• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İyi Parti ile CHP arasında 'kalbini kırarım' tartışması

İyi Partili Adnan Beker'in Millet İttifakı ve CHP'ye yönelik ifadeleri sonrası başlayan tartışma Özgür Özel'in cevap vermesiyle iyice büyüdü. "Adnan Bey'in ifadeleriyle ilgili bir şey söylersem kalbini kırarım" diyen Özel'e Beker'den aynı sertlikte bir yanıt geldi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

BEKER KARDEŞİMİZE, CHP, TABANA İNEMEZ, KAHVELERE GİDEMEZ, ÇÜNKÜ GERÇEKLERİ ÖĞRENMEK GİBİ DERTLERİ YOK. ÜLKENİN SORUNLARINDAN HABERSİZ SİYASET YABANLAR HALKIN SORUNLARINA ÇARE ÜRETEMEZLER, ONLAR ANCAK KENDİ ŞAHSİ SORUNLARIYLA MİLLETİ OYALAYAN, HİZMET ÜRETEMEYEN ZİHNİYETE SAHİPLER.
  • 1 Yıl Önce

sadece iktidara muhalefetmiş.iyi olsun kötü olsun hepsine.

adnan bey ne güzel hakikati ağzından kaçırmış.daha önce de engin altay ın böyle tarihi bir itirafı vardı. fanatikos özgürcüğümün lafına bakın muhalefete muhalefet yokmuş sadece iktidara muhalefet varmış. iyi olsun kötü olsun her şeye her şeye o zılı o bitmez tükenmez muhalefet..14 mayıs 1950 den beri.... menderes demirel özal erbakan erdoğan farketmez.chp li değilsen hiç bir şeyin doğru ve gerekli değildir. hepsine hayır hepsine hayır...değişmez turp kafa...
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Gerçekten Allah korumuş memleketi şü adama bakarmısınız bu nasıl bir üslüp"asker arkadaşıyla konuşur gibi bir kahvede falan" işte bu zihniyet milleti küçük ve basit görme kendilerini üstün ve özel görme işte CHP bu.
  • 1 Yıl Önce

bu kadar cehalet ancak tahsil ile mümkündür.ziya paş

gel de anlat okumuş yazmış kafasız kafalarına. ziya paşa ne diyor 1.5 asır öncesinden; bu kadar cehalet ancak tahsil ile mümkündür.

Deli İbo

Daha devlet bankalarının paylaşımı yapılmadan bakanlık paylaşımının hali bu, ya işin içine bir depara girerse ne olurdu bu Milletin hali.
  • 1 Yıl Önce

vardar ovası

ama bay kemal hdpkk(ysp) ile ülkenin haritasını bölüştü...bir asırdır kuvvacılık edebiyatı yapan atatürk bezirganlığı yapan kafaya haşa tapmışcasına biat eden %25 e gel de bunu anlat.davulla zurnayla vatan bölünse bir teki o partinin kuyruğundan ayrılmaz. bu dünyada eşine az bulunur bağımlılık sosyoljinin mi psikiyatrinin mi konusu. içinden çıkmak mümkün değil.

hasel

Aynen doğru ifade.Allah memleketimizi korumuş.
  • 1 Yıl Önce

Aladin

Boşuna Zillet ittifakı denmediginin kanıtı. Kımılın aynı ataları gibi bu millete ve değerlerine düşmanlığı bitmez.
  • 1 Yıl Önce

iskeçeli

aynen.. amma bizim bidon kafalı ucuz kafalarımız da soğana patatese kızıp o zillete kendilerinin de torunlarının da geleceğini kurban etmeyeler. görürler o zaman ucusoğan patatesi.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23