• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ağaç katliamı yapan yandaş olunca sözde çevreciler suspus! Bodrum Yalıkavak’a dikilen villalar tepki çekti

Muğla’nın Bodrum ilçesinin Yalıkavak mahallesinde ormanın içine dikilen villalar tepki çekti.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Aydın

Aynı tas aynı Hamam farketmez...Her iki Parti'nin zihniyeti aynı kendi küplerini doldurmak.Yerle Gök arasında ne Varsa hepsi yaratana aittir...Nokta kul hakkına girmeyin ey Gafiller.
  • 1 Yıl Önce

bir bilen

BELEDİYELER, MİLLETİN SIRTINA YÜK OLMUŞ, HİZMET ETMEKTEN ÇOK ÇIKAR ODAKLARI HALİNE GELMİŞTİR. ŞU GÖRÜNTÜ ÜLKEDE "DEVLET" İN OLMADIĞINI GÖSTERİYOR. DEVLETE AİT BİR ORMANLIK ARAZİYİ BİR BELEDİYE NASIL PEŞKEŞ ÇEKEBİLİYOR? DEVLETİN ORMAN BAKANI NEREDE? KESİNLİKLE BELEDİYELER ÜLKEYİ YÖNETEN İKTİDARLARIN ATADIĞI VALİLERCE YÖNETİLMELİDİR. ÇÜNKÜ ÜLKEDE SİYASET, SİYASET OLMAKTAN ÇIKMIŞ PARTİLER FUTBOL TAKIMI HALİNE GELMİŞ, TARAFTARLARI FANATİK BİR TARAFTAR HALİNDE BEYİNLERİNİ YİTİRMİŞTİR. NE BU YAHU? SEÇİM, SEÇİM? ÜLKE HEP DİKEN ÜSTÜNDE. TEK BİR SEÇİM OLMALI BAŞKAN VE "PARLEMENTO" SEÇİMİ. GERİSİ FUZULİ MASRAF, LAF SALATASI, ZAMAN, EMEK KAYBI VE FİTNE ORTAMI YARATMAK, MİLLETİN KAFASINI ŞİŞİRMEK. NE İÇİN? BİRİLERİNİ ZENGİN ETMEK İÇİN!!!! TIRAJİ KOMİK YAHU.
  • 1 Yıl Önce

Halkoğlu

Gidin üstüne. Ne gerekiyorsa yapın. Acımayın. Hukuku işletin. Yargıya taşıyın. Onlar olsa yaparlardı. Neler yaparlardı neleeerr!!!?? Biz ne yapıyoruz?!?! Yap bi haber geç. Bitti.CHP daha çooook sömürür bu ülkeyi, güya sömürmeyenler de işte böyle bir haber yapar geçer. İşte bitti. Alın size Türkiye. Alın size siyaset. Alın size hukuk. Alın size kanun. Ya adamlar zangır zangır demirden, betondan yapıları (villa mı neyse) çatır çatır dikiyor oraya, herkesin gözünün içine baka baka, çıkan sesin aslı astarı yok. İşte efendim CHP'li belediye doğayı katletti, ormanı yok etti, yerine lüks villalar inşa etti. Tamam, sen ne ettin?!?!?. Haber yaptın. Geç haberi. Başka ne yaptın?!?!?!? Doğru senin işin habercilik, onu da yaptın. Bak, eğer onlar olsalardı hem haber yaparlardı, hem savcılığa verirlerdi, hem ilgili makamları harekete geçirirlerdi, hem ilgili sivil toplum kuruluşlarını bilgilendirirlerdi hem de takipçisi olurlardı. O villaları yıktırırlardı. Haaa, doğayı çok sevdikleri için mi yaparlardı bunu?. Kesinlikle hayır. İleride kendileri değerlendirmek için, tamamen çıkar amaçlı yaparlardı. Ama bizim bir farkımız olsun, biz de yıktıralım ve yerine tekrar çamları ladinleri, sığlaları diktirelim.
  • 1 Yıl Önce

ADİL

evet abdullah harzem kardeş çok doğru söyledin
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Harzem

Çevreciler CHP li olur diye bir şart mı var, muhafazakar çevreciler nerde? Hani onlar halife-i arz, her ağacın temsilcisi olmak zorunda, kıyamet koparken ağaç dikmek zorunda...., hepsi para uğruna unutuldu mu yani?
  • 1 Yıl Önce

asim keskin

tabiiki bu durum bizim Muz czumhuriyeti oldugmuzun kanitidir. Cünkü demek oluyorki devlet orada yok
  • 1 Yıl Önce

bu chplilereinan kitleler 2022 senesi türkiyecumhuriyeti ENERJİYE 95 MİLYARDOLAR BERDİRENLER BARAJA TEMİK SANTIRALE JEOTERMAL DÜNYDAEN TEMİZ ENERJİ ALLAHUNU TÜRKİYEMİZE BOLCA VERMİŞ YERİN 30 500 METRE ALTINDA SU ISINIYO ALBENİ YUKARI BEDAVAYA

BATILI GİBİ YEYİP İÇEMİYOZ BATILI BU REFAHI ÇİNLEREMELEKLERE HAYVANLARA ÜRETİKLERİNİ SATIPMI KAZANDI BU YÜZDE 48 KARŞI ÇIKTIĞI TEKNOLOJİLERİ 85 MİLYONA SATARAK DÜNYAYA SATARAKMI KAZANDI BEMİM Bİ TANIDIĞIM DERDİKİ AKLUN YOKSA SENDEN USTUNDEKİNE BAK ALLAH RAHMETETSİN VATANI MİLLETİ GLECEĞİ İÇİN ÇALIŞALARDAN ALLAH RAZIOLSUN SAYILARINI ŞUURLARINI ARTIRSIN AMİN AKILINI MENFATİ İÇİN KÜÇÜK MENFATLERİ İÇİN ÇALIŞTIRALARI BATIYA GÜLEGÜLE GİTMEK GÖNÜŞLERİOLMASIN AMİN
  • 1 Yıl Önce

Varan

Bu zihniyet icin bu devede kulak.Secim öncesı teröris te özgürluk. Bölgesel özerk lik verecegim demesi nedir Ülkeyi bölmek.Vatikan siyo nist tefecilerinden;faiz ora nı gizli 300 milyar dolar para buldum demesi ise; ülkeyi sat mak değilmi? O'halde gayet normal..!
  • 1 Yıl Önce

KARLIDAĞLAR

BU DURU7MDA YAPTIKLARI EYLEMLER ' YALAN DUYGULAR' OLARAK NİTELENDİRİLİR.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23