• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'İstanbul ittifakı' şimdiden elinde patladı! İmamoğlu, HDP ve İYİ Parti'den veto yedi!

CHP genel başkanlığı koltuğuna gözünü diken CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, beklediği desteği alamayınca yeniden belediye başkan adaylığına yöneldi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ali

Umuda denen arkadaş.Benzin bulduk;petrol bulduk,doğalgaz bulduk;araba yapıyoruz diyorsun.Benzin bulduysak neden 40 tl.Doğalgaz bulduysak neden doğalgaza yüzde 228 zam oldu.Araba yaptıysak nerde bu arabaların satış noktası servisi.Enflasyon neden yüzde 58.Emekli neden aç.Halk neden Tayyibi istemiyor.Ülkede yaptık yapıyoruz yapacağız diyerek gençlerimizin çocuklarımızın hayallerini çaldınız.Akp ye oy verenlerin suçunu bu halk ödüyor.Aklını başına al ve hayatında birkezde olsa düşün.Ülkemizin Afrika ülkelerinden geriye gittiğini Para birmimizin Somaliden daha değersiz olduğunu görmek için daha ne yapacak bu millet.Ha heykel falan filan yazmışsın.Tayyibi Peygamber yapan sizler değilmisiniz.Eşlerini ona sunan sizler değilmisiniz.Müslümanlık bu mu.
  • 1 Yıl Önce

GÜLLÜOĞLU

PATLADIDA NE OLDU SANKİ OYLAR AKP YEMİ GİTTİĞİNİ SANIYORSUN HERKES KEND,İSİNE CALIŞIYORESAS PATLIYAN SAG BASIMDIR
  • 1 Yıl Önce

İdo

İnanmayın bunların vermiyeceğiz demelerine efendileri bir nederlrrse o
  • 1 Yıl Önce

mstf

seçimlerden beri hemen her gün bunların tiyatroları ile bu halkın gözü boyanıyor biliniz iş yapan yok hepside camdaki hatunlar gibi dedikodu ahlaksızlık tiyatro danışıklı dövüş korkaklık kepazelik ne ararsan var ve bu arada belediyeleri soyuluyor güzel perdeleme
  • 1 Yıl Önce

Ziya

Danışıklı doğuş seçim günü bunlar tükürdüğünü yalayip ak parti adayına kardı birleşecekler çünkü tek başlarına bir hiçler bekleyin görün tek başlarına girmek için yürek lazım
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

Eko 1999'da kendisine oy veren PKK'lıları, Fetö'cüleri ve İp'lileri tekrar kendisine oy vermeleri için bir çalışmaya gireceğini belirtiyor, acaba İstambul' dan ne verecek? 4,5senede İsyanbul'da bir şey bırakmadıki, kasa tamtakır, iştirakler full dolu, 15.000 kişiyi işten çıkardı, yerinede zaten o ittifakın elemanları ile doldurdu. İttifak işi zor gibime geliyor, Yeniçeriler ulufe bekler, var yok dinlemez. Eko efendi belki sen bile balıkçı sofraları düzemeyeceksin, sen şu anda seçime kadar EYT'lilerin tazminatlarını nasıl ödeyeceksin onu merak ediyorum.
  • 1 Yıl Önce

ali

Benzin 40 TL olmuş..
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Sevgili Ali benzin 40 tl oldu bizde petrol çıkmadığı için dışarıdan dolarla alıyoruz. savunma sanayii dünyada 1 numara oldu çok kar etmeye başladık Bor karbür tesisleri açıldı Araba yapıyoruz pilini üretiyoruz uçak helikopter yapıyoruz motorlarını da biz yapıyoruz tüm yollar hava alanları barajlar üniversiteler hastaneler sanayi siteleri bitti alt yapı tamam az zaman da çok işler başardı bu Hükumet artık petrol ve d.gaz da buluyoruz gelecek bizim sen enseyi karartma Alim sen CHP ye oy vermeye devam et de Heykeller yapıp tapınsınlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23