• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Para, para, para.. CHP, paramparça olmuyorsa, “para”dandır!

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun, "Para, para, para.. CHP, paramparça olmuyorsa, “para”dandır!" başlıklı yazısı...

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İsmail

Chp neden dağılmaz atanın serveti üzerinde oturuyor iş bankası ve diğer servetler tabi ki dağılmaz eğer bu servetler alınsa chp diye bir chp kalmaz işte bu.
  • 1 Yıl Önce

Hasel

Sayın AKİT yazarı haklı.CHP,konuşulacak parti değil.Çünkü:Dünya da bir benzeri yok.Ülkeye ve halka yönelik birşey üretemeyen tek parti değil,tek menfaat topluluğudur.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

Para insanları bir arada tutan unsurdur ama nereye kadar menfaat ve çıkarlar bozulana kadar.
  • 1 Yıl Önce

HII

CHP NIN ELINDEN İŞ.BANKASI TAMEN ALINIP DEVLETE GEÇMEDIKCE CHP DE NE OLURSA OLSUN BIR BIRLERINI YESELERDE ARALARINDA SAVAŞ DA ÇIKSA ADAMLAR İŞ BANKASININ SAYESINDE KRAL GIBI KARUN GIBI YASIYORLAR VEDE BÖLÜNMEZLER YIKILMAZLAR CHP İŞ BANKASININ SAYESINDE AYAKDA DURUYORLAR ATATÜRK ZAMANINDA SAVAŞ DOLAGISIYLA PAKISTANDA TOPLANAN PARALAR ILE İŞ BANKASI AÇILIYOR VE İŞ BANKSI MALESEF O.DÖNEMDEN BU ZAMANA KADAR İŞ BANKASI CHP NIN ELINDE KALARAK CHP DE BU İŞ BANKASI SAYESINDE KALE GIBI AYAKTA VE KAYMAKLARINI AFFIYETLE YEMEKTELER BU YÜZDEN PARAMPARÇA OLMAZLAR CHP YI İŞ BANKASININ PARALARIYLA ADETA DEVLETE MEYDAN OKUYORLAR ZEHIR ZIKKIMIN KÖKÜNÜ YIYESI CHP LILER .....AFIYET ŞEKER OLSUN ....DEVLET. İŞ BANKASINI TAMAMEN CHP DEN ALMALI KURTARILMALI YANI ELLERINDEN ALINMALI YOKSA PARAM PARÇADA OLSALARDA İŞ BANKASI BUNLARI AYAKTA TUTUYOR
  • 1 Yıl Önce

Doğruya Doğru

İş Bankası son 30 yılda hangi iş adamlarına ne kadar kredi verdi, faiz oranları neydi bu iş adamları HDP li mi CHP li mi bunlar araştırılmalı.

Mustafa

Kurulduğu günden beri hep arıza
  • 1 Yıl Önce

faşist CHP yolda DÜZÜLÜR:)))

...............
  • 1 Yıl Önce

Musa

Satılmışlar ordusu medya parti vekiler Ne düzen kurulmuş ne Ahlaksızlar yapısı varmış. Bakıyorum Chp ye lagım gibi Ip bakıyorum laģım gibi. Parayı veren Kimler? Pkk feto Amerika Avrupa birde içimizdeki zengin hayinler ! Bu Devlet nasıl ilerler bu partiler ile? Birlik olup Teröre karşı pahalılık karşı vatan yanında olacak diye ödü kopan arsız vekiler! Kanunun yok yok hırsızlık Eden baş taçı edersen milletin zahmet ceker. Temizlik şart chp ip de.diger partilerdede.
  • 1 Yıl Önce

emin

başkalarına çamur atan chp nin ne ifade özgürlüğü ne basın özgürlüğü ne demokrasi ne insan hakları. hiç bir şeyle alakası yoktur. onlar için sedece kendileri,kendilerine yamaklık edenler (o da süresi ve miktarınca, görüdük seçim süreci ve sonrasında.)kendi evlatlarını bile yer,yerden yere vurur. 13.tuştan sonra pislikleri nasıl ortaya saçıldı. görüyorsunuz birbirlerine yaptıklarını söylediklerini.ey pahalılıktan şikayet eden yurdum insanı,o işler gelir geçer ama bu kafanın eline düşen birülkeyi milleti devleti düşünün.erkonomi rayına girer ama eğer 14/28 mayısta sakata gelse idik bu gün ekonomiyi bile konuşuyor olmayacaktık.beka meselelerini ,ülkenin bölünmesini, kandil e pensilvanya ya peşkeş çerkilmesini,yüzde yarımlıklara yağma edilmesini konuşuyorduk.

vlkn

aqp yıllardır kendi yaptığı işleri başkaları yapıyormuş gibi göstermekte çok başarılı oldu. aqp'den nefret eden bir insan olarak bunu açık bir şekilde söylüyorum. bu işi iyi yapmalarının bir sebebi de ali ihsan karabilmemneoğlu gibi gazeteci görünümündeki algıcılar, bunların kim olduğunu herkes çok iyi biliyor, onlarda kendilerini biliyor. aqp seçmeni bu tarz yazılara zaten inanıyor, inanmaya da devam edecek. bu iş 22 yıldır bu şekilde devam ediyor. bu yazıda tam olarak "kişi kendinden bilir işi" yazısıdır.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23