• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bayrakları Türkiye'den satın aldılar! Rekor bayrak talebi: Fransa ve İspanya almak için Türkiye'nin kapısını çaldı

Türkiye bayrak ihracatçısı konumunda. Asya Bayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çilkaya: ''Avrupa, Ortadoğu, Aysa ve Afrika'da bir çok ülkeden özel sipariş alınıyor'' dedi! Rekor talep var...

26 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahah

Ucuz olunca yagmaliyorlar Sömürmenin farklı bir yöntemi
  • 1 Yıl Önce

Mapavrili

Bu ülkede gecelik faizlerinin 7.000 olduğu dönemlerden aldık tek haneli enflasyona düşürdük Allah'ın izniyle yine düşüreceğiz bunu bazıları inanmıyor lar ihaya sihaya Kaan'a toga onlara da inanmıyordu ama doğalgazı halen daha İnanmıyorlar İnşallah petrolü de bulur Sak ona da inanmayacaklar ama olsun Biz yolumuza devam ediyoruz
  • 1 Yıl Önce

Taha

Onlar bize Araba vs. gibi katma değerli pahalı marka ürünler satıyor. Biz de kamyon kamyon bayrak, domates satıyoruz. Anlayana... Çok çalışıp az kazanıyoruz.
  • 1 Yıl Önce

Muhsinlen mesut

Len muhsinlen mesut annameyonuz da ne burnunuzu sokeyonuz. Garişman len. Gedin işinize.tööbe töbee ..
  • 1 Yıl Önce

Batık vatan yolcusu

Hadi bunu tüm Türkiye olarak kutlayalm ne dersiniz. Siz bu halkın aklıyla alay eder gibi haber yapın yalaka misali bizde çok önemli haber okuduk deyip sizi tebrik edelim iyi olmazmı taraflı haksız sözde müslüm din kardeşlerim. Rabbim affedermi sizi
  • 1 Yıl Önce

Meymet

Yess, Türkiye Dünya'nın lideri!
  • 1 Yıl Önce

Suvari burulay

Akıl iş yapar dedikleri bu olsa gerek.
  • 1 Yıl Önce

Misafir6767

İscilik ucuz malzeme ucuz, bizim sattigimiz rakama onlar orada ciklet aliyodur, ciklet abi ya
  • 1 Yıl Önce

serez 1912/13

alyodur... lafa bak çok bilmiş. tam da uğur mumcu nun bilgisi kıt fikri çok dediklerinden. araba fiyatına mı satsaz yoksam ihraçtan vaz mı geçsez. o burnunuzu sokmadığınız bir tek şey olsun.bir tek şey.

Sinan

Çin'den gelen ürünler avrupaya artık Türkiye den gidecek işçilik bizde daha ucuz. Tabi para birimine gore
  • 1 Yıl Önce

tarık

vazgeçelim o zaman bilmiş abim.

Serkan

Kur farkından dolayı ucuz oluşundan Türkiye'ye diktiriyorlar
  • 1 Yıl Önce

Mülteci

Son beş yıldır, Batıya sığınan rekor sayidaliTürk vatandaşının özlemini gidermek içindir bu rekor. Kendi yurttaşımız ülkeden atıp, ecnebiye kucak açan tek bizim idarecilerimiz ne de olsa.....
  • 1 Yıl Önce

dangalaklıkta sınır yok.

haltetmişsin sen onu.ne de trajedi mıçmışsın.kendi yurttaşını atmak ne imiş.onu da yanlış yazmışsın dangalak.seninkilere kalsa idik bu gün ülkenin dörtte birini birilerine veriyorlardı. hakkını yemiyelim üzerindeki milyonlarla,kimseyi yerinden etmeden.

Maşallah

Maşallah, hep rekor kırıyoruz. Bayrakta rekor, petrolde rekor, araba üretiminde rekir, TOGG'ta rekor,...enflasyonda rekor, cari açıkta rekor, Avro ,dolar, akaryakıt ve altın fiyatlarında büyük, ulaşılmaz rekorlar kırıyoruz da. Peki bizim karnımız neden doymuyor? Biz neden aç geziyoruz?
  • 1 Yıl Önce

cebeci

sahi bu kadar açız da neden milyonlar bayramda 4 şeritli yolları tıkadı.sahi asvm ler restoranlar,kafeler dolu, herkesin üzerinde ayağında binlerce liralık marka giyimler, herkeste 30 binlik 50 binilk cep telefonları. sahi bir tane hırpasni kılıklı insan yok, bir tane kötü araba yok.sahi seninkiler gelse idi ağzımızdan ballar kıçımızdan yağlar akıyor olurdu. seninki sakarya muharebelerinin nerede cereyan ettiğini,mersin in hangi bölgemizde olduğunu,kıbrısta kapalı maraş diye bir yer olduğunu öğren miş midir dirsing??? şu son 21 yılda türkiyeye 3 türkiye ilave edildiğini bütün dünya görüyor dadünyaya ve türkiyeye apış arasından bakan asırlık ruh hastası kafa bir türlü göremiyor. benim çevremde 60 metre altlarından 10 yıldır çalışan ve 1 milyar geçiş yapılmış olan marmaray ın aslında olmadığını söyleyen sizin lardan var. bazıları da ecevit yapmışmışmış deyyola.sahi o da aslında italyada togg fabrikasının oralarda bir yerde mi yoksam. sen açlıktan ölen bakırköy şişli kadıköy beşiktaş ataşehir adalar moda nişantaşı bebek göktürk neredensin. inşaallah karnınız hiç doymaz sen ve senin gibi bozguncu ların.

Enflasyon ne durumda?

Anlaşılan birilerinin işleri tıkırında, bir avuç yandaşın işi hakikaten tıkırında. Bütün hırsızlıkların, yanlış uygulamaların ve talanlarin bedelini fakir fukara ödediği için,işte onların durumu feci. Ancak,"nasıl yönetici hak ediyor iseniz, onlar tarafından yönetileceksiniz " Hadisi Şerif.
  • 1 Yıl Önce

bülent

istanbul ve ankarada hadisi şerife uygun durum hasıl oldu sayenizde. sonunda siyasal kininiz ayetleri hadisleri öğretti sizlere  bozguncular. bay kemal iniz cuma bile kıldı seçim öncesi malatyada.bak eko da önümüzdeki aylarda eyüpsultan ziyareti yapar.şimdi anadoluyu hallaç pamuğu gibi atıyor.roma imparatoru olacak nevzuhur ayımız güneşimiz merkürümüz jüpiterimiz.neyse sıkıntı yok siz yaparsanız din istismarı olmaz ömür boyu Allah yolunda olanlar ibadet edince din bezirganlığı olur.

Kartalbey

Yatlardan neden MTV almıyor hukümet?
  • 1 Yıl Önce

murat

sizin iş adamlarınız, halkçı çevreci sanatçılarınız incinmesin, daha da kudurmasın diyedir.

Aslan parcasi

Bu kadar para geliyor bu ülke gene aç bu paralar nere gidiyor bu palilik neden oluyor bu ülkede boyuk dengeszlik var bunuda burada yaşayanlar düzelteceğiz açgözlü insanlarin şerrinden allah korusun kahru perişan olsunlar inşallah
  • 1 Yıl Önce

salim

bu kadar para dediğin doğalgaz ve petrol ithaline yetmiyor hesap budalası. bu kadar o kadar ne kadar. işkembeden yuvarlak laflar. ülkeyi yönetenler senin kadar hesap bilmiyor zahir. sen kümesini idare et yeter. senin gibi beyinsiz şuursuz bozguncular kahrolsun. sen pensilvanya nın neresundansun??? bu memleketin sattığı aldığından az. ürettiği tükettiğinden az.işte 60 lardan beri terazinin durumu bu. sen geçen ay mı döndün marstan.

Muhsin

Ne güzel işte Fransa'ya bol bol satın olmadı yeni versyonu varsa onuda verin. Kırk agicta yunak yapiyo frans yunanla beraber bizi raha rahaf vursun sihalan
  • 1 Yıl Önce

vahdet

okumayı yazmayı sökmeden oturmayın şu klavyenin başına.

Mesut SARP

Maşallah Rekor bayrak, bayraktar IHA SIHA domates v.s. İhraç satışları. Üstüne her yerden petrol fışkırıyor ama sadece haziran ayı dış ticaret açığımız 5bin 400 milyon dolar ula bu ne iş? Bi şeyler yannış ama ne? Annamadık gitti bi türlü anasın. satayım.
  • 1 Yıl Önce

berat

yalnız petrol ve doğalgaz ithalin patatayı da domatayı da her şeyi de silip süpürüyor. ne alıyoruz ne satıyoruz. enerjide % 90 dışarı bağlıyız,gerçi olan yerliyi de inkar edersiniz o da ayrı konu.satırların ve rakamların çok abuk sabuk.ilk okulu bitirdin mi sen çok bilmiş yurdum insanı bilmişka.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23