• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD ve İsrail’in gizlenmen skandalları! Bayraktar'dan önce neler olmuş neler

Türkiye’nin harp paradigmalarını değiştiren yerli ve milli insansız hava araçlarına yönelik karalama kampanyası yeniden hız kazanırken, Genelkurmay eski İstihbarat Daire Başkanı Pekin, saldırıların arka planındaki gerçekleri sıraladı.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

osmanli

Bizim IHA ve SIHAlarimizin iyi olmasi veya olmamamsi olayi degil, ABDyi rahatsiz eden bizim onlardan mal almamamiz onlarin operativlerini ortadan kaldirmamiz. adamlarda operative (terorist) pitmez. simdide sivil teroristleri kullaniyorlar. Bu halk TV, ordan fonlanan butun STKlar, ulkemizdeki bazi siyasi partiler hepsi bu gurupdalar.
  • 1 Yıl Önce

3 KİLO TÜFEĞİ 500 MİLYON DOLAR 5 ÜLKEYE SATAN TÜRKLERE SELAMOLSUN ALLAH CC DÜNYADAKİ HERÜLKEYE SATMAK NASİPETSİN AMİN

açım diyenlere sorun sizi ABD UÇAKLARINA LİDERLERİNİZMİ SOYDURDU SİZ OYLARI VERİPMİ KENDİNİZİ SOYDURDUNUZ KİME AĞZINIZA GELENİ SÖYLÜYOSUNUZ
  • 1 Yıl Önce

Reşit GÜRMEN

Paşam ağzınıza sağlık. Ömrünüz bereketli ve daim olsun. El yordamı ile ve binbir güçlükle öğrenmeye çalıştığımız bu gerçekleri korkmadan ifade etmeniz çok ama çok değerli. Ah bu gerçekleri; tasması Okyanus ötesindeki güç odaklarının elinde bulunan yerli işbirlikçiler anlayabilseler!!!
  • 1 Yıl Önce

onur

işte en yetkili ağızdan hakikatin ta kendisi...psiko muhalif anlayış duydunuz mu. neymiş efeeemm.???

Doğruya Doğru

Bunu CHP liler okusun Ülkem için Yapılan her güzel işe ve yatırıma karşı çıkıyorlar adamlar her şeye karşılar Sadece; Heykel yapımına, candaş Sanatçı konserlerine, yandaş gazetelerini fonlamaya, Trol ordularını fonlamaya, reklam harcamalarına, sahilleri imara açmaya,rantiyeye olur diyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Tamam da niye şaşırıyoruz anlamıyorum . Bunu herkes biliyor . Hem vermek istemediler hemde bozuk verdiler sihaları . Çabuk mu unutuyoruz .
  • 1 Yıl Önce

hulusi

evet çok çabuk unutuyoruz. bu milletin yarısı chpiphdpkkfetö kafasının yalan ve iftiralarına inanıp baykara da hatta devletin tusaş ına da düşman. erdoğan döneminde yapılıyor ya.vurun kilidi.vurun balyozu. abd nin israil in olsun ama damadın şirketinin olmasın. erdoğan ın bürokratlarının yönetimindeki kuruluşların eser ve hizmetleri olmasın. yeryüzünde bizim kadar haset fesat kendi kendine düşman bir kafa var mıdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23