• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca anlattı: Bir cini öldürdüğü için cinlerin mahkemeye çıkardığı adamın kıssası!

Cübbeli Ahmet Hoca, Youtube kanalında dikkat çeken bir sohbet yayımladı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl.....

Mecbur kalmadikca hicbir canliya zarar vermeyiniz.Cicek bile aksam vakti koparilmaz.Saga sola cis edilmez ,erkekler icin,su kenarlarinda dere kenarlarinda ,izbelik yerlerde niSanli bile olsaniz,evli bile olsaniz ,daha yazmadim artik
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

İNKARCI ATAİSTLER CİNLERİ HİÇ ARAMASINA GEREK, KAFADAKİ GÖZ İLE DEĞİL DE GÖNÜL GÖZÜ İLE BAKMASINI BİLENLER ALLAH'DA HİÇ BOZULMADAN DEVAM EDEN NİZAMINI DA GÖRÜR. BAKINIZ BİR PARDAĞIN İÇİNE DEVEMLI SU DÖKERSEK NE OLUR? PARDAK TAŞAR SU DÖKÜLÜR, GÖK YÜZÜNDEKİ YAĞMUR YÜKLÜ BULUTLAR PARDAK DEĞİL, KAZAN DEĞİL, BAKRAK DEĞİL, SULARINI NASIL DÖKMEDEN, TAŞIRMADAN İHTİYACI OLANLARA HAREKET HALİNDE GÖNDERİYOR? "DÜŞÜNEN AKILLAR İÇİN ÇOK İBRETLER VARDIR"
  • 1 Yıl Önce

az daha kaçırıyordu

cumhuriyetin 100ncü yılna 3 ay kala, cübbeli ulusal’ın kızı aracılığı ile kemalist olduğunu duyurdu; ucu ucuna yetişti..
  • 1 Yıl Önce

az gitti uz gitti, üzüm üzüme baka baka kararır

cübbeli iyi gidiyordu, ancak son olarak kendilerine daha önce reddiyeler yaptığı; edip, haydar, yaşar ile atatürkçülük ortak paydasında buluştu ve uzlaştılar
  • 1 Yıl Önce

Arif

Cinlerin varlığını kabul edip de ALLAH'ı kabul etmeyenler var. Şeytanın varlığını kabul edip de ALLAH'ı kabul etmeyenler var. Cin ve şaytanlar da gözle görülmüyorlar. Onlara neden inanıyorlar acaba? Adam hem ben ataistim diyor hem de kalkıyor on lafın dokuzunda ALLAH'ı eleştiriyor. Hani atatisttin?!?!?!? Hani sana göre Allah yoktu?!?!?!?! Hem yok diyorsun hem de kötülüyorsun. Yok olan bir şey üzerinden bir yere varmaya çalışana deli derler..Ha eleştireceğin, yerden yere vuracağın zaman "var" oluyor, inanacağın zaman "yok" oluyor öyle mi?!?!? Demek ki İmandan nasipleri yok bu atatistlerin. Öyle de böyle de iman etmeyecekler. Ebucehil de öyleydi. Bile bile iman etmiyordu. İnat ediyordu. Buna nasipsiszlik derler. Daha doğrusu da kendi nasibini kendi eliyle bağlamak derler buna. Oysa ki görünen şeylerin en zahiri ALLAH. Ama gözlerimiz kör. İmtihan sırrı gereği ALLAH'ın batın oluşu nasipliler ile nasipsizleri ayrıştırmak içindir. Herkes ALLAH'ı görse ve ALLAH'ı kabul etse bu imtihan olmaz. Bu ne olur? Kabul ve tasdik olur.Birisi eline bir çiçek alsa ve size gösterse bu çiçek dese siz evet o çiçek dersiniz. Bu o şeyin çiçek olduğunu kabul, tasdik ve ikrar olur. Ama biri size çiçek diye bir şey var. Çok güzel. Şöyle şöyle özellikleri var dese ve bir zaman gelecek o çiçeği göreceksiniz dese ve siz de evet doğrudur buna inanıyorum deseniz çiçeğin varlığına, özelliklerine inanmış ve iman etmiş olursunuz. Unutmayın burası imtihan alemi, göründüğü gibi yeme, içme, yaşama alemi değil. Yeme içme yaşama bilakis imtihan için varlar.ALLAH da, Cennet de Cehennem de bu dünyada varlar. Ama görecek göz herkeste yok.
  • 1 Yıl Önce

S.Z.

... Cinler daha ilgi çekiyor.
  • 1 Yıl Önce

Aga

E ne anlatmış yazmamışsinizzzz
  • 1 Yıl Önce

Emekli

... Gaybten bile haber veriyor.
  • 1 Yıl Önce

sana soracaktı, sordu mu?

sen o kadar emekli oldun gaybdan haber veremedin de, bu ne yaptı böyle yaaa!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23