• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Birisi biliniyordu! Fatih Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun Ümit Özdağ'a "verdiği" diğer iki bakanlığı da açıkladı

Fatih Altaylı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan, Kılıçdaroğlu’nun kamuoyuna duyurmadığı anlaşma çerçevesinde verilen bakanlıklarla ilgili yazısında Özdağ'a verilecek 3 bakanlığı sıraladı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ayşe

Milli Eğitimi veremem demiş. Vermez tabiki. Eğer kazanmış olsaydı eğitim sistemini hallaç pamuğu gibi atacak, din derslerini, imam hatipleri hafızlık eğitimini vesair … iptal etmekten zerre çekinmez, en katı laikçi uygulamaları getirmekten geri durmazlardı. Bunu yaparken de insancıl modern aydın söylemleriyle süsleyip yuttururlardı. Kimse de gıkını çıkaramazdı. Peki Akparti neden bu kudreti gösteremiyor. Neden ( güya) 20 yıldır iktidar olduğu halde bir türlü bu maarif işine el atamıyor. Suni pansumanlarla kendini avutuyor ? Neden devrim hibi kararlar slıp uygulama cesareti hususunda şu CHPmin yarısı kadar olamıyor? Toplumsal çöküş had safhaya erişmişken neden bu konular konuşulmuyor, tartışılmıyor? Çözüm üretil-e- miyor? Hakikati halde böyle bir dertleri mi yok yoksa kapasite mi yok? Neden çıkıp toplumu da yönlenfirecek, kitleleri ardından sürükleyecek söylemlerle ciddi neşter vuracak salabetli cesur kimseler göremiyoruz neden?İcraati sadece para dsğıtmak olarak görürseniz. tam da para dsğıtarak memnun etmeye çalıştığınız fakat edemediğiniz, etmeniz de mümkün olmayan o kitlelerce bu sefer değil ama gelecek sefer slsşsğı edilmekten kurtulamayacaksınız. Kılıçdaroğlu gibi bomboş bir adam 25 milyon oy alıyor ve Erdoğan ikinvi turda ancak kazanabiliyorsa bunu ciddi viddi düşünmek ve bir an önce insana yatırım yspmayı, insan(!) yetiştirmeyi, zihinleri batılın işgslinden kurtarmayı öncelemenin ne kadar elzem olduğunu artık görmek ve gereğini yspmak kaçınılmazdır .
  • 1 Yıl Önce

nurettın

desene padişahımız ülkeyi paylaştırmış zaten c h p dende bu beklenirdi
  • 1 Yıl Önce

ESKİTÜRKİYEYİ 9 PARTİMİ GERİ GETİRECEKTİ

OY VEREN SONUNU DÜŞÜNMEYEN EVİNDE TEK İDARECİLİK YAPAN CAHİLİ KİM BATILIYA ELERİNLEN SOYDURACAKTI YÜZDEE 52 DEN ALLAH RAZIOLSUN YÜZDE 48 85 MİLYONU 20 YIL SOYDURURDU DÜNYAYA ESKİ TÜRK FİLİMLERİNİ GÜLMEDEN DÜŞÜNEREK İZLESİN AÇIM DİYENLER
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23