• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Erbakan'dan emeklilere zam açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Emeklilerimizin yılbaşını bekleyecek durumu kalmamıştır. Gerçekten de mağdur durumdadırlar' ifadesini kullandı.

32 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Sayın Fatih Erbakan, hükümeti uyarma bakımından dikkat çekici uyarısını yapıyor ama siyasi iktidar duymazlıktan gelir de hala 2024/Ocak zammından geçerli olacağı açıklamaları onlara çok şey kaybettirecektir, deneyimli siyasiler bunu göremiyorsa, siyaseti bıraksınlar.
  • 1 Yıl Önce

Şevki

Emekli düşmanı ülkedeki enflasyonun ağır yükünü sadece ve sadece emeklilerin sırtına yükledi
  • 1 Yıl Önce

Recep Kocamanav

Temmuz2023/ maaş artışları! Seçim zaferinden sonra, söze rağmen büyük hayal kırıklığı idi. Biz sevindirdik, sen üzdün. Kolay unutulmaz? Bir iki ay içinde , hiç değilse Yoksulluk sınırı altında maaş alanlara iyileştirme zaruridir.Kırgınlığın bedeli ödenir. Yirmi yıllık güzel icraatların ardından, finalin tadını tattırmak istenmeyen, seni unutturmak isteyen, hafızalarda kötü iz bıraktırmak isteyen eller var. Emekli ile helalleş Reis!
  • 1 Yıl Önce

1937

SY ERBAKAN BAHCELİ BİR GÜRLEDİKİ MANGALKA KÜL KALMADI SEEN VE DESTİCİ OCAK AYINI BEKLEMEDEN VERİLSİN DİYORSUNDA ERDOĞAN NEDİYOR AKP LİLEREDE BŞİT DANİŞ NÖNERGENİZİ HEMEN VERİN MECLİS ACILDIGINDA NAHCELİ GİBİ GERİ ÇEKİLME
  • 1 Yıl Önce

şerbetlioğlu

sy erbakan bahcelide cok gürledi mangalda kül bırakmadı yaşlı olduğu için sözü gecmiyor sen bari olma hemen önergni ver
  • 1 Yıl Önce

Mesela ben reis icin ölürdüm

Fakat reis bizim icin kamudaki lüks harcamaları kesip, fahiscileri daire fiyatlarını araba fiyatlarını ayakkabı fiyatlarini teksili hic görmedi. Hep gıda gıda diye diye hala tedbir agır ceza bile cıkarmadı Bu yerel secim AKP ŞIMARDI ders vermek gerek artık
  • 1 Yıl Önce

Bahceliyi ciddiye almayan

Seni ciddiye alırmı Muhammed Fatih kardeşim . Reisin danışmanları reise emekli zorda bildirmiyorlar, Reise yerel seçime yatırim olarak yilbaşı verelim bu millet paracı oldu diye bilgi veriyorlar. O danışmanlarda yerel secimde yanılacak. Bu millet paragöz deyil gercegi görmeyen Akp yerel seçimde dersini verecek. Ders alirlarsa akp.liler önemli olan yurt disı ondada reis basta ondan kaygımiz tabiki yok.
  • 1 Yıl Önce

Kanuni

Meclisten torba yasa ile düşük emekli aylık bağlama oranını geçirdiler , kök maaşı geçirdiler , işyeri kirasına geç ev kirasına dur 'u geçirdiler , vb.... Bunu yapanlar sizi dinler mi ya hu ?
  • 1 Yıl Önce

Selahattin Kılıçlar

Sayın Cumhurbaşkanımız "Tüm kesimlerin gönlünü alacağız" dedi. İş işten geçtikten sonra hiç kimsenin gönlünü alamazsınız Sayın Cumhurbaşkanım. Ülkemizin imkanları iyi değilse tüm kesimlere aynı oranda yani %25 oranında zam yapardınız kimsenin sesi çıkmazdı. Yeni zamlardan sonra emekli maaşım 15500 TL olacak. Ben bu maaşla geçinebiliyorsam, tüm Bakanlar, Bakan yardımcıları, Tüm AK Parti Milletvekilleri, ve diğer Milletvekilleri de 50000 (Elli bin)TL maaş ile geçinmelidir. İşte o zaman Ülkemizde Adaletin olduğuna inanırız. 04.08.2023
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Sayın Fatih kardeşimize bu uyarılarından dolayı çok teşekkür ederiz, emeklilerdeki dengesizliği sürecine bakınız, 1.500 alanı 3500 zam yaptınız 2000 lira zam,- 3500 lirayı 5500 lira yaptınız, yine 2000 lira zam, 5500 lirayı 7500 lira yaptınız yine 2000 lira zam, toplamda bu gurup emeklilere 6000 lira zam yapılmış oldu diğerlerine eşitlediniz iki gurup emekli ortaya çıktı 6000 lira zam alan, 1200 lira zam alan, bu adaleti bunlara kim önerdiyse adaletsiz biri olduğu kesin, haksızlık diz boyu bunu yıl sonuna bırakmak demek emeklileri adam yerine koymamak demek olur ki, bunun yansımaları iyi olmayacağını düşünüyoruz ve yıl başı beklenmeden Temmuz ayından geçerli olmak üzere bu hatayı düzeltmelerini halk olarak tavsiye ediyoruz.
  • 1 Yıl Önce

Ysf

Bu kadarını zam yapmadığı halde Cb de söylüyor. "Madem memura seyyanen 8 bin lira verebiliyorsun o zaman emekliye de ver". vermezsen çıkarım ittifaktan diyebiliyor musun?
  • 1 Yıl Önce

yiğido

Vekiller 1 yıl zam yapılmasa ölürler miydi.? İdare etseler, Emekli gibi sıksalardı. Halkımız 7500 - 18 000 tl arası geçim yapıyor. Reis, Lütfen hatadan dön. Seni sevenleri Maalesef çok kırdın. Memura ve Emekliye 4000 tl seyyanen verseydin iyi idi. Emeklinin S.O.S ÇAĞRILARINI DUYUN.

yavuz

Gerçekten mükemmel açıklama yapmışsın. Seni Bütün tv kanalları arar ne olur bizde çalış diye. pöh

başakoğlu

devlet bahcelide çok gürledi mangalda küş bırakmd bRİ SEN MECLİSE ÖNERGE VERDE MİLLET DSETEKLESİN HADİ GÖSTER KENDİNİ
  • 1 Yıl Önce

kızılayoğlu

sy erbakan niye yılbaşını bekliyeyim hemen uygulansın 8 bin lirayı meclis toplantısına katılın evet degin
  • 1 Yıl Önce

oflu baba

COK HAKLISIN KARDES BEN ,DE BAGKUR EMEKLISIYIM YILLARCA DEVLET. MEMURLARINA CALISTIK VERDIGIMIZ VERGILERLE MAASLARINI ALDILAR BEN SU AN 7500 ALIYORUM MEMURUN UCTE BIRINI EMEKLI OLAN DEVLET MEMURLARININ MABADI ALTIN KAPLAMAMI,DA MAASLARINI VEREN ESNAFA UCUN BIRINI VERIYORSUNUZ AYIPTIR GUNAHTIR VATAN ICIN VERDIGIMIZ EMEKLERE YAZIKTIR FATIH ERBAKAN KARDESIMIZI DINLEYIN MEMUR EMEKLI MAASINIDA BIZIMKIYLE ESITLEYIN SON GUNLERIMIZDE BIZIDE BIRAZCIK OLSA RAHATLATIN SOZUN BITTIGI YER.
  • 1 Yıl Önce

okurr

oooohhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kartalbey

Devlet bey de bu vicdansızlıga isyan etti ama susturuldu. Fatih bey umarım sen susmazsın. Bu vicdansızlığı muhalefet yapsaydı inan şaşırmadım ama alnı secdeye varanlar bunu yapınca çok üzüldüm. İnan ki oyumu vermeyi düşündüğüm iki partiden birisiniz artık, diğeri de bbp.
  • 1 Yıl Önce

7500'LER CAN ÇEKİŞİYOR.!!!

KURU KURU KONUŞMA, TEKLİF GÖTÜR DE HAKİKATLİ MİSİN YAPMACIK MISIN ANLAYALIM.!!!
  • 1 Yıl Önce

İdo

Ortada muhalefet partisi yok bari sen bunlara yanlışlarını söyle sayın erbakanın oğlu
  • 1 Yıl Önce

selva

bizde seyyannen zam istiyoruz
  • 1 Yıl Önce

Emekli

Sende boş konuşuyorsun bahçeli gibi mecliste çözün
  • 1 Yıl Önce

Emekli68.

Millet olarak rahmetli Erbakan'ı anlayamadık ve kıymetini bilemedik sen doğrunun yanında olursan bu millette emin ol senin yanında olur.
  • 1 Yıl Önce

Metin

Emekli nin direnecek hali yok. Çünkü yoklar açından anlamazlar. Almanya bizi kıskanıyor diyorlar alanlar Türkiye ye tatile geliyor bizim emekli evinin dı#ına çıkamıyor 7500 TL ile geçim olur mu en düşük kira 1 bin lira aki sende emeklilere büyük müjde diye yazma gerçekleri yaz dost doğru ol yazacak çok haber var.
  • 1 Yıl Önce

Sezgin

Helal olsun rahmetli Erbakan'ın oğluna....!
  • 1 Yıl Önce

havva BULUT

bu adam Allahtan korkan adam vicdanın sesini dinledi akit sende vicdanı dinlesen bu adam konusmasa sen haber yapmacan ... 
  • 1 Yıl Önce

Zülkarneyn

Devlet Bahçeli söyledi, şimdi Fatih Erbakan söylüyor. İttifak ortaklarına kulak tıkamak da ne demek. Mehmet Şimşek görevden alınmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Memura çok fazla seyyanen zam yapıldı 22bin en düşük memura net ücret ne demek Biliyoruzki memurlar sigara çay tuvalet molalarıyla günde bir kaç saat anca iş çıkarıyor hepsi öyle değil ama memurların başarı durumu ortada sen memur hademesine 22bin verirken emekliye 7500 tl veriyorsun Burada çok büyük bir Adaletsizlik ve açıkçası bir Enayi durum var. Aradaki fark aptalca ve rezillik boyutunda. Yahu Memurun maaşını bu kadar arttırmaya ne gerek vardı memur 15.000 TL alsaydı biz emekliler 7500 e razı olurduk Ama durduk yerde adaletsizlik yapıldı
  • 1 Yıl Önce

Neron11

Aptalca bir ekonomi politikası izleniyor, doların artışını önlemek için uygulanan kur korumalı mevduata rağmen kur iki ayda %50 arttı, yani hem faiz arttı hem döviz, bu işte çok büyük yanlış var, kuru baskılama ya çalışmak yerine döviz alana yüksek vergi koy alan alsın, başta akaryakıt olmak üzere vergiyi artırmakla enflasyon un önleneceğini zanneden bana göre ekonominin e sinden anlamıyor demektir , 2 yıldır hiper enflasyon ve hayat pahalılığı na rağmen başta emekliler olmak üzere tüm dar gelirliler resmen ölüme terk edilmiş durumda, erdoğan dış sorunlarla uğraşmaktan halka baktığı yok, iddia ederim ki emekli nasıl yaşar umurun da bile değildir.
  • 1 Yıl Önce

okur

bosver neron amca sogan ekmek ye reisi yedirme oohhhhhh

Mustafa

Ak parti ekonomi sınavını veremedi verdi ekonomiyi ellere. Emekli aldığı maaşı verse kiralık ev yok. Ev sahibi baskısı had safhada yüzde 25 kanunu çöp ezdirmedikleri memur denetim yapmıyor emekli eziliyor bu sene kışlık yiyecek hazırlamak hayal derin dondurucular öksüz kaldı pazarlarda ki yaş sebzeler satılamamaktan kurumuş suyu çekilmiş öf insan yazarken bile sıkılıyor, zam vermessen verme zaten versen de kıymeti kalmadı
  • 1 Yıl Önce

Gozde

Seyyanen zam denilen denilen Bagkur 22. Basamaktaki maasimiz kuşa döndü. Kademeli emeklilik de ne kimi kandiriyorsunuz
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23