• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Sabancı ve eşini hastanede ziyaret eden Güler Sabancı'dan ilk açıklama

Yunanistan'da kaza geçiren ve İstanbul'da tedavileri devam eden Ali ve Vuslat Doğan Sabancı çiftini hastanede ziyaret eden Güler Sabancı, sağlık durumlarına ilişkin 'Çok şükür' ifadelerini kullandı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Türk’ün Yunan balık lokantasıyla imtihanı

Hiç sevmem bu herifi de, karısını da, karının babasını da; ama kaza geçirmişler, ne diyelim, geçmiş olsun..
  • 1 Yıl Önce

Gökhan metin Kadıoğlu

Biz verelim onlar yesin yemesini biliyorsunuz el.elamin gavur memleketin de bizim kiler de bak sın size
  • 1 Yıl Önce

takis dangalakis

ee bura az geldi ay yüzlülerimize.yunan gavurunu ihya etsinler. başları göğe erer: ama bizimkiler baksın lafın çok dangalakis çoklarımızınki gibi.burada özel hastanede parası ile tedavi oluyor.yunana onun parayı kaptırmamışlar bari. bu arada ambulans uçak işine de dikkatinizi çekerik. sizin eski törkiyanızda bunlar hayaldi.şimdi de yüce dangalaklıkla eee tabiiii zengine diyeceksiniz.bu güne kadar sıradan halkımızdan çok kişiye hizmet verdiler. ona da tabiii bakanın köylüsüüüüüğğ dedi gene o muhteşem dangalaklığımız.dangalaklığımız.21.yy. da öküzlüğün sınırı yoh.

Bal

Neden o çok sevdikleri Yunanistan'da hastaneye alnmamışlar acaba?
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Önce geçmiş olsun diyorum sonra niye Yunan adaları ? Beni ilgilendirmez ama yanlış buluyorum . Sabancı ailesi binlerce kişiye iş veriyor yatırım yapıyor . Şu Pegasus ismi de yunancaymış yeni öğrendim . Neden Yunanca bir isim ? Şirkete veriliyor garip durum . Yunan’a niye para kazandıralım ki o kadar daha güzel tatil yapılacak yerler var ki . Neyse tekrar geçmiş olsun .
  • 1 Yıl Önce

thy milli hava yolumuz. 41. ten 12.liğe.....!!!!!!!

yunan hayranlığı ile altlarına işiyorlar bütün karanlık aydınları ve sosyalist zenginleri gibi.pegasus isminin manayı alisini yeni öğrendiğine şaşırmadım.yaşasın milletçe cehaletimiz. az daha 13. cumhurbaşkanı edeceğiniz bay kemalettin kipros savaşından tam 49 sene sonra deva adlı tabela partisinin kapısında magosadaki kapalı maraşın adını hayretle öğrendi ve hemen kıllık olması mucibince niye açmışlar efendim niye açmışlar buyurdu. böyle başa böyle traş.böyle lidere böyle aydın seçmen ya da ülkemizin en üstün en seçkin en münevver (gibi gibi) tayfasına böyle böyyük bir leader... yasaziinn cehalet.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23