• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Karahasanoğlu ağabeyden Kur’an yasağına karşı Elif-Ba kampanyası

Vefatının 1. sene-i devriyesinde rahmetle anılan Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ağabey, 28 Şubat zulmü sürecinde darbecilerin Kur’an kurslarına kilit vurmalarına karşılık olarak Yeni Akit Gazetesi okuyucularına Elif-Ba kitabını ücretsiz dağıtmıştı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

DÜn böyle imanlı, dürüst dikduruşa karşılık, bugün "EMEKLİYE MÜJDE " sahteci-aldatıcı-siyasi trol tetikçiliği-millet düşmanlığı haberciliği...ne kadar merhuma yakışıyor aynaya bakın lütfen Yeniakit!!!

............
  • 1 Yıl Önce

no chp no 28 şubat no kurnaz mutfak istismarcıları .

trol, sahteci,aldatıcı,millet düşmanlığı demişsiniz dostum.nasıl da chp zihniyetini, sözcüyü, cumhuriyeti,birgün ü korkusuz u tarif etmişsin.yandaşlar,fondaşlar, 40.000 kişilik trol ordusu. 28 şubat ın o despot o imansız zihniyeti hala canavar gibi ayakta. sureti haktan görünmeyi o düşman oldukları aşağıladıkları halkı düşünüyormuş numaralarını ustalıkla rol kesen fitneyi dimdik karşımızda görüyoruz. Allah fırsat vermesin.

zor zamanlarda doğruyu haykırmak imanın, cesaretin, takvanın göstergesidir...Allah rahmet eylesin

...........
  • 1 Yıl Önce

hakikat 4

saadetçiler, bay temel ve eski tüfekler 28 şubat ı unuttu.chp ile kolkola.masanın en azılı bay kemalisti bay temel , politbürosu ve şürekası. pilli gazete= cumhuriyet,sözcü,korkusuz. akit i doğru çizgisinde destekleyelim arkadaşlar, üç kuruşa kıyalım. chp kartaloşkalarından sözcü ve cumhuriyet tiryakiliklerinden ibret alalım. heriflerin cumok diye cumhuriyet okurları diye dernekleri var. bizde boş boş iki kuru övgü. bakın o da kaç kişi. bakın şuraya. şu domatadan patatadan kafayı kaldıramadı bizimkiler.

İbrahim Dursun

Allah cc rahmet eylesin.Dünya sınavını başarıyla geçenlerin mekanı inşaallah cennet oluyor. Mekanı cennet olsun. VesSelam.
  • 1 Yıl Önce

ne günler, di mi kardeş, hepsinin fetvası var, kolay..

e, şimdi artık milli gazete de bayaa bi serilip serpildi canım; internet gazeteciliği sayesinde bol miktarda kadın kıçı ve memesi basıyor; geçinip gidiyor işte canım; kıç başına 50 tl alsa, eh, kar kardır be..
  • 1 Yıl Önce

bekri mustafa ayasofyaya imam oldu diye bir şey vard

ee milli gazete chp yandaşı,cumhuriyetin refiki oldu. bu memlekette 28 şubatlar yaşanmadı,onlar hiç yaşamadılar çünkü. varsa yoksa bütün dertleri erdoğan düşmanlığı. kamalakko ve temel bey döneminde saadet çağdaş laik kemalist,sol sözümona halktan yana sosyal demokrat gazete oldu. saadet partisi lideri, bay kemal in en azılı taraftarı oldu. saadet genel merkezi önünde azılı chp militanları türkiye laiktir laik kalacak diye höykürdü.bay temel eserinle öğün dünyada da ahirette perişan ol.bay kemal in adaylığı 1.5 yıllık bizans entrikaları sonunda saadet genel merkezi önünde açıklandı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23