• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgür Özel’den genel başkanlık çıkışı! İmamoğlu’na övgü, Kılıçdaroğlu'na ise...

CHP'de değişim rüzgarları sert esmeye başladı. Genel başkanlık uğruna çalmadık kapı bırakmayan, darbe toplantısı bile yapan Ekrem İmamoğlu, geri adım attı. "CHP'nin tarihini bilen geçmişi temiz evlatlar var" diyerek de Özgür Özel'e mesaj yolladı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah Biri

Bu yapay yani akıllı zeka programlarını kullandikları müddetce, Kk kimse yıkamaz. Bu program dış odaklı olsa gerek bu koltuga oturan yetkililer, koltuklarını kaptırmanak icin parti ici parti dışı gelen mesaj istek ve şikayetleri bile yetkililere iletmeyen otomatik ber taraf edip, hatta içindeki sözcükleri bile degiştirip anlam degisikligi yapan bu programları kullanan sinsi koltuk sevdalıları, yeni yigitler, yeni yetkililer, yeni bir siyasete girecek keşfedilecek bilgili kültürlü ülkenin gelişimine yardimcı olacak yeni kişileri ber taraf eden bu programlar, ülkemizde hemen hemen tüm kamu hizmetlerinde bile kendileri ile ilgili şikayetleri engelleyen bertaraf eden. Ulkenin tüm partileri siyasetcileri yetkili etkili burokratlar kullaniyorrrrrrrrrr iseeeee, eyvah eyvah, ayni ortacağ avrupa gibi, doktorun oglu doktor, işcinin oglu işci, hamalın oglu hamal siyasetcinin oglu siyasetci olarak devam etmesi net ve belli. Milletin içindeki arslan parcalarinın bu yapay zekayla kediye bogdurulması BU CHP ' deki olaylarla NETLEŞTI. Unutmayın AKP CHP MHP IP DEVA TÜM PARTİ VE YETKİLILERİ siz bu programlarla bu devletin insanlarla görüşmezken bile. Bu milleti koruyan Bir Tek ALLAH var. O Rabbimki Tuzak kuranlara Tuzak kuranların ta kendisidir. Bu millet saf ama Aptal deyul. Hatta benim şu andan sonra mesajlar her türlü iletişimimi bile etkilenecegini engellenecegini ber taraf edilecegimi medyada bile yapay zeka programlarıni kullandıklarinı seziyor bu cesareti ALLAH için yazıyorum. ALLAH NE DER DİYE YAŞAYAN vezir OLUR. HASBİNALLAHİ VENİGMEL VEKİO. RABBIM bu sancagı bu ezanları ahir zamana kadar susturma amin. Bu koltuk sevdalı yurt ici yurt dışı hangi partideden de olsa kahru perişan eyle. AMİN.
  • 1 Yıl Önce

hasel

Biri "kendimi İstanbula mühürledim"diyor.Ne yaptın da kendini mühürledin.Ne yüzle mühürlüyorsun.Sizi de İstanbullu sandığa mühürlüyecek.Diğerine gelince:Yok birbirinden farkı.Çarkçı ve koltuk sevdalılardan fayda gelmeyeceğini vatandaş artık biliyor.
  • 1 Yıl Önce

Mehmedim

Kılıçdaroğlu, kendisine en yakın adamları tarafından hançerleniyor. Sayın Erdoğan da ihanete uğramıştı, ama Kemal Kılıçdaroğlu' kendi koltuğuna oturttuğu (grup başkanı) nankör Özgür Özel tarafından arkadan hançerlendi. Adam çok pişkin, istifa bile etmiyor. Kemal bey onu çiğ çiğ yemeli...
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23