• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'lilerden gece yarısı Canan'a protesto! ''Adalet istiyoruz''

CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun Sultangazi'deki delege seçimlerinin sonucuna müdahale ettiğini iddia eden bazı partililer, CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde durumu protesto etti.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Selahattin Kaya

Adam olmaz bu chp, her kafadan bir ses çıkıyor .
  • 1 Yıl Önce

Doğruya Doğru

CHP den adalet istiyorsunuz ha, bulamazsınız ki.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

CHP'de neden sular durulmuyor? bu durumdan kimler fayda sağlıyor veya sağlattırıyorlar?
  • 1 Yıl Önce

Umuda

CHP nin sularının durulmamasının sebebi çok açık halk için değil Batılı Emperyalist ideolojide gittikleri için, dışarısı kendisine en çok çalışacak uşakları seçtirmeye çalışıp gerisini saf dışı bırakmaya çalışıyor kavga bu.

AKİF

KAFTANCIOĞU VE KILIÇTAROĞLU KADAR KEŞKE HARBİ OLSALAR DİĞER KADROLARIDA CHP NİN ...ADAM NE DİYOR SİCİLİ TEMİZ...DİĞERİ NE DİYOR KIVIRMADAN AKLINDAN GEÇENLERİ...YONETİM VE TABAN...ÇIT SES YOK..VAH VAH VAH...HAK HUKUK ADALET NARALARI...NE KADAR GÖSTERMELİKMİŞ ONLAR İÇİN..
  • 1 Yıl Önce

şakşroğlu

canandan niye adalet istiyorsun adaşrt, hükümette ,ste ben,m sevg,l, vatandaşım
  • 1 Yıl Önce

Bozkurt

Halkın çocuklarını istismar eden, halkla en ufak bağlantısı olmayan jakoben, rantiyeci kesimin partisi (son seçimlerde dahil seçimin sosyolojisini iyi analiz edip, oy veren zengin semtleri görebilirsiniz) iyi niyetle oy veren bu fakirlik edebiyatına kanan aldanan büyük kesimi tenzih ederek yazıyorum. sol desen sol değil(seçim öncesi mütevazi mutfak seçim sonrası geceliği 318 bin tl olan lüx villalı tatil) sağ desen sağ değil, hepsinden ortaya karışık (ülkemizdeki bir çok parti gibi) ideolojisi olmayan melez, ne idüğü belirsiz bir yapı, son seçimle birlikte yeter ki seçileyim ne isterseniz ondan olurum ne olsa yaparım abi basitliğinde bir anlayış (Ümit Özdağ kustu sonun da), en acısı da emperyalizmin kullanışlı bir aparatına dönüşmüş olması; ne zaman mı Kasetle birlikte, birde bu arkadaşlar kar fırtınasında İngiliz büyük elçisi ile görüşecek kadar anti emperyalistler. Unutmadan Türk milletine o kadar yabancılar ki önemli bir danışmanları maalesef Azerbaycan'a yardım yaptık diyebiliyor. Hesap uzmanının eline bir Türk yolu haritası veriyorlar yol ne hikmetse Azerbaycan'ı bypass ediyor. Daha yüzlerce örnek, Atatürk Hava limanının CİA ya çalışan bir şirkete devretme sözü verip , sonrasında çakma Che ve Deniz Gezmişçilik oynuyorlar , Ne yani siz insanları aptal mı sanıyorsunuz? Oraya giden Sultan Gazili gençler ilk önce bunları sorgulasın isimler değil yapı bozuk.
  • 1 Yıl Önce

Cumhuriyetin İLK VE EN BÜYÜK KASETÇİ-BELEŞÇİ-TEMBEL-SKANDALLAR PARTİSİ İÇİN YOLUN SONU....bunu tarihe gömmeden sağlıklı muhalefet sağlıklı-sorgulayan muhalif seçmen olmaz

.................
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23