• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tıp Etik Kurulu mu, LGBT kurulu mu?

Yesevi Alperenler Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Cinsiyet değişikliği ameliyatına onay verdikleri iddiasıyla İstanbul Üniversitesi Tıp Etik Kurulu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu .

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

OMUT

Bunların hepsi geymi ? Sapık dr lar . İşte CHP zihniyetine sahip Sapık dr lar mı diyelim.
  • 1 Yıl Önce

Adsiz

Buyuk bir basis bosluk ve basiretsizlik var ulkenin basinda. Ya biliniyor ses cikarilip islami yapiæmiyor yada batti balik Yan gider deyip es geciliyor. Devletin,hukumetin,adaletin ve lider iradesinin ustune oldugu ve ilahi adalete simsiki bagli yonetimin oldugu bir yerde olabilecek isler degil bunlar. Aklima 80 ' li ve 90 yillar geldi. Istanbul belesiyesinin ici bosaltilirken Nurettin sozen ve siger chp li baskanlarin aaaa!!! ,oylemi!!!olmusmu!!!,bilmiyordum!!! gercektenmi!!!, yok canim daha neler,benim oldugunu yerde asla olamaz deyip Bld batirdigi yillar aklima geldi. Bankalar hortumlanip para yurdisina kacirilinca ve 10 banka iflas edip devletin sirtina masraflar yuklenince ,maliye bakani,basbakan,koalisyon ortaklari hayretlerini bildirince ortaya cikan samata aklima geldi. Galiba yine aynisi alacak. Ahlak Elden gitmis,manevi olarak cokmis bir toplumun gercekleri ulkenin yonetilmez hale getirince,maddi manevi degerler Adina nevarsa yerle bir edilince, yine yoneticiler cikip olamaz Boyle birsey, Kabul etmiyoruz. Biz ulkenin refaha kavusturduk, ekonomi,dispolitika,savunma sanayi cagatladik,terror bitti. Milli yerli uretim yuzde hele bilmeze kac oldu. Kisi basis milli gelir 20000 dollar. Vesair nutuklari olacak. Sonucta, inancsiz bir toplum,lanetlenmis ve heltal olmus kabimlerin hastaligina yakalanmis bir genclik, manevi degerl2rden yoksun nesil. Sonucu siz belirleyin Selam ve dua ile
  • 1 Yıl Önce

Putsavar

Bu Alperenler tıp etiğini de güncel tıbbi yaklaşımları da doktorlardan iyi biliyorlar heralde. Muhtemelen üzerlerine oturdukları yerden alıyorlardır bilgileri de.
  • 1 Yıl Önce

Muzaffer Bayrak

Allah sizden razi olsun. Amin Bu sapiklar karsisinda benim de safım belli olsun. Sonuna kadar sizinleyim.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23