• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Laikçi yobazlar ve işgüzar bürokratlardan karma eğitim linci! Bakana rağmen müdüre ceza

Geçtiğimiz ay katıldığı bir canlı yayında ailelerin karma eğitimden şikayetçi olduğunu ve kız çocuklarını okula göndermeyen velilerin, “Ben çocuğumu erkeklerle aynı okula göndermek istemiyorum” gerekçesini öne sürdüğünü belirterek, “gerekirse kız okulları da açabilmeliyiz” diyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in haklı sözleri gündemdeki yerini korurken, Bingöl’de vicdanları yaralayan bir karara imza atıldı.

32 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Uğur

Bakanımız bakanlığa bir devrimci olarak gelmedi. Eskiden de zaten MEB'de müsteşardı. O da eski çarkın adamıdır. Üniversite rektörlüğü sırasında da o şekilde davrandı. Çarkı içeriden düzeltmek bir ham hayaldir. Biz birkaç sene içinde bütün kadrolarda tasfiyeler ve rütbe indirimlerine gidip kendi GERÇEK mümin dindar gençlerimizle başa geçerek gerçekten bir devrim yapmadıkça 28 Şubat'ı bitirmeyecekler. Yeni kadroları da Erdoğan'a ve bize sövüp sayan 28 Şubatçılar belirliyor hâlâ! Çarkı yavaş yavaş ele geçirmemiz diye bir şey yok ve asla da olamaz. Tabiatta ve toplumda işler öyle yavaş yavaş evrimle ilerlemez, aksine silip süpürücü devrimler yoluyla ilerler. Ama elbette 28 Şubat bin yıl da sürmez, çünkü eğer biz Allah'ın emrettiği o devrimi yapmazsak Allah hepimizi helak eder.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Narin

Cumhur ittifakı yetkilileri, başta Akparti olmak üzere yeniden refah, HÜDA-PAR ve diğer partilerin bingöl ve Gençteki yetkilileri ve destekçi stkları bundan birinci derecede sorumludurlar. Bu icraatlarınızın hesabını kendi seçmenlerinize nasıl vereceksiniz merak ediyoruz.
  • 1 Yıl Önce

Roy

Şaşırdık mı
  • 1 Yıl Önce

arif

İngiltere bile gelecekteki yöneticilerini bugün kız ve erkek olarak farklı okullarda eğitim veriyor. farklı sınıflar demiyorum.
  • 1 Yıl Önce

icinizden biri

olm abartmayin ahlaki olanin ahlakını hickimse ve hicbirşey bozamaz insanlar zaten dogru dusunceleri anlayana kadar karma egitimede laikliğede karşi çıkıcasınız bu belli zaten sizin gibi düsunen yobaz geri kafalilar yüzunden ne avrupa birligide ne de diğer herhangi bir ülke sizi tanimakta ciddiye takmakta istemiyor ne zamanki insamlarin ahlakini ne karma eğitimin ne de laikligin bozmadigini ahlaki bozuk olanin zaten insanlarin kendisi oldugunu anliyacaksiniz o zaman sizide insan yerine koyucaklar kusura bakmayin ama bu kafayla sizler gençleri dinden ve ahlaktan uzaklaştiriyorsunuz insanlar dayatmalara inanmazlar
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Oğuz

Yaşa türk milleti! Araplasmiyoruz ve araplasmayacagiz, bu yalansan müslümanım diyip adi din dusmanlarina gereken dersi verelim tıpkı menemende hain imamlara verdiğimiz gibi... Yaşa Mustafa Kemal Paşa, Senin de izninle bu dini kullanan hainlere gereken dersleri vereceğiz.
  • 1 Yıl Önce

Oğuz Abdullah

Tutmayın küçük enişteyi :) hep aynı laflar yav bi insan hiç mi değişmez :)

ABDULLAH NUAZ

Abdurrahman Yılmaz Müdürümü canı gönülden tebrik ediyorum Rabbim onun gibi doğru bildiğinden şaşmayan idarecilerin sayısını arttırsın inşaallah Ne diyelim kanun mevzuat ile nereye varılacaksa Dünya karma eğitimi tartışırken bizimkiler hala neyle uğraşıyor yazık çok yazık
  • 1 Yıl Önce

Seyyah

"Küfre rıza küfür olduğu gibi dalâlete, fıska, zulme rıza da fısktır, zulümdür, dalâlettir." (Emirdağ Lâhikası -II sh: 175)
  • 1 Yıl Önce

canmehmet

Sayın Cumhurbaşkanı, 2017 Yılında, "İktidar olduk ama Sosyal İktidar olamadık" serzenişinden sonra bu basiret ve feraset sahibi milletimiz : ABD/AB ve Küresel sermaye-medya baronlarının "Erdoğan'ı indirelim" savaşına rağmen, bugüne kadar hiçbir siyasi partiye nasip olmayan bir teveccüh ile, 2023 seçiminde de Sayın Erdoğan'ı tekrar tartışmasız bir şekilde iktidara taşımıştır. Bu ülkenin gerçek sahibi Müslüman Halk ne zamana kadar kendi yurdunda itilip-kakılacak? Özet : Hristiyan Batının değil, Müslümanın dediği olmalı.
  • 1 Yıl Önce

SEYYAH

Kâdir-i Külli şey, bir dakikada bulutlarla dolmuş cevv-i havayı süpürüp temizleyerek, semanın berrak yüzünde ziyadar güneşi gösterdiği gibi bu zulümatlı ve rahmetsiz bulutları da izale edip hakaik-i şeriatı güneş gibi gösterir ve ucuz ve dağdağasız verebilir. Onun rahmetinden bekleriz ki bize pahalı satmasın. Baştakilerin başlarına akıl ve kalplerine iman versin, yeter. O vakit kendi kendine iş düzelir. Bediüzzaman Said Nursî (Lem'alar)
  • 1 Yıl Önce

Vatandaşın dan kopuk yöneticiler

Verdiğiniz cezayı neyle neyi orantılılık ilkesi ile bağdaştıratak ceza veriyorsunuz ? ... orantılılık ülkesi sizin için sizin kafanızda bağdaşıyor olabilir...fakat milletin kendi isteğine uygun olarak tercih ettikleri kendi çocuklarını gönderdikleri kendi ilkeleri ile sizin o orantılılık ülkesi bağdaşmıyor...ne olacak ?
  • 1 Yıl Önce

Mücahit

Eğitim ne zaman milli olacak Vatanını milletini seven tarihini dostunu düşmanını bilen inançlı bir nesil yetiştiremeyecekmiyiz hala 23 yıllık Ak parti iktidarına rağmen yazık değilmi sadece yol vs yapmakla olmaz kimsede kıymetini bilmez yapılan hizmetlerin adam şehir hastanesinin nimetinden faydalanırken bir taraftan da iktidara küfrediyor utanmadan nesil yetiştirmezseniz sonuçlar dahada kötüye gidiyor karma eğitim olmamalı isteyen çocuğunu istediği şekilde eğitmeli karma olmadan
  • 1 Yıl Önce

Muzaffer Bayrak

Selamun aleykum. Kardesler biz bu savasi, sarı öküzu aslanlara verdiğimiz gun kaybettik. Bundan sonra ya evlatlarimizi bu pisliklere yem etmeyecegiz, ya da boyle uyusmus bir halde, her istediklerinde evlatlarimizi da onlara KURBAN diye verecegiz. Abdurrahman Yilmaz kardesimizden Allah cc razi olsun. 3-5 aşağilik pisligin lafiyla sorusturma acan mudurede sonsuz kere yaziklar olsun. Amin.
  • 1 Yıl Önce

el genci

“İslâm bugün öyle mücahitler ister ki, dünyasını değil, âhiretini dahi feda etmeye hazır olacak.”
  • 1 Yıl Önce

Yasemin

Kim ceza verdi ise derhal görevdenalınmalıdır ak parti döneminde bile bunlar yaşanıyorsa sonrası ne diyelim ???? Kahrolsunchpkk
  • 1 Yıl Önce

el genci

“İslam korkakların değil cesur ve atılgan Müslümanların omuzlarında yükselecektir."
  • 1 Yıl Önce

Osman KOÇAK

Hükümetimizin artık bu olaylara karşı çok net bir tavır alması gerekiyor. Kanuni olarak karma eğitim zorunluluğunu mutlaka kaldırmalı ve tekli eğitim yapan kız ve erkek okullarını açmalıdır. Bu demokratik bir ülke olmanın iktizasıdır. Bunun neticesinde isteyen çocuğunu karma okula gönderir, isteyen tekli eğitim yapan okula gönderir.
  • 1 Yıl Önce

Bilal Altaş

Bir cinayet işlenmiş faili meçhul olmuş bu işte fail maalesef AK Parti il yönetimi ve genel merkezi Milli Eğitim Bakanlığı ve mevcut hükümetin ilgili bütün yetkilileridir
  • 1 Yıl Önce

Asım

Nasıl olur
  • 1 Yıl Önce

Kenan Yakut

Kim iktidar belli değil devlet başsız farkındamı değiliz Rabbim bu ümmeti Muhammed i korusun
  • 1 Yıl Önce

alex 34

bence ilkokul altı yıl olmalı ve karma olmalı. Yedi, sekiz ve dokuzuncu sınıflar tek cinsiyet olmalı. On, onbir ve onikinci sınıflara da gerek yok bence.
  • 1 Yıl Önce

Ziya

İktidar kimin elinde yönetim kimin elinde hala anlayamadım çıkan kararların yargıda olsun milli eğitim'de olsun veya herhangi bir kurumda olsun hepsi muhafazakar ve milliyetçi kimselerin aleyhinde Mukaddes değerlere hakaret eden nedense birden paçayı kurtarıyor
  • 1 Yıl Önce

Hacı

Artık ak parti ,ak parti olmaktan çıktı .davul ak parti de tokmak Keferelere. Bir dahaki oyum ya Erbakan veya hüda par
  • 1 Yıl Önce

malum

BUNLARIN TAMAMINA GÖREVDEN EL ÇEKTİR SAYIN BAKAN VE HÜKÜMET YETKİLİLERİ..
  • 1 Yıl Önce

malum

bizim milli eğitim bakanımız ne iş yapar veya yetki verdiklerimiz.VALLA İYİDE ADAMLARIN YETKİSİ YOK.
  • 1 Yıl Önce

Okur

Tıpkı feto gibi bunlarında defteri dürülmedikçe tam bağımsız olduk diyemeyiz.
  • 1 Yıl Önce

resat

hiç seçim kazanmasada , bu ülkede chp zihniyeti iktidardadır ,çünkü bu devlet laik lik (islam düşmanı, batı taklitçisi) zihniyetince işgal edilmiştir ,,bu işgalin devamı içinde onlarca engel sigorta sisteme iliştirilmiştir ,,bu milletin ve toprakların tüm sorunları terör ,ekonomik sıkıntılar ,ahlaki saldırılar hepsinin asıl amacı bu milletin bu prangaları koparıp aslına dönmesini engellemek içindir ,,
  • 1 Yıl Önce

Yolcu

Dogru yapmış niye ceza veriyorlar müdüre. Ahlaksız lık oldumu ses yok ama böyle güzel bir iş yapan oldumu engel olmaya çalışıyorlar yazık bize....
  • 1 Yıl Önce

Serkan Kaya

Yuh artık...kim iktidar belli değil...bu laikçi işbilmez din düşmanı grubun diretmelerini nereye kadar çekecek evlatlarımız...ben de lise karma olduğu takdirde evlatlarımı açıktan egitime alıcam...bu laikçi şeref yoksunlarının eline bırakmayacağım...oy verdiğimiz iktidarda bu soruna çözüm bulmayacaksa net söylüyorum bir dahaki oyum YENİDEN REFAH yahutda HÜDA-PAR
  • 1 Yıl Önce

Muzaffer Bayrak

Selamun aleykum. Bir daha ki sefere oyumuzu dediklerine vermek problemi cozmez kardesim. Insanlarin nufus kagidinda musluman yazmasi kisiyi musluman yapmaz. Kalben gayrimuslim bir dini(hayat bicimini) desteklemesi onlardan olmasi yeter. Cunku Allah cc sadece sadece kalplere gore hukmunu icra edecek. Aksi takdirde cennet ve cehennemin yaratilmasi abes olur. Vesselam.

Ali Çiftçi

Ak Par iktidarında bunlar yaşanmamalıydı. Yılmaz Beyi destekliyoruz. Ona soruşturma açılmasını, ceza verilmesini kınıyoruz. Soruşturma açan ve ceza verenlerin hepsinin görevden alınmasını istiyoruz.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23