• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'nin Akbelen önergesine olağanüstü toplanan TBMM'den 'ret'!

CHP'nin çağrısıyla Akbelen Ormanı'nda maden sahasının genişletilmesi için yapılan olağanüstü görüşmede oylama tamamlandı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

memo

ege bölgesindeki hesler genelde 40-50 megawat gücünde bunların hepsi sulama amaçlı şu anda stop.. çinedeki adnan menderes.. bozdoğandaki kemer denizlideki adıgüzel barajı ağostosa gelmeden aydtn ovası sulaması için sularını bitirdi.... gelelim yerleşim yerlerine çeşme-seferisar- selçuk pamucak- kuşadası milas ören- bodrum- marmaris fethiye -dalaman buraları turistik yerler nufusları mevcut nufuslarının 10 katı yazlıklar otellerdeki her odadaki klimalar yatağan-yeniköy-kemerköydeki kömür santrallerinin çalışmasıyla stabil bir voltaj sağlanıyor... bunu bilen art niyetli siyasiler sırf turizmi baltalayıp ülkenin dış borç açığını artırma niyetindeler bu vatan hainliğiyle eş değerdir benim gözümde bu santraller stokları biter durursa en yakın enerji santralleri antalya manavgat kuzeyde soma termik santralleri buradan sağlanan enerji .....hatların çok uzun olması sebebiyle voltaj düşüklüğüne sebebiyet vermekte ... geçmişte bu santraller bir yangın nedeniyle durduğunda 154kv luk enerji hatlarının voltajı 132 kv ta düştü ..bunun anlamı evlerde otellerde fabrikalarda voltaj düşüklüğü hatlarda aşırı akım yüklenmesi ısınmalar kopmalar-yangınlar... arkadaşlar gelin düne kadar çatır çatır ormanlarımızı yakan pkk lılar bu gün akbelene sahip çıkıyorsa chp de bunların maşası oluyorsa bi görün artık .. o santrallerde ve kömür işletmelerinde binlerce o yörenin insanı çalışmakta
  • 1 Yıl Önce

Hasan ZÜLFİKAR

Bunlar bu kadar yaygara yaptığına göre orda %100 elmas vardır Çünkü soros ve CHP orda ise kesin dışardan müdahale var
  • 1 Yıl Önce

hıdır diker

her zaman yazıyorum ve haklı çıkıyorum c.h.p. ve peşindekiler ve egenin insanı vatan haini domuz enikleri. egedeki ak partililerde ak partinin içine girmiş hainler. 7 senedir egede yaşıyorum daha bir tane iyi birine raslamadım.
  • 1 Yıl Önce

95 milyardolar enerjiye 2022 de PARAKIMEVERILDI

Kim termik santıral yaptimadi kim 1990 DA 60 BIN MADENCİYI GIREV YAPTIRIP ZONGULDAKTAKI MADENLERI ÖZELEMESINE SEBEOLDU AKP CHPMI AKP BUGUN IKRAMIYEYLEN 53 BINTL MAS VERIYO ACIMDIYENLER 95 MIYAR TURKIYEDEKALDA 8 BINDEN 5 milyardolar95 milyardolardakac 15 milyon emeklinin masini batiliyakim verdi musulkerkük kim LIBYADA NEİSIMIZ VARDIYENLER SEONLARIN DEDELERI TORUNLARI
  • 1 Yıl Önce

Mrt

Hayırlı bir iş desene.
  • 1 Yıl Önce

Faik

Akp turkiye ekonomisi bu hale getirdi şimdide ormanları kesiyor binler yazıklar,
  • 1 Yıl Önce

tamer

Aallahından bul. akp kadar taş düşsün basşınıza. ak parti 21 yılda her alanda türkiyeye 3 türkiye ilave etti. karadeniz gazını, gabar petrolünü inkar eden ama bir taraftan da onunla fiyat hatta bedavacılık yılanlığı yapan,togg un italyada yapıldığını söyleyen, aslında masrmaray diye bir yer olmadığı söyleyen bir taraftan da önünü göremeyen ecevit in marmaray ı yaptığını söyleyen hastalıklı kafa.türkiyenin %2.5 elektriğini üreten o santrali kapatalım mı.binlerce işçiyi atalım mı. yoksa onun kömürünü de ithal mi edelim,cari açığı daha da artıralım mı.15, 20 sene maden çıkarılınca o arazi dasha fazla ve daha bilinçli bir şekilde yeniden ağaçlandırılıyor.bunu neden görmezden geliyorsunuz Allahsızlar. hem de çok daha fazla ağaç ekiliyor.bunu pek çok örneği vatr. bu memlekette. mesele aslında ağaç değil bu sferde değil mi.maksat türkiyeyi tökezletmek.ama sureti haktan görünmeyi artistliği de ne güzel yapıyorsunuz. haberin var mı sizin ağababalarınız bu memlekette 1968 cde tek kanal siyah beyaz tv ye bile karşı çıktı.bunu biliyor musun.bunu biliyor musun. sizde zerre utanma zerre vatan sevgisi var mı. sahi sizin artistiniz sanatçınız siyasiniz zeytinlikjleri kesip biçip villalar siteler yaparken neredesiniz. türkiye bu gün dünyada sizin ateş çocuklarının kundakçılıklarına rağmen orman varlığını en çok arttıran ülkelerden biri .sizde zerre kadar Allah korkusu idrak aklı selim var mı.

Gültekin

DERT SIKINTI AKBELEN AĞAÇLARI VE ÇEVRESEL SORUNLAR OLSAYDI, AKP HÜKÜMETİNİN DİKMİŞ OLDUĞU AĞAÇLARI SAYISINI GÖRÜP UTANIRLARDI VE KİMİN ÇEVRECİ OLDUĞUNU DA ÖĞRENMİŞ OLURLARDI. İŞ VE EKMEK ALANLARINI KAPATARAK KAOS ÇIKARARAK TOPLUMUN HUZURUNU BOZMAKTIR.
  • 1 Yıl Önce

halis

maksat her şeyi sabote etmek. türkiye bu dönemde orman alanlarını en çok arttıran ülkelerden biri. hem de iç ve dış düşmanların o kadar sabotaj ve kundakçılıklarına rağmen.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23