• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal medya bunu konuşuyor! Darbe sonrası Erdoğan'ın Gabon'daki o konuşması yeniden gündem oldu

Afrika ülkesi Gabon'da sömürgeye karşı yapılan askeri darbede Fransız askerlerinin ülkeden çıkarılacağı duyurulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2013 yılında Gabon Parlamentosu'nda yaptığı konuşma gündem oldu.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

OMUT

Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideridir dünyayı değiştiren kıtaları etkileyen ve yeniden haritalar yeniden yönetimleri bir hoşuna getiren bir dünya lideridir ve Atatürk'ten de bile 100 kat 1000 kat daha etkili daha Türkiye'ye yükselten büyüten bir lider Atatürk Lozan'da ve İsmet İnönü Türkiye yarısını satmışlardır Osmanlı topraklarının yarısını Araplara İngilizlere Yunanistan'a peşkeş çekmiştir alfabe devrimi ile halkını bir gecede cahil bırakmıştır Atatürk ve bay ismet kendi uçaklarına toprağa gömen zihniyete sahipti ve ve ezanı değiştiren yüzlerce camiyi ahıra çeviren meyhaneye çevren yerle bir eden birisi zihniyete sahiptir Ayasofya'yı müzeye çevirip kilit vuran ve bütün cemaatleri Kur'an kurslarını medreseleri kapatan binlerce alimi idam eden bir artık yeryüzünde cezasını bulacaktır ve bulmaya mahkumdurlar ve buluyorlar görüyorsunuz... sadece iş gücü göz boyayıp reklam yapıp İmamoğlu gibi milletin gözüne girebilmek için reklam yapma Bütün bunları Herkes biliyor artık çıplaktır diye biliyoruz sayın cumhurbaşkanı öldürecek Tayyip Erdoğan sayesinde. Allah zalimlerin hakkından gelsin içkiyi zinayı kumara faizi her türlü pisliği serbest bırakan yasayla getiren chp zihniyeti 80 yıldır iktidara gelmemiştir gelmeyecektir tarihin çöplüğünde yerini bulacaktır Allah'ın izniyle. Yaşasın Zalimler için cehennem
  • 1 Yıl Önce

osmanli

Allahina kurban be! su konusmayi mustemleke partisindekilerin hic birisi yapabilir mi? o partilerden birinin basindaki daha ABD deki koybolma sebebini dahi aciklayamiyor. hadi gelde soyleme.
  • 1 Yıl Önce

hasel

İşte bu.Bu konuşma itici güş olmuş,afrikaya cesaret vermiştir.Bütün afrika ülkelerinin birliği inşallah yakındır.
  • 1 Yıl Önce

Burakhan

Mükemmel giriş yapmış Afrikaya reisimiz. Şu emeklinin işini kökün ç özüver lütfen
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23