• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

HÜDA PAR'lı Saliha Adıgüzel kız çocuklarının tesettür sorununa dikkat çekti

Anne ve babaların kız çocuklarına tesettüre uygun kıyafet bulamadıklarını belirten HÜDA PAR Ağrı Kadın Kolları Başkanı Saliha Adıgüzel, firmaların tesettüre uygun yeteri derece kıyafet üretmeleri hususunda hassas olmaları gerektiğini söyledi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yekta

Ünlü markaların tamamında göbeği açık olmayan kız kıyafeti bulmak neredeyse imkansız bu operasyon çocuklarına ne zaman dur diyeceğiz.
  • 1 Yıl Önce

Leyl.....

Efendim bu $ort sorununa bir care bulunmasi lazim.Tabii ki laiklik var.Ama biraz görgü bilgi de olmasi lazim.Laiklik esasen tüm dinlerin korunmasi ve inanc serbestisi anlamindadir.$ort bir kadin giysisi degildir.Kiz cocuklarin da etek altina bir tayt veya corap giymeleri icap eder.Bkz.edep ve adap var 60 yasinda hanim ardinin af buyrun yarisi acikda sort ile sokaklarda. önce bu giyim ku$am konusuna bir el atilmasi lazim.Ondan sonra Tesettür giyim firmalari ergen kizlara da uygun modeller yaparlar.Devamli extrem uclarda ülkemiz.Bunun bir ortasi yok mu?
  • 1 Yıl Önce

Erdi

İslam da çarşaf yoktur tesettür vardır
  • 1 Yıl Önce

OKUYUNUZ EFENDİM.

firmalar ağızlarının suyu aka aka çıplaklık furyasına mal yetiştiriyor.satıcılar da hallerinden memnun.şortlar büstiyerler, nerede ise belden yukarısını zaten sırtı tamamen açıkta bırakan kıyafetleri zevkle satıyorlar. istanbul un en mütedeyyin ilçelerinde bile son iki yılda işler çığırından çıktı.hava sıcaklarının artışı da cehennem odunlarını teşvik ediyor. kime günahı ayıbı anlatacaksın. müjdeler olsun çıplaklıkta venezuela brezilya küba ya yetiştik, ilimde fende teknolojide koreye almanyaya japonyaya yetişecek değildik ya. o işler kıçımıza zor gelir,bu işler güzel,kolay,zevkli. bedeli de dünyada husursuzluk bereketsizlik felaketler, öbür tarafta da azap. peygamberimize miraçta cehennem ahalisi gösterilmiş, onlar kimlerdir dersiniz..... peygamberimizin ahir zamanla ilgili olarak bildirdiği ,dini yaşamanın koru elde tutmak kadar zor olacağı günlere doğru gidiyoruz. Rabbim yardımcımız olsun,kötü gidişatı tersine döndürsün inşaallah.19 yy. da batıya göre ilimde fende nisbeten geri kalmış üç ülke batıdan üç ayrı yönü ithal etmiş, japon ilimi fenni teknologyayı, rus ideologyayı, izmleri, osmanlı burjuvazisi de madam anjelleri, mürebbiyeleri, piyanoyu,konak kültürünü, fransızca hayranlığı, her cümlenin arasına fransızca kelimeler soıkma dangalaklığını hasılı layık olmadığı hak etmediği lüks şatafat nefsaniyet keyifli hayatı, üretmeden tüketmeyi. bırakın bir tekimizin bütün dünyaya bedel olması böbürlenmesini, el cevap sonuç olaraktan=BİZ ADAM OLMAYIZ.............................
  • 1 Yıl Önce

sdk

ALLAH zül celal razı olsun
  • 1 Yıl Önce

Yaseminnur

Çok doğru nerede ise çıplak gezecekler, gezdirecekler adilik resmen Dini Milli Değerlerimizesaygılı olmuyan mağazaları boykot et yılbaşı süslemeleri yapan mağazaları boykotet
  • 1 Yıl Önce

Sevda

Yok ya size kalsa karanlikta oturucaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23