• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sarıgül'den İmamoğlu'na olay gönderme: Gel bakalım aslan parçası

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonrası hezimeti yaşayan CHP ve destekçileri arasında yaşanan kavga derinleşiyor. CHP'deki değişim kavgası krizi de büyüyor.

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ziya

Büyük şehir için kılıçlar erken çekildi
  • 1 Yıl Önce

UYANIK

Her devrin gülleri, Fasulye gibi nimet olanlar! Fırsatçılar iş başında..da ortada bir İdeoloji, Proje yok!
  • 1 Yıl Önce

Hasel

Sayın Sarıgül,İmamoğlundan bir kalem olmaz.Fırsat vermeyin imamoğluna.
  • 1 Yıl Önce

ali

GEL BAKALIM ERMENI UŞAĞI KULTÜT EMPERYALIST KANALI DİSNEY+ ve FOX tv DIYEMEDIKTEN SONRA....kolpaci batan kayikcilarin kavgasi igrenc
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Sarıgül'ün genel başkan Kılıçdaroğlu'nun yanında duruşu samimi ve kalbi ise kendisini bu vefasından dolayı tebrik ederiz, zaman birlik zamanı, zaman genel başkanın yanında olma zamanı çünkü yerel seçimlere yakın bu Ali Cengiz oyunları oynanmaz, bu değişimciler niçin yeni bir parti kurmuyor da, geçmişi derinlere dayanan CHP' zarar veriyorlar? Ortada başarısız genel başkan yok oy oranlarını sürekli artıran biri olduğunu niçin göremiyorlar?, seçimlerde başarılı olup da kazanılmış olsaydılar, bu başarıyı, bu iki yüzlü siyasetçiler bunu bile kendilerine mal ederlerdi, oysa, kazanılmamış seçimin vebali hepsinindir, yalnız Kılıçdaroğlu'na bunu mal etmek vicdansızlıktır.
  • 1 Yıl Önce

bu ahmaklar batan gemide kaptanlık-particilik-başkancılık oynarken ELİN EMPERYALİST DİSNEY+ tv kanalı ve ERMENİ LOBİSİ "ATATÜRK DİZİSİNİ HEM DE TÜRKİYEDA YASAKLAMIŞ" UMURLARINDA DEĞİL....kolpacı 10 kasım atatürk istismarcıları siziiiiii

....hiç mi kanınıza dokunmuyor sözde siyasi, sözde sanatçı, sözde akademisyen, sözde bürokrat, sözde medya CUMHURİYET MİTİNGÇİLERİ, FENER ALAYI-MARŞ-DÖVME KEMAL ATATÜRK İMZALILARI-CHP nin ESKİ KALESİ İZMİR-ESKİŞEHİR-ANTALYA-ADANA-AYDIN-ANKARA vs vs vs çakma atatürkçü ADD, barolar, gerçek kuvayı millici-Atatürkçüler vs vs vs ....ÖLDÜNÜZ MÜ? ölü numarası mı yapıyorsunuz, sizi hiç ilgilendirmiyor mu bu milli onur atatürk sevgisi ve emperyalislerin kendi ülkemizdeki alçak ve ısrarlı saldırganlığı meselesi???
  • 1 Yıl Önce

Kadir

Sarigul ibb baskanligina aday olur ve yapilir
  • 1 Yıl Önce

Sami

KK Adam Gibi Çık Kamuoyuna Benden Bu Kadar Yerel Seçimden Sonra Elbirliğiyle Başkanı Seçelim De ,Bi Abilik Yap Ömür Boyu Saygınlığın Devam Etsin,Bi Onbeşsene Daha Kimsenin Yaşaması Belli Değil ,Tayyip Bi Om Sene Daha. lider Yapma Garantisimi Verdin Yeyer, Sana Kimse Hırsız Demedi Soysuz Demedi, İşçiye Vercem Dedin, Emekliye 15 Bin TL Verecem Dedin, Nereden Vercem Diyene Çalandan Alacak Sizin Olanı Size Verecem Dedin, Olmadı Olmuyor, Sana Şimdi AbilikYapma Kaldı, Kıvırıp Çevirmeeye Gerek Yok .
  • 1 Yıl Önce

VATANDAŞ SORUYOR!

Seni Aslan Parçası Kemal istanbulu Kazana bildimi çok kolay ya öyle diyonya ?kazanmak kolay kazansaydı ozaman istanbulu NEYDİ BOŞ KONUŞMA:)"ASLAN PARÇASI"? Belediyesini kazana bildimi? SARIGÜL YILLARCA BİZİ OYALADI YIKDI MAF ETTİ.. Boş boş konuşmaktasın şimdi? Neymiş iSTANBUL HAZIR LOKMAYMIŞ 25 YIL SONRAMI? GÖÇ TEPKİSİNE? o Ekrem Beyin BAŞARISI,SİZLERİN ASLAN PARÇASI KEMAL BEYDE BİR BAŞARI KOYSUNDA ORTAYA GÖRELİM BOŞ KONUŞMAKLA SEÇİM KAZANILMIYOR? İSTANBULDA MİLLET SAF DEĞİL YUTTURASANIZ BU LAFLARLA..?
  • 1 Yıl Önce

Deli İbo

Mustafa, sen ne çabuk unuttun, Bay Kemal'in koltuğunun altında senin yolsuzluk ilgili üzerinde adın yazılı olan mavi bir dosya ile poz verdiğini. Şimdi köprünün altından sular geçti, unutuldum sanıyorsun? Ha sen onlardan akıllı adamsın, ne yaptın ettin kendini CHP'ye attın, eski fosillerde yok (gerçi sağda solda Ekrem'le toplantılar yapıyorlar ama) hepsi etkisiz eleman. Şu 3-5 sene içinde genel başkanlığı kimseye kaptırmmazsan, genel başkan sensin. İnceden ve derinden iyi gidiyorsun.
  • 1 Yıl Önce

CAN

YELLOW ROSE KONUŞMUŞŞŞŞ:)) KEMAL BEY ARTIK KENDİSİNİ...
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş

Bu degilmiydi kongrede deniz baykalın üstüne yürüyen vatandaşı tokatlayan chp den kovulup parti kuran bir yere varamayınca tekrar dönüp şu an diyet ödeme çabasın daki kişi şimdi zamanın da kendisinin yaptığını yapan imamoğluna gider yapıyo hoş oda bana göre aynı al birini vur ötekine allah sizi.başımızdan : chp: dahil eksik etsin
  • 1 Yıl Önce

CAN

Bunlar bu açıklamaları yaparken Kemale sadakat duygusu ceplerine bakmaktalar yıllar sonra Emekliliklerine ,ceplerine bakıyorlar yoksa İmamoğlu ile zoru ne olaki? Kendi de, Belediye başkanlıklarından gelme..

KEMALİST

CHP'Yİ,TAM KAMUOYUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE, SİRKE ÇEVİRDİLER .ŞU HALE BAKARMISINIZ?SEN, ASLAN TERBİYECİSİMİSİN, KARDEŞİM ? SEN ÜLKE GENELİ NEYİN SİYASETİNİ YAPTINDA BOŞ ATIP; DOLU TUTMAYA KALKIYORSUN? KONUŞUYORSUN?ŞİMDİ BİR SEÇİME, BELEDİYE BAŞKALARINI MEVKİ MAKAM DAĞITMA YERİNE DÖNÜŞMÜŞ, SİZEDE YARDIMCILIK FİKRİ İLE SEÇİME KATIP KENDİ BÖLGELERİNDE BİRİNCİ GELEN BU İNSANLARKİ SEÇİME TEK GİRSELER %50 KÜSÜR ALMIŞLARDI: EKREM BAŞKAN, ADAY OLMADI DİYE, KEMAL'E ,OY VERMEYENLERİ BİLMEKTEYİZ..HALA GELMİŞ BU ŞAHISLARA LAF SÖYLEYECEĞİNİZE BUNDAN ÖNCEKİ BECERİKSİZLİKLERİNİZİDE TOPLAYIN SİRK EĞİTMENLİĞİNİ ,ASLAN TERBİYECİLİĞİNİ BİR KENARA BIRAKIP PARTİNİN; KEMAL KILIÇDAROĞLU SULTASINDA NE HALE DÜŞÜRÜLDÜĞÜNÜN İZAHINI YAPIN, ÇIKARLARINIZA TERBİYECİLİK YAPMAYIN.. (KEMALE...). ŞU ADAM BİR ZAMANLAR SOLUN VS 1987 AKTİF SİYASETE SOYUNMUŞ DEMOKRATİK,GÜLER YÜZLÜ SEVİMLİ BİR YÜZÜYDÜ SARI GÜL !ŞİMDİ SALDIRGAN, HERKESE GİDER ,ATAR YAPAN BİR TİPE DÖNÜŞTÜ YADA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ..HALE BAK, REZİLLİĞE BAK ! SOLUN TARİHİNDE,CHP'DE, BU KADAR BECERİKSİZLİKLERDEN SONRA,HATADAN SONRA İSTİFA ETMEDEN KALMAYA ;KALKMAK VE ONADA DESTEK OLMAK (ÇIKARCILIK) BÜYÜK BİR REZİLLİKTİR! YOKTUR BÖYLE ADAMLAR YAZIKLAR OLSUN KARDEŞİM ANCA KARŞILIK MİLLETE CEVAP YETİŞTİRSİNLER!!!
  • 1 Yıl Önce

099

Bozguncu fitne garargahi beter olun insaAllah
  • 1 Yıl Önce

ŞENEL

099 yakarsın kınayı tabi GÜLÜN SARISI BÜLBÜLÜN ....

Ahmet

Doğru diyor bir başarısızlık var ve buna İmamoğlu da ortak ve ayrıca İmamoğlu nun İBB de büyük bir başarısızlığı var hiç bir şey yapmadı doğru dürüst olanı dahi yönetemedi ve İBB nin paralarını saçtı pkklılara fetöcülere
  • 1 Yıl Önce

VATANDAŞ!

İMAMOĞLU KOCA İSTANBULU KAZANDI İKİKEZ SON SEÇİMDE İSTANBUL YİNE YÜKSEK OYLA SEYRETTİ :)) EE KEMAL DAHA İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANAMADI!SANDIKTA OY BİLE KULANAMADI O YIL ADRES YANLIŞLIĞINA,BİRDE DİĞER KAYBETTİKLERİ CABASIDIR..YILLARINI ÇALDI CHP'NİN.. KEMALİSTLER HAKLI KARDEŞİM BOŞ KONUŞMAZLAR AMA BU KEMAL KILIÇDAROĞLU YANDAŞLARIDIR ÇIKARLARI UĞRUNA CHP YAKANLAR..AKP'NİNDE İŞİNE GELEN BUDUR ..

Azad

KK sana ne dedi yalaka, gel bakalim çakal parçası mi dedi, koşa koşa gittin yağlama yıkama yapiyorsun. Elbette KK işini bilir, Muharrem i nasil bitirdi ise imamoglu nuda bitirir, hatta senide. Hele sen çerez. Ama zamanıni bekliyor.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23