• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karadeniz’deki Arap turistleri küçümseyenlere işte sezon rakamları Fındık kazancının 6-7 katı fazla

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde turizmde yoğunluk: Geçen yıla göre yüzde 81 arttı Doğu Karadeniz Bölgesi son yıllarda özellikle Körfez ülkelerinden gelen turistlerin ilgi odağı olurken, Trabzon'da bu yılın Temmuz ayında konaklama sayısı bir önceki yıla oranla yüzde 81 arttı. Trabzon'da bu yılın Temmuz ayında konaklama sayısı 268 bin 500'ü bulurken, özellikle yabancı turist sayısında yüzde 112'lik artış olması dikkat çekti.

27 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hasan sen

Hiç aklım almıyor antalyada ruslar trabzoda arablar
  • 1 Yıl Önce

kimi nereye emir buyurursunuz mirim..

turist gelmesin mi. beyim kim nereye gelsin..emriniz... çok bilmiş yurdum insanı. aklının olmadığı besbelli. uğur mumcu nun tanımı ile bilgisi yok,fikri çok.

Mustekim

Müslüman ulkelerden insanların gelmesi.kimi rahatsız ediyor.avrupalilar Ruslar da geliyor.onlara biseyler diyen varmı ilginç bı durum.o gelsin bu gelmesin demek tam bı yobazlık işaretidir.
  • 1 Yıl Önce

Hakikat

Gelsinde toprak konut ve vatandaşlık almasın sayın esnaf bey

cemil

evet.bu da laikperest yobazlık.

İlyas ANAÇ

Karadeniz bölgezinde her kezin fındık bahçesi var Bu fındlk gelirinin yanında turizm gelirde olsa fena mı olur gelen turistler otellerin esnafın da yüzünü güldürüyor bunun yanında ekonomiyede faydası var devlet gelirleri artıyor fındık üreten devletten teşvik almıyor mu onun için gelen yerli ve yabancı turistlere iyi davranalım ki daha çok turist gelsin öyle olumsuz yorumlar yapmayalım en güzel sağlıklı neşeli huzurlu mutlu günlerin hepimizin olması dileğiyle esen kalın
  • 1 Yıl Önce

Abdulhamit

Beyefendi dar kafa ile bakarsan senin dediğin gibi fakat Fındık üreticisi sadece fındıkla uğraşmıyor Hepsinin ek ticareti var sonuçta çarşı pazar haraketlenip sıcak para dönüyor yeni gelir çeşitliliği ve istihtamlar oluşuyor böyle bakacaksın olaya.
  • 1 Yıl Önce

burak

e turist de gelse fena mı olur. o herkesin ek gelir ya da ekstra malı çok büyük ölçüde var. hani o emekli maaşınınan geçinemeyyoz diyen emeklilerin kendi aralarına muhabbetlerine bakın bir. arsalar daireler, küçük oğlana şu,büyük kıza bu...

Umuda

Arap Turist istemeyenlerin 1.derdi Müslümanlık 2.derdi bu Hükumet para kazanmasın ekonomi iyice çöksün bizim talancı candaşlar iktidar olsun.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Sizin yaptığınız habere ve habercilik anlayışınız….
  • 1 Yıl Önce

Ali

Tamam şimdi arap turist gelecek diye, fındıkları söküp fındık arazilerini turizime açalım tarımı bitirelim, dolarla doyururuz karnımızı. Bu nasıl haber bu nasıl gazetecilik siz neyin kafasındasınız. Arap turistin yada x turisttin getirdiği para esnafla devletin cebine giriyor. Yerli halk artan konut, arsa ve kira fiyatları yüzünden isyan aşamasında. Hele hele paramızın düştüğü bu dönemde yabancıya satılan konut ve toprak satışı tamamen bir mağduriyet yaratmış durumda, gelen turist 1 milyon liralık aracı 500.000 TL’ye binerken biz araç alamayacak durumdayız yazıktır bu halka yazık yalan haberlerle kimseyi yanıltmayın terbiyesizler.
  • 1 Yıl Önce

Tolga

Cünyt sen hangi dünyada yaşıyorsun, satılan fındık bahçesi, yada arsinden 3 kilometre turizimle alakası olmayan manzarası sıfır bir Meşeliğin içinde adam 4 dönüm arazi satın alıyorsa sorgulanmalı tabi halk tarafından

Ali

Müslümanım Türküm, hakiki devletçiyim kimseye kinim yok, toprak satışına konut satışına sapına kadar karşıyım. Turist gelir yer, içer, gezer, gider amenna başımızın üstüne ammaa arsa, toprak ve konut satışı, vatan vatandaşlık verilmesi vatana ihanettir. Bu toprak konut alarak vatandaş olup buraya yerleşenlerin hepsini Müslüman mı zannediyorsun sen kardeş. Bak Trabzondaki Araplara emlakçılığa, turizme, otellere el attıp esnaflığa başladılar. Git Uzunsokağa Çaykara’ya işyerlerinde çalışanların çoğu Suriyeli Arap, bu gidişle 2 yada 3 içinde yerli esnaf devreden çıkar piyasa onlara kalır. Sen bu olaylara hangi pencereden bakıyor bilmiyorum ama durum vahim hemde çook. Vatandaşlık verilmesi toprak ve konut satışı durdurulsun bak bir tane arap kalırmı trabzonda.

Ahmet

Trabzonun tarlası Pelitli şimdi beton yığını kardeş siz nerde yaşıyorsunuz??? Ya uzungöl daha kötü

cüneyt

hangi fındık bahçesi sökülüp otel yapılıyormuş.o kadar basit mi bu. tam bir kafa karışıklığı içindesin. abuk sabuk laflar demeti.. sen kendini iyi bir hocaya okut.

Doğruya Doğru

Ali Kardeş yorumlarına dikkat ediyorum Dindar ve Müslümanlara bu Hükumete büyük bir nefretin kinin var gibi, acaba partin mezhebin meşrebin nedir.?

asim keskin

para nelere kadir, para icin ülkelerini bite satar bu milliet. Görüntye bakinca Uzun göl icimi acitti.daha on sene öncesine kladar gölün cevresinde tek bir ev yoktu o camiden baska simdi koca sehir kurmuslar. Tabiattan ne iistediniz de katlettiniz yetmedimi yahu.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Asım Kardeş İngiliz Fransız Rus Turistlerin verdiği zararlardan hiç bahsetmemişsin Batılıların 150 senedir Ülkemi nasıl sömürdüğünü Dininden geleneğinden Milliliğinden koparttığını bazılarını özellikle Arap düşmanı Mezhepçi yaptıklarından hiç bahsetmemişsin onlar sizinkiler mi? Araplar da Müslüman oldukları için düşmanın mı?

Resat

Londra’nın Arap turistlerden elde ettiği kazanca göre çok küçük bir rakam Londra’daki gavurlar bu durumdan memnunken bizdekiler rahatsız.
  • 1 Yıl Önce

Ali Rıza

Yaptığınız haber anca bu kadar olur . insanları üretimden uzaklaştırıp elinize ne geçecek. Ya da arkasında ne var
  • 1 Yıl Önce

Hasel

Arapları sevmeyen olmamalı.İnsan olan herkes sevilir.Turizme büyük katkıları var.Fikirleri zillet olanlar sevmezler,tahmin ediyorum.Çok yanlış düşünce.Arapları eleştirenleri kınıyorum.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Sevgili Ali Sizin Esed inizi ve topraklarını ABD AB zaten satın almış. Siz önce oraları bir kurtarın gelin.

Ali

Esnafsın heralde kardeş ya da satılacak toprağın var..

yavuz

Arap Turistleri Türk asıllı olmayan Türk'e bile düşman olan içimizdeki devşirmeler. Asıl onların Ülkemizden gitmesini istiyoruz. Ülkemizde o kadar dönmeler var ki ben Türküm diye utanmadan konuşuyorlar. Ha bir de dinsiz kafirler var. Almana rusa ingilize ukraynalı kafirleri kendilerinden görenler Müslümana tahammül edemiyorlar. bunlar kim %3 ler.
  • 1 Yıl Önce

Akit sen iyice sapıttın

Git sor bakalım fındık üreticisinin turizmle ne bağlantısı var,, oteller, konaklama yerleri artan turist gelirini fındık üreticisinemi aktarıyor
  • 1 Yıl Önce

Cengiz

Ben antalyada yasiyorum rus turistlerin buraya gelmesi tabiki benim cebime giriyor cunki turizim her is koluna para demektir.otelci o parayi nereye harciyor....binlerce kisi ekmek yiyor.sen o kafayi degistir

ADİL

kardeş o küçümseyen dediklerin onlar kendi dindaşlarının gelmesini istiyor
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23