafası mı, yusuf halaçoğlu kafası mı, baş JR. kafası mı. biraz ipucu vereydin üstadım,ehlivukufum...

İ. Keskin

Adamcağız doğru diyor. Çırpınıp duruyor. Evet, kim kimim tez jürisinde bulunmuş ise, kimin adı beş yüze çıkmış ise görevden atılsın demiyorum, ama en azından etkin ve yetkili görevlere getirilmesin Ya Hu! Bir daha o 'vatansever demokrat kalabalıklar' olmayacak gibi!
  • 1 Yıl Önce

Şamil

Bir varmış bir yokmuş , vatan dedik bayrak dedik biz davamızdan dönmeyizde dava uğruna düşmanın yapmayacağı şeyleri bu necip millete uygun görmek revamıdır ? Susalım dedik , sineye çekelim dedik , islam düşmanlarına meydanı bırakmayalım dedik lakin bıçak kemiğe dayanmış . Benim derdim evime ekmek götürüp götürememek değil be kardeşim , chp zihniyeti ğlke başında olsa ne farklı olurdu ? Lgbtliler meydanlaramı çıkardı ? İslama küfür edenler el üstündemi tutulurdu ? Bunlar bugün neden oluyor kardeşim o zaman ? Sistemin dışına çıkamayacaksan , niye bunları engelleyeceğinin sözünü veriyorsun . Voleybolcuyu bile o takimdan alamiyorsan ( dalga gecer gibi milli gurur diyeceksiniz dedigi icin ) senin ne farkin var elestirdigin zihniyetten ?

Şamil

Biron kafa tanımına senden daha uygunu bulunurmu bilemem . Bir chplinin yapacağı şeyleri bana oy verdiğim grup yapıyorsa burda kıçı başı oynayan kimdir ? Lgbt-i her yerde , milli eğitim kitaplarına kadar girmiş , voleybol milli takımında bir sapkınla başedemeyen ben değilim , dinime söven , peygamberime hakaret eden eğitim görevlilerini hala oralarda tutan ben değilim . Kessen dönmezler dediğin zihniyetin bile müslüman Türk milletinden çekinip alenen yapamayacağı şeyleri yapanda ben değilim .

bir varmış bir yokmuş

şamil bey kardeşim maalesef öyle... 1970 de eski para ile 150 bin tl. değerindeki mülkümüz 27 bin tl ye kamulaştırıldı, tezyidi bedel davası ile 30 bin tl oldu ki o artış kadar da zaten mahkeme ,avukat,keşif vs. masrafı yaptık. hasılı net gene 27 bin tl ye geldi . o para da yaklaşık 3 senede parça pinçik ufak ufak ödendi,netice olarak ana cadde üzerindekli 51 m2 lik bir dükkan hava oldu,buharlaştı. yüce halkımız arabalarıyla üzerinden böğüre böğüre geçer oldu. buna rağmen ist.bld. başkanı dr.faghri atabey e de adalet partisine de bir gecede hasım olmadık,3 senede hiç olmadık. o öfke ile chp li kesilmedik.bu gün dükkanın önündeki dubayı kaldırması dsöylenen azılı ticaret erbabı anında beştepe ye küfürleri bedduaları yağmur gibi saydırıyor... nereden nereye. nerede kaldın ey şuur... bari o küfür kafir münafıktan batıl kafalarına ölesiye bağlılıklarından zerre ibret al.... ah şamil kardeşim işte böyle. karşı taraf bizi iyi tanıyor,herm de çok iyi...

kıçı başı oynayanlara..

bizim patateskaların orası burası oynuyor.hem dükkanda her gün etikete bindiriyorlar, hem de müşteri ile beraber ve onlardan fazla yaygara yapıyorlar. ne demişti birisi;sn. erdoğan o % 50 ye güvenme bir gecede dönerler.bir chp li bir hdpkk lı bir fetöcü kessen zerre döner mi. ha bu da bizim bidon kafa tanımını hakedenlerimize olsun.

Şamil

Çok doğru söylemişsin . Yazık bu memeketin evatlarına vallahi billahi . Biz demiştik lafını ben kullanmak isterdim . Biz demiştik sözüne verecek cevap bırakmadılar maalesef .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23