• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gram altında her tahmini tutan Hatice Kolçak'tan şaşırtan tahmin: O tarihte uçacak, patlayacak dediği açıklaması

Altın fiyatlarındaki yukarı yönlü beklenti devam ederken Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, yeni öngörülerde bulundu. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak yaptığı son dakika açıklamasında TL'de olanlara önemli uyarılar yaptı. Uzmanlar altın fiyatlarıyla ilgili yaptığı açıklamada ilginç bir tahminde bulunurken Hatice Kolçak borsadaki sene sonu tahminlerini açıkladı. Açıklaması: TL ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Borsada düşüş ve yükseliş ile ilgili tahminlerini duyurdu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Biz

Başlıkla yazının hiç alakası yok.yalan dolan ayıp yaaa
  • 1 Yıl Önce

Ali

Aman bu ekonomistlerin yorumları uzak dursun.firavunbduzeninin eğitim sisteminde yetişmiş,onların yazdığı kitabı okumuş..sizce kime hizmet eder ekonomistler??ben söyleyeyim firavuna hizmet eder.dunyadaki tunnekonomi sistemleri çöptür.halkibsomurmeknuzerinenkuruludur..halandaha salak gibi uğraşıyoruz ,kuranı kerime bakmayi akıl etmiyor bu ekonomistler..Allah'ın adaletinden daha büyük adalet saglayici olur mu??
  • 1 Yıl Önce

Gizem

O senin hüsnü kuruttun (Hak) hanım ya da bey. Oturduğun yerden iftira atma. Üretim olmadığı için herşeyi 100 katına alıyoruz. Git köyüne üret bakalım tembel asalak sizin gibilere gıcık oluyorum.
  • 1 Yıl Önce

Umut

ALLAH ASKINA KIM UMURSUYOR MÜSLÜMAN OLUBDA ALLAH KORKUSUNU VE KUL HAKKINI YÖNETENLERIN HEPSI ÖLÜMU UNUTMUS ALLAHINI UNUTMUS YALAN HABERLER KIME NIYE ERDOGANA YALAKALIK YAPSINLARDA EMEKLIYE SYKADAR ZAM BUKADAR ZAM YASAYINDA GÖRELIM SIZLERDE OMAASLA YAZIKLAR OLSUN MÜSLAMANIM DIYEREK KULA EZIYET EDENLERE CEHENNEMLERDE YANSINLAR
  • 1 Yıl Önce

Hak

Bu ülkede üretim yapanı pişman ederler
  • 1 Yıl Önce

AbdullahBiri

Nasıl bir cesaretli ki bilmedigi insanların hakkına girip vebal alabiliyorlar. Ya Allaha inanmıyorlar yada ahirete siyonistlerin talimatlarını harfiyen yerine getirip açıklamada bulunabiliyorlar. Kişileri üretime deyil, ense yapan işlere yönlendirip torunlarımızın geleceğini zorla üretim olmasın özgürlükleri bitsin diye zorlayan sözde ekonomistler. Her şeyin kitabı var, matematik fizik kimya, islâm fıkıgın bile ticaretin kitabı yoktur. Ticaretin kitabı batan iflas eden bilir. Tostta yesen kebab yayesen yüznumarada cıkan aynıdır. Kokusu mahserde çıkar yanlışa yönlendirenler. Kendi işini başka sının (dışardan) bunlar gibilerden etkilenenler yok olmaya mahkumdur. Üretim üretim üretim gerekli bucennet vatana amma fahiş fiyatlarla satarak deyil tabikide.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23