• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Yerlikaya duyurdu! Esenyurt'taki kan donduran cinayete ilişkin sıcak gelişme!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Esenyurt'taki tekel bayisine saldırıyı gerçekleştirilen saldırganların tamamının gözaltına alındığını duyurdu.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Sayın Yerlikaya, kolluk kuvvetleri toplumun huzurunu bozanları yakalayıp da, adaletin önüne çıkarması yeterli değildir, doğru olan yöntemler üzerinde durabilirsek bu olayların oluşmasını da engellemiş oluruz. As olan bu olayları yapma cesaretini yasalarımızdaki boşluklardan kaynaklandığı kesin olarak bilinmediği sürece böylesi olayları, yalnız Tavşan kaç, Tazı tut şekline devam etmesine sebeptir. YASALARDAKİ BOŞLUKLARI TAMAMLAYALIM İŞİN ASLI VE ÇÖZÜMÜ BUDUR.
  • 1 Yıl Önce

Serhat

İdam artık korkar olduk adalete güvenmiyoruz af istemiyoruz herkez yaptığının cezasını çeksin akp yede güvenim kalmadı şahsen bunları da dışarı salarlar idam çıkmalı bu çete imha edilmeli bunlar canavar bunlar insan değil bu çete vahşi idam istiyoruz akp den halk olarak
  • 1 Yıl Önce

oflu baba

BEN DIYORUMKI BOYLE KOLAYCA INSAN OLDURENLER KOLAYCA ASILMALI  KABILE DEVLETINDEMI YASIYORUZ HERKESIN ELINDE SILAH ISTEDIGINI VATANDASLARIN GOZU ONUNDE VURUYOR DUR DEMENIN ZAMANI.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah Biri

O kadar biliniyorsa bakanim, piyasada calışan fetöcıacı ve mason iş adamlarınin ekonomiye verdikleri fahis kazanclı mutahitler gıdacilar, otomobilciler teksilciler niye hala emekli ve memura işciye zam verdukce kat kat zamlandirdıkları hükümeti zorlayan, milleti gecim derdine düşürenler alinıp mal varlikları hazineye devredilmiyor. Fetocü ekiplerin fetoden atılan avukat savci hakimlerin kanun boşluklarinı bilip kücuk orta büyuklukteki esnaflari tuzaga düşürüp iflas ettiren, kanun karşısinda haksız gibi görünüp esnaflarin sicillerini bozup icralik edip, bugunku büyük esnaf olsrak görünen enflasyona benzin döker gibi memleketi zamlarla zora götürenler asıl 2016 onceki resmi fetöcülerin 2016 dan sonra yeni taktikle, yeni yetme iş adamı piyasaya cıkarıp arkada duran luks araba ve evleri vergi miktari gülünç kalanlar, niye tesbit edilmiyor ki niye ek9nomiye zarar verenler hodri meydanda gezerken ev kirası ile oynayıp daire fiyatlarını yükselten mütahitleri niye bilinmiyor. Adliyede icralik senet ve cekler niye incelenmiyor tefeciler sayin bakanim. Mesajları biliyorsunuzda bunlara niye meydanda dolaştırip ticaret adı altında, devlete, hükümete, millete zarar vermeleri engellenip vurguncular agır hapis cezası bile cıkmıyor. Aklima takildı. Allah memleketimizi sancagımizı ezanımızı takiye yapan yurt ici düşmanlardan korusun.
  • 1 Yıl Önce

tekel

içki öldürür, bak gördünüz mü
  • 1 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Sayın bakan ne diyor "adaletin önüne çıkartacağız bu katilleri". Tamam doğrudur güvenlik güçleri yakalıyor mahkemeye çıkarıyor kokuşmuşluk orada başlıyor zaten hele hele yeni çıkan infaz yasasına göre 3,5 yıl yatar ve denetimli serbestlikten yallah dışarı bakın görün içte maalesef durum bu zira bu memlekette ADALET YOK.
  • 1 Yıl Önce

Suayip.yıldız

Idam idam Islam şeriat başka çare yok.

hakan

ZALİMLER İÇİN YAŞASINCEHENNEM
  • 1 Yıl Önce

Hasanoğly

Adalet yok adalet yok adalet yok adalet yok adalet yok yok yok yok yok yok yok yok yok yok yok yok yok yok yok yok yok
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23