• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Erbakan'dan emekliler için çağrı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan emeklilere zam çağrısında bulundu.

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

İKTİDAR SÜREKLİ EMEKLİLERİ KÜSTÜRÜYOR, YANİ ADAM YERİNE KOYMUYOR, ELBETTE BUNUN BİR BEDELİ OLACAKTIR, BİR VEKİL ALDIĞI MAAŞ İLE GEÇİNEMEZKEN, EMEKLİNİN ALDIĞI MAAŞ İLE GEÇİM OLMAYACAĞINI ANLAMAK İSTEMEYENLERİN ANLAYIŞINI HİÇ İNSANİ BULMUYORUZ.
  • 1 Yıl Önce

ABUZETTİNOĞLU

SY ERBAKAN DEVLET BAHCELİDE COK GÜRLEDİ AMA MANGALDA KÜL BIRAKSENDE BİR ÖNERGE VERDE 2023 DA ZAMLR GERCERLİ OLSUN HAYDİ BAŞLA SÖTLEMEKLE OLMAZ VER ÖNERGEYİ
  • 1 Yıl Önce

nurettın

dünyanın her tarafında 2x2 4 eder dünyada hiç bir ülkesinde 38 yaşında 40 yaşında 45 yaşında emekli maaşı veren ülke yok neden aptal olduklarından mı alman yada 67 yaşında enekli maaşı veriyor üstelik dul kızı olsa ona maaş vermiyor hükümet olmayan parayı nereden verecek
  • 1 Yıl Önce

Adalet KalkınMa!

Beli bükülmüş, bastonla zor yürüyebilen emeklilerin toplu taşıma serbest kartları iptal ediliyor. Yakında hükümet zengin olur, kasası da dolar. Zenginlere daha çok finansman sağlar. Elin Gavuru tüm kıyılarımızı satın almış yalılarda emekliliğini yaşıyor. Yaşasın adalet, yaşasın kalkınma!

1937

ERBAKAN COK DOGRUYU SÖYLÜYIRSUN BAHCELİDE GÜRLEDİ SÖZÜ GECMEDİ BARİ SENİN SÖZÜN GECSİN 2023 VERİLSİN 2024 VERİLEVEK ZEM BAŞLARINDA PARCALANSIN
  • 1 Yıl Önce

Güney Doğulu

Yalnız emekliler değil bütün vatandaşların hayat düzeyleri insanlığa uygun olmalı. Hala anlaṣılamayan zengin daha zengin olurken ömrünü çalıṣarak geçirip emeklilerin gelirleri üzerinde polemik oluṣturmak. Her hatayıda yönetime yüklemek! Herhalde enflasyonun temelini emekliler veya emeklerini satanlar oluşturmuyor. Bunu asgariye indirecek çalışmalarıda hükümet tarafından yapılıyor. Başarılı olup olmadıkları ise 2 yıl içinde ortaya çıkmalıdır. EMEKLİ ZAMMI Devlet Beyin dediği gibi hemen uygulanmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

tozı

erbakan yasayı bunu evlatlıktan redderdi akp için erbakan hırzız dedi oğlu gitti yama oldu rahmetli erbakandan degıldir bu çocuk
  • 1 Yıl Önce

emekli

edep yahu terbiye nezaket ahlak yoksunu nasıl yorum bu tozı

İfk cezası çekersin

Allahtan kork, kuldan utan! Senin bu yazdığın kıyamet günü Allahın huzurunda önüne konulduğunda zaten şahide gerek olmayacak. Senin ellerin "evet, ben yazdım" diye dile gelecek. Ben de orada Nermin hanıma iftira ettiğine şahitlik edeceğim. O zaman görürsün iffetli bir kadnıa iftira etmenin kaça mal olduğunu. Terbiyesiz, saygısız, Allahtan korkmaz herif müsveddesi. İddianı isbat etmezsen ifk bedeli ödersin, Artık kıyamete kadar senin şehadetin kabul olunmaz. İfk hakkındaki ayeti oku!

Burak

Devlet Bahçelinin emekliler için zam talebi buharlaşıp gitti. emeklilerin bahçeliye olan sempatiside haliyle sona ermiş oldu. sırada Erbakan kardeşimizde bir çağrı yapıyor... aslında doğruyuda görüyor. emeklilerin yılbaşına kadar bekleyecek ne dermanı ne takadı kalmıştır.mevcut hükümet körmüdür, nasıl bir akıl tutulmasıdır bi anlam veremiyorum. emekli yılbaşına kadar nasıl bekleyebilir. benzin mazot durdurulacak gibi değil..rasyonel politika bumudur.mehmet şimşek derhal istifa etmelidir... Devlet Bahçeli ; grup kürsüsünden bir kez daha kükremelidir.. insan onuru hiç bu kadar ayaklar altına alınmamıştı. devlet beye verilen destekte gözle görülür bi düşüş mutlaka görülecektir.emeklinin hakkını verin.. insanların ,milyon yığınların bu haykırışına kulak verin.Fatih bey bu konuyu tekrardan gündeme getirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz. bu mevzunun depremle filan alakası yok..çünkü bir nesil silindir gibi ezilmiş vaziyette.EMEKLİLERE YAPILAN BU İHANET KABULLENİLECEK GİBİ DEĞİL.BU YANLIŞI LÜTFEN DÜZELTİN.. dip not: mazota 1.70 TL daha zam geliyorr. aloooo... sesimi duyan varmı.
  • 1 Yıl Önce

kartalbey

Önce Devlet Bey zam istedi bizler için ancak Tayyip Bey ne yaptı ne ettiyse onu ikna etti ve Devlet Bey sustu. Şimdi siz Allah razı olsun bizler için bir şeyler istiyorsunuz. Umarım Tayyip Bey sizi de ikna edip sessiz kalmanızı sağlamaz. Bu arada bir not. Defalarca yazdım yine tekrar ediyorum. Cumhura verdiğim oyumu geri alma imkanım yok ama mahalli seçimlerde oyum cumhura değil. BOŞ yani GEÇERSİZ oy kullanacağım. Sev beni seveyim seni..
  • 1 Yıl Önce

Yaz gelince yonca????

Sen söyledin. Cari açığın sebebi madem ki enerji; O halde gaz neden bedava? Gaz bedava olmasa cari açık kapanır mı? Hayır. Demek ki açıklar dar gelirliden kısılanlarla ka-pa-tı-la-maz! Fakir fukarayı mağdur etmeyin.
  • 1 Yıl Önce

sinsin

.. TASARRUFA EN TEPEDEN BAŞLAYIN Kİ HERKESE ÖRNEK OLUN 
  • 1 Yıl Önce

İsmail

Sayın başkan iç siyaset sıfır insanlar kural tanımıyor hiç bir şeye uymuyorlar herkes kendi kurallarını oynuyor devleti dinlemiyor yahu düşünün bir kilo etin kilosu 450-500 lira bu fiyata enfilasyonun kaç olması gerek en aşağı yüzdeki yüz olması gerek durum vahim gerçekten devlet yumruğunu vurması gerek katı kural koymasıödün vermeden uygulaması gerek başka çıkar yol yok.
  • 1 Yıl Önce

adalet

PARTİNİN ADINI ADALET KOYMAKLA ADALETLİ OLUNMUYOR TIPKI GELDİĞİMİZ YERİ UNUTMAK GİBİ ADALET HERKESE İÇİN ŞART ADALETİ SÖZDE DEĞİL İCRAATTA GÖRMEK İSTİYORUZ ZENGİN ARABASINI DAĞDAN AŞIRIR FAKİR DÜZ YOLDA ŞAŞIRIR BUNU BİLMEK İÇİN KAHİNMİ OLMAK LAZIM
  • 1 Yıl Önce

emekli

ERBAKAN senin iktidarını dört gözle bekliyoruz 21 yıldır emekli ve dar gelirli için tek olumlu icraat yok cek cak tan başka söz vermekten caymaktan bıktık usandık sırf ülkemiz için sustuk
  • 1 Yıl Önce

hacegan

REİS aldı alacağını çok umurunda emeklinin durumu( İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN DERİZ) İCRAATA GELİNCE SARHOŞTUM AYDIM BEN BU İŞTEN CAYDIM OLUR.
  • 1 Yıl Önce

Mühendis

Emekli mühendis maaşları içler acısı
  • 1 Yıl Önce

AKINCI 1453

"Yanlisa yanlis,dogruya dogru demek icin buradayiz.ek zamlar ile bütce acigi kapatilamaz"f.erbakan....sözleri cimbizlama ustasi akit tiksindirdiniz !
  • 1 Yıl Önce

Deli

Yahu bir senede kac sefer zam yapilir maaşlara. Yeter artik enflasyonu körüklüyor bu sözler. Maaşlara zam haberi hemen diyat artışı.. Kısır döngü bu. Zaten enflasyonun sebebi maaşlara aşırı zam, EYT, deprem. Sel. Birde üstelik bedava gaz çok saçma. Cari açığın sebebi enerji ama gaz bedava.
  • 1 Yıl Önce

Rüknettin

Helal Erbakan'ın oğlu.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23