• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zafer Partisi kardeş halkları birbirine kışkırtmayı sürdürüyor! Irkçı Özdağ ülkenin güvenlik sorunu haline geldi

Irkçılık politikasıyla fitne tohumları ekerek kardeş halkları düşmanlaştırma çabasını sürdüren Ümit Özdağ yönetimindeki Zafer Partisi, ülkenin güvenlik sorunu haline geldi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İhsan

Bu çağdaş lavrance.Ü.özdag resmen ülkeye Zarar veriyor.bu biyerlerden taalimatla çalışıyor.milliyetcilik kılıfı altında ülkeye zarar veriyor.Bunun bir ifadesi Niye alınmıyor...
  • 1 Yıl Önce

Kuzey orhun

Adam gayet normal olarak mülteci istemiyoruz diyor. akit sen de mülteci olduğun için bir gün muhakkak gideceksin bu topraklardan layık olduğun yere . akit bu son çırpınışların.
  • 1 Yıl Önce

Leyl....

Evet maalesef bu adam her ulkede oynanan bir irkcilik oyunun figurani ve guvenlik sorunu dur. Ve bircok olayin azmettiricisidir.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Güvenlik sorunu haline gelen kişi hakkında kanuni işlem yapılmalı.Bu işlem demokrasinin gereğidir.Gerçek demokraside kişi gelişi güzel konuşamaz ve bozgunculuk,fitne üretemez.
  • 1 Yıl Önce

Seedar

Sizin derdiniz ne.Ülke işgal ediliyor bide parasını bizde ödetiyorsunuz.Ey Türk Uyan!!!!
  • 1 Yıl Önce

diyarbakırlı

Eğer bugün yarın geçmişte sıkıntısını yaşadığımız Maraş olayları benzeri bir hadise başımıza gelirse ve bu da Ümit Özdağ yüzünden olursa ne olur biliyormusunuz. ilk etapta Ümit Özdağ bu ülkeden kaçar ve görevini yerine getirmiş olur. Bu kadar basit. Bu adam gerçekten de bir devletin iç güvenliği açısından büyük bir sorun teşkil etmektedir.
  • 1 Yıl Önce

Burak

Haberin başlığı kesinlikle doğru olmuş. Bu adam yavaş yavaş ulusal güvenlik sorunu haline gelmeye başladı hakikatten. Biz arap kardeşlerimizden yatırım, finansman, fon beklerken bu adamın kışkırtmaları yüzünden süreç aksıyor. O kadar uç bir siyaset yapıyor ki söylemleri sadece Suriyeli, Afgan göçmene değil, saygıdeğer suudi, katar ve dubai’li kardeşlerimize de dokunuyor. Arsa alacak adam hele hele ev alacak adam bir durup düşünüyor gelecekte başıma iş gelir mi diye. Tamam siyasetini yap, burası özgür bir ülke ama arap kardeşlerimizi üzmeden yönet şu işi.
  • 1 Yıl Önce

Fulus

Parası olan saygıdeğer mi oluyor?

Kardeşlik

Hangimizin ne kadar Türk ne kadar Arap olduğunu yalnız Allah (s.t) bilir, yüzyıllar boyu birbirimize karışmışız. Anadolu seyyid ve şeriflerle bütünleşmiş topraklardır. Lakin bügünki Arabistan coğrafyasındaki sürekli birbirleriyle hizipleşen ülkecikler biz Türklere bırak serbest dolaşmayı vize vermekte bile güçlük çıkarırlar! Kardeşlik kavramında naif olmayalım, o coğrafya çok karışıktır, iyileri ve gerçek Türkiye dostları olmakla birlikte tarihte peygamberimize, ashabına ve ehlibeytine en büyük zulüm ve işkenceleri yapanlar, Osmanlıyı İngiliz ve Fransızla bir olup arkadan vuranlar da yine o coğrafyanın insanlarıdır, dikkatli olalım...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23