• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ödemeyi banka ile yapan kiracıya Yargıtay'dan emsal karar: Kiracı, takibe itiraz etti! Gözler o karara çevrildi

Yüksek Mahkeme banka müşterileri için çarpıcı detaylara yer verdi. Kira bedellerindeki yüksek artış tartışmaları sürerken, Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'ndan emsal nitelikte bir karar çıktı. Banka hesabına havale ile yapılan kira ödemelerinde havale ücretinin kiracıya ait olduğuna hükmeden Yüksek Mahkeme, Kira bedelinin kiraya verenin banka hesabına yatırılması durumunda banka tarafından kesilen havale giderinden kiracının sorumlu olduğu dile getirildi. Ödemeyi banka ile yapan kiracıya şok... ilgili şok eden ayrıntılar.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

MUSTAFA

Kiracı-ev sahibi kavgası %25 ile bitmez.Maliye görevlileri semt semt kira rayici belirlemeli.Kimse o rayicin üstünde evini kiraya verememeli.Mevcut kiracılar içinde 1000 TL kira verenler %300 artış yapmalı,2000 arasında kira verenler %100 artış yapmalı,3000 lira verenler %50 ,4000 ve üzeri kira verenler %25 kira artışı yapacak şekilde kademelendirerek kira artışı yapmalılar.
  • 1 Yıl Önce

Tam olsun

Bir evsahiplerini hain ilan etmediginiz kaldi onuda diyin tam olsun. 2 yildir Her seye 2 kat zam geldi 2 yil once 100 tl olan herhangi birsey bugun 100>200>400 tl oldu 100 tl kira 100>125>157 oldu adaletiniz bumu. Bide laf soyluyorsunuz.
  • 1 Yıl Önce

543

ben şimdi soruyorum akpye ve cumhurbaşkanına liyakatı sadakatın önüne ne zaman geçireceksin neden gençlik spor bakanı makine mühendisyken onu savunma sanayide başkan yapmadında getirip bakan yaptın hemde anlamadığı gençlik spordan sorumlu şekilde cumhurbaşkanına söyleyin sizin liyakat uzmanlık anlayışınız neye göredir nasıl bir anlayışınız varda anlamayanları zorla anlayacakları bakanlığa hipotek ettiz soruyorum sayın cumhurbaşkanına bu eleştiriyi kendisine sorsun neden böyle yapıyorum diye niye ülkenin makine mühendislerine tecrübeli olanlara ihtiyaç var savunma sanayide getirin aselsanın savvunma sanayi başkanlığına diğer savunma sanayi kuruluşlarının makine mühendisliği tasartım başkanlığına osman aşkın bakı niye getirmediz diye sorun
  • 1 Yıl Önce

Bu kanun yeniden gözden geçirilmeli

%25kanunu yeniden gözden geçirilmeli.Bu kanun üzgünüz ama dürüst ev sahipleri için zulum kanunu oldu.Adam evini adam için kiracısına yalvarıyor.4 milyonluk eve 3 milyona veriyor.Kiracısına 200 bin tl teklif ediyor.Böyle bir zulum var mı.Yazıklar olsun.Adalet nerede.
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Bozuk saat günde 2 defa doğruyu gösterir misali yargı bazan doğru karar da verebiliyor,tabiiki kiraci ödeyecek havale giderini nerde görülmüş alacaklının havale gideri ödediği.Bana borcun var hemde diyorsunki öderim ama masrafını senden keserim eee kardeşim o zaman elden getir veya neyle getirirsen getir bana ne.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23