• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Putin: Afrika ile yeni sömürgeciliğe karşı beraberiz

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya ve Afrika ülkelerinin yeni sömürgecilik, gayrimeşru yaptırım ve geleneksel ahlaki değerleri baltalama girişimlerine karşı ortak kararlılık gösterdiğini belirtti.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

Sömürgeciliğe karşı, karşılıklı çıkarlara dayalı işbirliğine taraf olan devletlerin sayısını hızla artırabilirsek, hem dünya barışına hizmet etmiş oluruz, hem de dünyanın yaşadığı göçmen sorununu da çözmüş oluruz, denizlerimiz mezarlık olmaktan kurtararak hem insani, hem de vicdani görevimizi yapmanın bahtiyarlığını yaşarız.
  • 1 Yıl Önce

Umuda

Bravo Putin Sömürücü zalim Batıya karşı tüm mazlum Ülkeler birleşmeli
  • 1 Yıl Önce

deniz HAN

çok kutuplu adil dünya lazım KAZAN KAZAN ilkesi ile hareket edilmeli bunu engellemek isteyen küresel çete yok edilmeli başta evngelist yapı siyonist düşünceler ezilmeli lannn siyonistler mescidi aksaya girişleri engelleyorsunuz amacınız nedir ??? süleyman mabedini mi?? hortlatmak aklınızdan bile geçirmeyin ezerizzz sizleri aklı selim olun bazı köşe yazarlarına bakıyorum düşüncelerine cem gibi yok para batıdaymış yok bilmem ne lan oğlum cemmmm efendi TİMUR büyük devlet kurduğunda küresel güçler karşılarındaydı dönemin küresel güçleri ne oldu onlara böcek gibi ezdi cengiz han da ezdi laaa azcuk kendinize güvenin cem efendi !! bak idef 2023 ü izledin mi? ne silahlar yaptık haaaa doları da yiyeyeceğiz siktirip gidecek dolar ne dedik ayaklarımızın altında olacak sevgili putin senle aynı fikirdeyiz lakin üzüldüğümüz noktalar var senin içinde biz TÜRK DEVLETİNE laf eden tiplerin var onların sesini kes yada dillerini kopar kopartmazsan ben kurttt bozkurt gelir kopartırız yoksa rusya ile ilişkilerimiz iyi olmalı daha da iyi olmasını arzu ediyoruz
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23