• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İki grup arasındaki adi bir husumeti de iktidara bağladılar! Düne kadar mafya Sedat Peker'den medet umanların şikayetine bak...

İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayiinde işlenen cinayetin görüntüleri izleyenlerin kanını dondurdu.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Adli kontrol

Adli kontrol derhal kaldırılmalıdır. İnfaz kanunu değiştirilip,yatarı ne kadar saçmalığı son bulmalı. Mükerrer suçlarda ceza artırımı gelmeli. 60-70 tane suç kaydı olanlar elini kolunu sallayarak gezememeli. Yoksa gidişat kötü
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

BÜTÜN BU VE BUNA BENZER ŞİDDET OLAYLARIN ARKASINDA CAYDIRICI YAPTIRIMI OLMAYAN YASAL BOŞLUKLAR VAR, YETKİLİLER BU YASAL BOŞLUKLARI DOLDURMADIĞI SÜRECE BU OLAYLAR DEVAM EDER VE KENDİLERİ DE ALLAH İÇİN BÖYLESİ OLAYLARDAN SORUMLU OLUR.
  • 1 Yıl Önce

kartalbey

Bu hadiseyi izleyen kimse ilkin haklı olarak saldırganları lanetlemekteler. Ancak hadiseyi birkaç kere dikkatlice izlediğinde ölen kişinin de sakladığı yerden bir silah çıkarıp ateş ettiğini, tezgâhta bıçakların bulunduğunu görecektir. Emniyetin yaptığı açıklamaya göre iş yerinde 2 tabanca, kesici aletler ve pompalı tüfek bulunmuştur. Dikkat edin bu aletler iş yerinde bulundu. İş yerinde onca silahın ne işi var? Evet hadise üzücü bir hadise. Adi bir alacak verecek (kan parası) husumetinden kaynaklanan bir cinayet. Şöyle devam edeyim: Silivri istikametine doğru gelirken E-5 yolu Esenyurt ilçesinin sınırını oluşturuyor. Yolun kenarındaki yüksek binaları gördüğünüzde Esenyurt’un gelişmiş ve güzel bir yer olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa hemen bir-iki arka caddeden itibaren pislik başlıyor. Bu ilçe Gündüz Çapan isimli eski belediye başkanının İstanbul’a hediyesidir. Ne hediye ama!!!! Bu ilçe PKK yuvası haline gelmiştir. Aklınıza gelen ve gelmeyen her türlü pislik burada mevcuttur. Aklı olanın, çocuğu olanın bu ilçeden uzak durması, yakınından dahi geçmemesi gerekir. İstanbul’da en fazla adli olayın olduğu ilçe burasıdır. Öte yandan denetimli serbestlik çıktığından beri ama özellikle de son birkaç yılda yaşanan ve suçlularının ceza almadığı kimi örnek hadiselerden sonra, adalet duygusu insanlarda yavaş yavaş kaybolmuştur, adalete olan güven kaybolmuştur. Polisin ve jandarmanın yakaladığı suçlular savcılar veya hâkimler tarafından bu denetimli serbestlik mevzuatı gereğince serbest bırakılmaktadırlar. Burada insanlar hâkim ve savcıları suçlamaktalar ancak onlar ellerindeki mevzuata göre hareket etmekteler. Dolayısıyla bu tür adi vakaların artmasında bir suçlu aramak gerekirse DENETİMLİ SERBESTLIK UYGULAMASINI BAŞIMIZA MUSALLAT EDENLER BAŞ SUÇLUDUR.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Memlekette hukuk adalet kalmadı 80 sabıkalı psikopat suçlular dışarıda geziniyor her an suç işleniyor sokaklar güvensiz davalar yıllarca bitmiyor bunları görmüyorsanız Allah sizi bildiği gibi yapsın (bunları hep Akpartiye oy veren biri olarak söylüyorum son seçim dahil Reisin daha iyisi yok Kılıçdaroğlu pkklı sevici hain ama durumda dediğim gibi)
  • 1 Yıl Önce

Kâni

Esenyurt denen şer yuvasında son 1 senede kaç olay oldu ey akit. Gir arşivine bak. Kaç tane adam yaralama, haraç, adam öldürme, adam kaçırma oldu. O şer yuvasında neden önlem alınmadı, en ufak şeye ekipler yağdırılıyor başka yerlere. Burada yaşayan masum insanların günahı ne peki? Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün.
  • 1 Yıl Önce

Eyman

Vatandaş rumuzlu! Bu eleştiriniz yerinde; ama reçeteniz yanlış, ilacınız havanda su, gerçeklere karşı ise üç maymun: Laik egitim sistemi, buhran ve cehaletin anasıdır! Din, ahlak, insanlara sevgi ve saygı, Allah korkusu ve Allah sevgisi üzerine temellendirilmeyen bir eğitim sisteminden ancak böyle bir ülke beklenir! EĞİTİM ŞART, DEĞİŞİM ŞART!
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş.

Sayın Editör kardeşim emin ol yanlı trollerden halk olarak bizlerde muzdaribiz ama birde son zamanlarda artarak devam eden ülke genelinde adam öldürme, çek senet işleri, mafyalaşma, çeteleşme bunlarıda lütfen görmezden gelmeyin, ülke hepimizin ülkesi olumsuzluklardan hepimiz etkileniyoruz, sizler gidişattan menmunmusunuz lütfen biraz vicdani düşünelim.
  • 1 Yıl Önce

Hasel

Sayın S.Soyluyu anacak kadar ağzınız temiz mi?Sayın Soylu,Devletini seven,hizmetini en iyi şekilde yapan,bozgunculuk vb işlerle ilgili olmayan gerçek cevherdir.Ağzına alanlar utansın ve kendilerine baksın.
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Ne alakası var çok saçma yorumlar . Hükümetle ne ilgisi olabilir. Sağa sola çekmeyin .
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23