• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan akaryakıt zammı ve Gabar petrolü açıklaması

Akaryakıta gelen ÖTV zammı ve Gabar petrolü ile ilgili açıklama yapan Erdoğan, "Gabar petrolünün ekonomiye olumlu yansıması 2024’te başlar. Hazinenin kasasına girmeye başladığı andan itibaren süratle vatandaşımıza yansıyacak" dedi.

26 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Doğruya Doğru

Dünyada enerji fiyatları 10 kat arttı yapacak bir şey yok kim gelirse gelsin bu zamlar kaçınılmaz bu nufusla kuraklıkla savaşlarla bundan sonra refah dönemi bitti alışın artık sizi kimse kurtaramayacak.
  • 1 Yıl Önce

1974 den 2023 e ...

aaaa... diktatör pardon demokrat dede kurtaermıycek mi. tabi mersin in nerede olduğunu konya nın çorum un ne olduğunu öğrenirse...adamcağız kıbrıstaki kapalı maraş ı 2023 te öğrendi o da öğrendi ise.ben 1974 te öğrendim 1974 te.ben vatandaşım o türkiye nin cumhurbaşkanlığına göz dikme cür etinde bulunmuş birisi.

Ercan

Ölme eşeğim ölme, yeni yonca bitecek.
  • 1 Yıl Önce

koray

tabi ercancım senin klavyeden ukalalık yumurtlaman kadar kolaydı bu işler. bu işin hiç maliyeti emeği masrafı yok.... yağmur suyu senin mudsluğundan akana kadar ne emek ne masraf ne serencam.seninkiler olsa çok anlayışlı olursun di mi.

Hasel

Sayın Cumhurbaşkanımızın bütün açıklamasına katılıyorum.Sadece DEPREM değil,dünyanın gidişatı da iyi değil.Bazı tebbirler alınıyor ve masraf ediliyor.Dışarıdaki insana hava geliyor.Cumhurbaşkanımızın dediği gibi petrol ve doğalgaz sorunu çözülende herkese bolca yansıtılacağına inanıyorum.O zaman herkes rahatlayacak.Ülkemiz için bir beş sene sirke içelim ne var yani.
  • 1 Yıl Önce

Aaaaa

Hep aynı nakarat aynı hikaye EYT li yüzbinleri erken emekli ettiler parasınıda yüksek pirim ödeyerek emekli olanlarda cukkaladılar kul hakkına girdiler. Şimdi oyalama yersen
  • 1 Yıl Önce

beee

ne yapsalar kabahat .. bir türlü yaranmak mümkün değil. eyt eyt dünyayı oynattıınız gene olmadı öyle mi. satırlarında zihin karşıklığı saçmalık var. kafayı toparla biraz.çok bilmiş yurdum insanı.bilgi yok,fikri çok.

Sen Göremezsin

Seneye yoksun, sandıkla olmazsa ihtilalle, seni siyasetin mezarına koyacağız.
  • 1 Yıl Önce

no chp .. go home..

vay azgın vay.vay sahtekar demokrat vay.sen o chp devrisaadetini hiç bir zaman göremeyeceksin Allah izni ile. sizden ne hayır gelmiş ne gelecek bu memlekete. sadece kendi despotizminiz partizanlığınız kadrolaşmanız. sen olmazsın inşaallah seneye. belediyelerde ne nane yedikleriniz ortada... 27 mayıs artığı haşerat zihniyet.

Cavit

Yav hehe bizde inandık .
  • 1 Yıl Önce

neye inandınız.neyi kabullendiniz.hastalıklı zihniyet

siz zaten çanakkale 1915 e , marmaray a avrasya ya togg a tcg anadoluya da inanmazsınız. sizinkiler s.... ya zerre kıymeti yok. sahi marmaray ı ecevit yapmışmış.. öööle diyoo senin zekailer..3.köprüyü baykal, 3.havaalanını da altan öymen yapmıştı sağolsun.

sitting bull

maaslar nasil dunyanin en sefil ulkesi ama bunada kiyas yapsaniza gelir olmadan boyuna zam gider ne olacak bu isin sonu paramiz cin parasindan bile adi para oldu
  • 1 Yıl Önce

şeyh şamil bu

milletin bekleyecek hali mali mecali kalmadı ve reis.
  • 1 Yıl Önce

hep aynı terane.bitmedi zırıltınız.

1970 lerde , 1980 lerde, 1990 larda da hep aynı terane. gene de konforunuz yerinde ne hikmetse.

Durum bu

Hoca bir komşusundan borç almıştı.Alacaklı kapıya vurdu: Hoca’nın bir akçesi bile yoktu. Komşusuna: -Bak şu bahçenin kenarındaki çalıları görüyor musun? Buradan geçen koyunların yünleri bu çalılara takılacak. Bu yünleri toplayacağım. Eğirtip iplik yaptıracağım. İpliği satıp sana borcumu ödeyeceğim. Komşusu güldü.. Hoca da: -“Peşin parayı görünce nasıl da gülersin değil mi!” Durum bu..
  • 1 Yıl Önce

özer

bir taraftan inanmıyorsunuz da bir taraftan da ne hikmetse sanki bir anda libya cezayir olmuşuz gibi fiyatları indirin çakallığı...

Mehmet Dogan

Gabar'dan çıkarılan petrolün halka katkısı olmaz. Onunla ancak dış sermaye diye yırtındığımız paralarını yüksek kurla bozdurup kısa vadeliğine faize yatırıp Kasım Aralık gibi faizden aldıkları ve ülkeye soktukları paraları 3-5 TL daha avantajlı olarak dolara çevirerek USA da ki emeklilerin cepleri dolar. 100 Milyar dolar yağacak diye bu işe zemin hazırlanıyor. 100 Milyar gelecek 6 ay sonra 130 milyar çıkacak. Her zamanki oyun gene sahnede.
  • 1 Yıl Önce

murat

hay senin abuk sabuk geleneksel muhalif saplantı ile malul mantıksız saçma sapan satırların. belli ki cambridge de ekonomi tahsili yapmışsın..en iyisi eskisi gibi dökün betonu gitsin. nasıl olsa alışmışız ver dövizi al petrolü ver dövizi al petrolü.. ondan sonra ne güzel nesiller boyu cari açık.

Bozok

Seçimden önce bedava sonra yüzde yüz zam benzin 19 tl den 36 tl halkın adamı
  • 1 Yıl Önce

mert

bedava benzin mi vermişler.halkın adamı 14. katınızda.. 13.tuştan sonra koltuğunu kahramanca koruyor,sevgili oğlusu artist eko ya karşı. sahi ne olacak sizin bu asırlık köhne hizipler partisinin hali. onlar mı halkın adamı kandil in pensivanya nın adamları.

namık

biz deprem için dünyaları akıttık millet olarak,akıtılan depremzedeye de devlete de yeterdi.
  • 1 Yıl Önce

hesaba gel.yurdum insanı öttü.

deme yav 104.000.000.000 karşılığı olmuş demek.az demişsin dünyaya yeterdi canım. sen evini dükkanını idare et de bu kadar muhteşem hesaplara burnunu sokma.zamanında padişah emretmiş.yıkın şunu ,yüz değnek vurun.adam da demiş ya sen hiç dayak yememişsin ya da hiç hesap bilmezsin...

HAHAHAH

HAHAHAHAHAHHAH....
  • 1 Yıl Önce

höhöhöhö

...la mı alay etmiştin.

Vedat

Cok uzun zamandir bu ulkede emeklide var 2008 yilinda cikardiginiz katsayi duzenlemesinden dolayi emeklilerin maaslari asagiya dustu eflasyon bunlara ugramadimi ama saf degil bu millet
  • 1 Yıl Önce

blue danube

çok akıllıdır. bilgisi yok ama fikri çoktur.zaten 85 milyon maliye bakanı,85 milyon eğitim bakanı,85 milyon adalet bakanı, 85 milyon sağlık bakanı,85 milyon içişleri bakanı,85 milyon dışişleri bakanı mevcüttür zati....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23